Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.000
- 15.728
- 2.108
alacaz renktaşım emin ol yüzde yüz en az 3 tane alacaklar mecburORTA SAHA ALIN ULAN.
Orta sahasizliktan kudurdum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alacaz renktaşım emin ol yüzde yüz en az 3 tane alacaklar mecburORTA SAHA ALIN ULAN.
Orta sahasizliktan kudurdum.
Geç kalmamalı takım sadece lig için bile çok kırılgan.alacaz renktaşım emin ol yüzde yüz en az 3 tane alacaklar mecbur
Tarantino filmlerinden çıkmış Alman gibi görünüyor. Başarılar, muhteşem bir sezon geçirir umarım
Forma da futbolcuların üzerinde ayrı bir güzel
Örnek:benÖrnek verebilirmisiniz admirim
Ben o siyah bölümün özellikle saha içinde futbolcular hareket halindeyken oldukça yırtıcı, saldırgan bir görüntü vereceğini düşünüyorum. Bence de formamız güzel ♥ İlk sızıntıdan beri beğeniyorum bu formayı, diğer arkadaşlar da zamanla alışır zatenFormamiz bence gayet guel neden elestirildi bu kadar anlamiyorum. Tamam tarihte daha iyileri oldu ama kotu denilebilecek bir tasarimi da yok. O siyah ayrintisi da fena durmamis daha kibar yapilabilirdi elbette. Bence guzel forma. yoksa oyuncularda iyi durmasi degil mesele yani![]()