# Kazımcan Karataş

Kadro tam uyumu yakalarken şans bulması iyi oldu bence.
Şu an ki kadroya da uyan bir yapısı var. Oyuna sertlik katacak oyuncu eksiğimiz olduğunu düşünüyordum, bunu karşılayacak gibi görünüyor.

Sosyal medya klavyecileri yemez umarım ..hayırlısı olsun ülkemiz futbolu adına

Hakkında kötü yorum yapmıştım fakat dünkü performansı çok iyiydi. Tebrik ederim

Bu adami oynatin diyordum bana gülüyorlardi. PvA dan bi eksigi hatda daha iyi yönleri var ve henüz cok genc.

Çok sağlam oynadı zaten Alanya maçında baya beğenmiştim Kazımcan'ı. Bence takımın 1 numaralı sol beki olacak sezonun devamında. Emre'de sakatlık olmadığı sürece orayı iyi şekilde yedekler. Sağda Boey-Dubois solda Kazımcan-Emre rotasyonu gayet iyi solda bir sorun olursa Dubois orayı da yedekler her türlü.

İlk oynadığı maç ve bu maçtaki özgüveni arasında dağlar kadar fark var, Kazımcan ı ilk maçında çok eleştirmiştim ama kendini ispat etmek isteyen cesaret gösteren bir oyuncu Kazımcan belli ki

cok buyuk sans oldu bu mac onun icin iyi de kademe yapti ama kereme helal olsun cok destek oldu defansa gelip yardim etti.

bu cocugu kazanirsak cok buyuk yarari olacak takima
Iste kerem bunu yaparsa avrupa görur. Biz de bunu yapmasini bekliyorduk dune kadar. Önceki maclarda top kaybindan sonra amaan banane dercesine takiliyordu

İlk oynadığı maç ve bu maçtaki özgüveni arasında dağlar kadar fark var, Kazımcan ı ilk maçında çok eleştirmiştim ama kendini ispat etmek isteyen cesaret gösteren bir oyuncu Kazımcan belli ki
Bence Kayseri maçında da iyidi. İlk maç içerde eli ayağına dolandı da.

Yine de çok kademe hatasına müsait bir adam, bu yönünü geliştirmeli.

gelecek sezon tam anlamıyla alışır mevkisine, bu sezon uyum süreci olarak geçer. rıdvan gibi yükselişe geçse keşke tadından yenmez

Oyun ilk girdiğinde yerini çok kaybetti. Sonrasında ise oyuna tamamen ısındı. Kanattan beke evrilen bir çocuk. Umarım daha fazla gelişip daha çok katkı sağlar.

Geri
Üst Alt