# Kazımcan Karataş

Her genç gelişecek verimli olacak diye bir şey yok maalesef bize bek olmayacak bu arkadaştan aşikar bari günü kurtarsa

Geçen seneyle hiç alakası bile yok hatta sezon başındaki kamptaki dönemiyle bile alakası yok bariz şekilde Angelino'nun önündeydi hazırlık maçlarında fişek gibiydi çevik ve hızlıydı.

Başakşehir maçında sakatlandıktan sonra dönüşü tamamen bitik haldeydi acaba güçlenmek için bireysel olarak yanlış antrenman yapmış olabilir mi diye düşünmüyor değilim hız ve çevikliğini yok etmiş çünkü başka açıklaması yok.

Geçen sene kötü olduğu maçta bile bu kadar sırıtmıyordu bu sene Jehezkel, Erencan, Oğuz ve Hataylı oyuncunun peşinden koşmasına rağmen hiçbirini yakalamadı 1'i çok hızlı desen bu saydıklarım öyle aşırı hızlı oyuncularda değiller.

Nerede hata yapıldığı bulunup bir an önce çözüm bulunmalı.

Hiçbir zaman beğenmiyordum zaten bu herifi, övenler de biraz boşa övüyordu zaten ama son birkaç maçtır ekstra sapıttı. Bu Kasımpaşa'da ilk Selçuk'un fırsat verdiği Yasin Özcan nasıl oyuncu acaba. Çünkü Kazımcan bizim yerli sol bek alternatifimiz olabilecek bir durumda bile değil açıkçası. Gelişmesi için de oynayacağı bir yere gitmesi gerekiyor, belli ki bir yıldır bu kaliteli topçularla antrenmana çıkmak kendisine pek bir şey katmamış

Okan Hoca oyuncularıyla iletişiminin iyi olduğu herkesçe bilinen ve söylenen biri. Demba Ba' nın kendisini Şenol Güneş' le kıyasladığı röportajı paylaşmıştım burada; onun gibi çok örnek var. Kazımcan' ın dünkü haline gerilip tepki göstermeyecek bir TD yoktur; bizler ekranda izlemeye tahammül edemedik...

Geçen sezon ne zaman ne kadar süre aldığı da katılacağın veya katılmayacağın bir durum değil. Ligin sonlarına gelmeden önce hiç oynamadı demedim, az oynadı dedim. Veriler ortada;

Hic sasmaz :) bu siteye girip istatistik paylasinca olmuyor o is renkdas. Maclari izlemen ve gozunle gormen lazim verdigi/veremedigi katkiyi. Ben sana katilmiyorum cok net. Bu oyuncuya da gereksiz yuklenildigini dusunuyorum.

Okan Hoca oyuncularıyla iletişiminin iyi olduğu herkesçe bilinen ve söylenen biri. Demba Ba' nın kendisini Şenol Güneş' le kıyasladığı röportajı paylaşmıştım burada; onun gibi çok örnek var. Kazımcan' ın dünkü haline gerilip tepki göstermeyecek bir TD yoktur; bizler ekranda izlemeye tahammül edemedik...

Geçen sezon ne zaman ne kadar süre aldığı da katılacağın veya katılmayacağın bir durum değil. Ligin sonlarına gelmeden önce hiç oynamadı demedim, az oynadı dedim. Veriler ortada;

Zaten hoca çıkarmasaydı herkes hocaya sallardı.
takımın en zayıf halkası
keşke Dubois kalsaydı

Yasin Özcan bu çocuktan daha iyi oyuncu değil.Şikecilerin metreslerini zengin etmeye gerek yok

Şu maçta bile sol bek oynayıp barışı forvette kullanamiyorsak elveda

1 sene kiralanıp sürekli oynasa öyle gelse fena olmaz yaşı daha genç.belçika ligi bi yerde 30-35 maç oynayıp öyle gelse emin bayram gibi oynasın sonra gelsin.

basit bir topu bile ayaginda tutamiyor

lan sabah aksam calisiyorsunuz yahu

bu nedir kardesim

ben bu kadar calissam tas gibi top oynarim lan

Senin oynayacağın topa sokayım

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sivasspor maçında gayet iyiydi niye kötü denildi bilmiyorum 9 ikili mücadeleden 6'sını kazanmış top kaybı sayısı yüksek değil aynı zamanda pas isabet oranı iyi önünde rezalet bir Zaha olduğunu düşünürsek buna rağmen bu sezondaki en iyi futbolu oynamış olabilir.

Sivasspor maçında gayet iyiydi niye kötü denildi bilmiyorum 9 ikili mücadeleden 6'sını kazanmış top kaybı sayısı yüksek değil aynı zamanda pas isabet oranı iyi önünde rezalet bir Zaha olduğunu düşünürsek buna rağmen bu sezondaki en iyi futbolu oynamış olabilir.
Turap tarafını görünce orayı sallamadılar pek

Geri
Üst Alt