- 29 Temmuz 2011
- 17.206
- 8.784
- 1.588
Her genç gelişecek verimli olacak diye bir şey yok maalesef bize bek olmayacak bu arkadaştan aşikar bari günü kurtarsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hoca oyuncularıyla iletişiminin iyi olduğu herkesçe bilinen ve söylenen biri. Demba Ba' nın kendisini Şenol Güneş' le kıyasladığı röportajı paylaşmıştım burada; onun gibi çok örnek var. Kazımcan' ın dünkü haline gerilip tepki göstermeyecek bir TD yoktur; bizler ekranda izlemeye tahammül edemedik...
Geçen sezon ne zaman ne kadar süre aldığı da katılacağın veya katılmayacağın bir durum değil. Ligin sonlarına gelmeden önce hiç oynamadı demedim, az oynadı dedim. Veriler ortada;
Zaten hoca çıkarmasaydı herkes hocaya sallardı.Okan Hoca oyuncularıyla iletişiminin iyi olduğu herkesçe bilinen ve söylenen biri. Demba Ba' nın kendisini Şenol Güneş' le kıyasladığı röportajı paylaşmıştım burada; onun gibi çok örnek var. Kazımcan' ın dünkü haline gerilip tepki göstermeyecek bir TD yoktur; bizler ekranda izlemeye tahammül edemedik...
Geçen sezon ne zaman ne kadar süre aldığı da katılacağın veya katılmayacağın bir durum değil. Ligin sonlarına gelmeden önce hiç oynamadı demedim, az oynadı dedim. Veriler ortada;
6 m yerine 5 m euro + Kazımcan isterler dahada alta bırakmazlar.Yasin Özcan transferinde takas parçası olarak kullanılmasına benden okey
Allah sahibine bağışlasın deriz o halde rtaş. Sonra da 2026'da 20 yaşına bastığında bedelsiz alırız güzel bir imza veririz Yasin kardeşimize.6 m yerine 5 m euro + Kazımcan isterler dahada alta bırakmazlar.
Freiburg'daki adamla birlikte 1 sol bek daha alinacak muhtemelen. Sonrasinda Kazimcan kiraya verilir.Şu maçta bile sol bek oynayıp barışı forvette kullanamiyorsak elveda
Turap tarafını görünce orayı sallamadılar pekSivasspor maçında gayet iyiydi niye kötü denildi bilmiyorum 9 ikili mücadeleden 6'sını kazanmış top kaybı sayısı yüksek değil aynı zamanda pas isabet oranı iyi önünde rezalet bir Zaha olduğunu düşünürsek buna rağmen bu sezondaki en iyi futbolu oynamış olabilir.