Kebabın İyisi Nerede Yenir?

Evveliyatı varsa bilmem ama şu haliyle halledilebilir bir konu gibi duruyor, kendi aranızda düzgün bir şekilde yazışsanız çözersiniz gibi. Forum tabiki ciddiye alınacak bir yer değil lakin öyle veya böyle 10 yılın geçmiş, bir süre sonra alışkanlıklarından biri haline geliyor insanın, öyle kestirip atma derim. Bir süre ara ver sakinleş...

Olay 1 hafta önce oldu gerek özel mesaj yoluyla Murhana gerek de twitterdan ismi lazım değil bir admin arkadaşa yazdım sonuç değişmedi. 1 hafta da bekledim ceza bittikten sonra

Kararım değişmedi

Diğer konunun kitlenmesinden zaten ne kadar yanlış adamların bu süreçleri yürüttükleri belli oluyor

10 yıldır buradayım 3 sene de yöneticilik yaptım sana sormayacağım herhalde ne yapacağımı
nerdesin kardeşim ? forum burası uyandırayım seni =) bugün varsın yarın yoksun abartmayın fazla.

ayrıca başlık açtığın için insanların fikir beyan etmesi normal.

kenan bence harika uzlaştırma yeteneğini kullanıp bu başlığın adını hepimiz kardeşiz olarak değiştirilmesine vesile olacaktır.
Şimdi şakayı bir kenara bırakalım da, Ozan buraya gelmiş haklı veya haksız mevzuyu bilmiyorum ama bir serzenişte bulunuyor. Bence Murat Urhan da konuya buyursun, iki kocaman adam ortada kan davası yok ya konuşulup çözülmesin.

Olm noldu yav sana

Sana nasıl bir kasıt olabilir kim senin üzerine oynayabilir neyi bu kadar ciddiye alıyorsun.

Adama gavat demişsin ceza yemişsin sen yöneticilik yaptın vermiyor muydun ceza bu adamlara?

Başkası olsa anlarım da sen süreçlere hakim adamsın senin üzerine oynayacak olsalar buna müdahale edecek bir ton adam var Murhan'ın karşı gelemeyeceği.

YAHU ÇÜNKÜ O ADAMA DEMEDİM ONU

EĞER O ADAMA ONU DEDİYSEM DE O ADAM BJKLİDİR BUNDA PROBLEM YOK

Fatihe de anlattım aynı konuyu twitterdan delirdiğim nokta bu

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ben ne yaptım kardeşım senı severım arada bana nıye laf atıyosun

Sinirden mesajını yanlış okudum özür dilerim

YAHU ÇÜNKÜ O ADAMA DEMEDİM ONU

EĞER O ADAMA ONU DEDİYSEM DE O ADAM BJKLİDİR BUNDA PROBLEM YOK

Fatihe de anlattım aynı konuyu twitterdan delirdiğim nokta bu
Anlattın müdahale edilmedi mi?

O zaman haksızız. Bu da olabilir haksız da olabilir yönetim ama kasıt olamaz sana karşı.

Kasıtın aksine eski yöneticisin diye seninle konuşmaya çalışılır, yanlış bakıyorsn mevzuya.

Tam s.murat kiliçlik mevzular bunlar hea burda olsaydi keşke

Olay 1 hafta önce oldu gerek özel mesaj yoluyla Murhana gerek de twitterdan ismi lazım değil bir admin arkadaşa yazdım sonuç değişmedi. 1 hafta da bekledim ceza bittikten sonra

Kararım değişmedi

Diğer konunun kitlenmesinden zaten ne kadar yanlış adamların bu süreçleri yürüttükleri belli oluyor
Ozan canım kardeşim, sormamda bir sakınca yok ise kaç yaşındasın?

Olum Talisca Caneri dövmüş şunun keyfine vardırmıyorsunuz yav :asd:

Neyse doğru ya da yanlışlarıyla benim için bitmiştir bu da forumdaki son mesajımdır.Logout

Ozan kardeş forum hayatında yokken daha mutlu olacaksan zaten durmanın anlamı yok nerede daha iyi olacaksan orada olmak en iyisi en azından tercih şansın var.

Sadece asıp kesmeye gerek yok bugün gidiyorum deyip yarın gelirsin ne olacak yani

Ulan kenan adamı kacırdın son msjını sana attı

onur ince

yaptigin mallik kardesim beni taniyorsun 10 yildir

burda senin gitmeni isteyecek kisiler seni sevmeyen bazi barzolar olabilir

10 yillik 1 uyenin forumu birakmaya hakki yok

dedigin konulardan bazen ben de sikayet ediyorum fakat bunu cozme yoluna gidiyorum [genelde keramettin ile]

1 uyeye ceza vermek yada mesajini editlemek en son care olmali her zaman sinkaf olmadigi muddetce

bu konuda hem fikiriz

mod. ekibindeki bazi arkadaslar hirsina yenik dusuyor bile olsa bunu konusup hakli tarafini vurgulamalisin

ama forumu terk etmeyecegini umuyorum

cunku bunu yapmak hakketen gereksiz ve aptallik

o yuzden iletisim kurulabilecek moderasyondan ekibindeki bazi yoneticilerle bu sorunu coz ve forumu kesinlikle birakma

Şimdi şakayı bir kenara bırakalım da, Ozan buraya gelmiş haklı veya haksız mevzuyu bilmiyorum ama bir serzenişte bulunuyor. Bence Murat Urhan da konuya buyursun, iki kocaman adam ortada kan davası yok ya konuşulup çözülmesin.

Bu işi sen çözersin kırık kalpleri sen birleştirirsin ancak kenan üstadım.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Bu moron ne ayak?

Geri
Üst Alt