- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.879
- 5.338
ben ne yaptım kardeşım senı severım arada bana nıye laf atıyosunBana ihraç verin de şöyle spastikler rahatlasın zaten girmeyeceğim bugünden sonra
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben ne yaptım kardeşım senı severım arada bana nıye laf atıyosunBana ihraç verin de şöyle spastikler rahatlasın zaten girmeyeceğim bugünden sonra
Evveliyatı varsa bilmem ama şu haliyle halledilebilir bir konu gibi duruyor, kendi aranızda düzgün bir şekilde yazışsanız çözersiniz gibi. Forum tabiki ciddiye alınacak bir yer değil lakin öyle veya böyle 10 yılın geçmiş, bir süre sonra alışkanlıklarından biri haline geliyor insanın, öyle kestirip atma derim. Bir süre ara ver sakinleş...
son cumleye guldum acikcasiŞu an sinirler gergin Kenan. Sen bir süre girme bu başlığa, ağzını tutamama gibi bir problemin var bir anda hedefe oturabilirsin mazallah.
nerdesin kardeşim ? forum burası uyandırayım seni =) bugün varsın yarın yoksun abartmayın fazla.10 yıldır buradayım 3 sene de yöneticilik yaptım sana sormayacağım herhalde ne yapacağımı
Şimdi şakayı bir kenara bırakalım da, Ozan buraya gelmiş haklı veya haksız mevzuyu bilmiyorum ama bir serzenişte bulunuyor. Bence Murat Urhan da konuya buyursun, iki kocaman adam ortada kan davası yok ya konuşulup çözülmesin.kenan bence harika uzlaştırma yeteneğini kullanıp bu başlığın adını hepimiz kardeşiz olarak değiştirilmesine vesile olacaktır.
Olm noldu yav sana
Sana nasıl bir kasıt olabilir kim senin üzerine oynayabilir neyi bu kadar ciddiye alıyorsun.
Adama gavat demişsin ceza yemişsin sen yöneticilik yaptın vermiyor muydun ceza bu adamlara?
Başkası olsa anlarım da sen süreçlere hakim adamsın senin üzerine oynayacak olsalar buna müdahale edecek bir ton adam var Murhan'ın karşı gelemeyeceği.
ben ne yaptım kardeşım senı severım arada bana nıye laf atıyosun
Yok artık, Ayancık Maden Köyü, az kaldı akraba cıkıcaz.Yanlış hatırlamıyorsam bir mesajında Sinoplu olduğundan bahsetmişsin.Ben Ayancıklıyım.
Anlattın müdahale edilmedi mi?YAHU ÇÜNKÜ O ADAMA DEMEDİM ONU
EĞER O ADAMA ONU DEDİYSEM DE O ADAM BJKLİDİR BUNDA PROBLEM YOK
Fatihe de anlattım aynı konuyu twitterdan delirdiğim nokta bu
Ozan canım kardeşim, sormamda bir sakınca yok ise kaç yaşındasın?Olay 1 hafta önce oldu gerek özel mesaj yoluyla Murhana gerek de twitterdan ismi lazım değil bir admin arkadaşa yazdım sonuç değişmedi. 1 hafta da bekledim ceza bittikten sonra
Kararım değişmedi
Diğer konunun kitlenmesinden zaten ne kadar yanlış adamların bu süreçleri yürüttükleri belli oluyor
Kenan ortalıgı bulandırma kardesOzan canım kardeşim, sormamda. bir sakınca yok ise kaç yaşındasın?
Ozan canım kardeşim, sormamda. bir sakınca yok ise kaç yaşındasın?

Neyse doğru ya da yanlışlarıyla benim için bitmiştir bu da forumdaki son mesajımdır.Logout
Şimdi şakayı bir kenara bırakalım da, Ozan buraya gelmiş haklı veya haksız mevzuyu bilmiyorum ama bir serzenişte bulunuyor. Bence Murat Urhan da konuya buyursun, iki kocaman adam ortada kan davası yok ya konuşulup çözülmesin.
Yapmaaaaa