- 3 Temmuz 2012
- 139.426
- 87.878
- 5.338
Gscye veda 3 baslıgını acacagım benı uzdünGalatasaraylılar kavga etmez Fransız şarabı eşliğinde sohbet eder. Şaşırma, sabrımızı taşırma Recep.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gscye veda 3 baslıgını acacagım benı uzdünGalatasaraylılar kavga etmez Fransız şarabı eşliğinde sohbet eder. Şaşırma, sabrımızı taşırma Recep.
Forumu genel olarak çok beğeniyorum ancak Ozan dediklerinde haklı gibi duruyor anladığım kadarıyla. Adminlerin 1-2 tanesi garip çocukca hareketler yapıyor.
Benden daha fazla adminlik yapan adam yok forumda. Senin demenle vizyon sahibi olmam ufaklık. Bunu yönetimdeki diğer kişiler söyler ki onlar da hangi olaylara nasıl yaklaştığımı çok iyi bilir zaten.
Kimseye bulaşmam ama senin gibi her yerde fırsat arayıp aynı şeyi yazanlara bulaşırım bulaşmak ne kelime her türlü sararım da. Dün senle konuştul konu kapandı eyvallah dedik ne içerlemişsinki bugün iki üç yerde yine aynı mevzu.
Ha en önemlisi yalan söylüyorsun yalan söylediğini de birazdan bir yönetici arkadaş sana gösterecek. Senin gibi ben şurada bir şey yapmadım ceza yedim ama bu yemedi diyen yalancıların ciğerini bilirim senin gibi bin tanesi geldi geçti buradan sonra bana yalvardılar kusura bakma cezamı aç diye. Her zaman insan kazanmayı benimsemişimdir ama senin gibilerin hiç bir yere yeri geçtim kendine hayrı yoktur. Bomboş bir adamsın.
Perma ban falan yok o kadar kolay bitmez işim senin gibi yalancılarla.
Gelecek birazdan. 3 gün ceza yeme sebebin üyeye hakaret artı tudora küfür.Ne yalanı söylemişim ??? Allah için söyle ne yalanı söylemişim ? Sen oyuncuya mal dedin ceza yemedin, ben tudora SG dedim yedim. Bundan bahsettim. Burada yalan birşey varsa dahada foruma falan girmem. Birde yalancı ihtamı ? Komiksin.
Ne yalanı söylemişim ??? Allah için söyle ne yalanı söylemişim ? Sen oyuncuya mal dedin ceza yemedin, ben tudora SG dedim yedim. Bundan bahsettim. Burada yalan birşey varsa dahada foruma falan girmem. Birde yalancı ihtamı ? Komiksin.
Olm paso yiyordun bir ara akşamları sanki yapmadığın şey yav![]()

Olaya hakim bir yönetici olarak bu konuya aciklik getirmek zorundayim ki kimseyi gereksiz yere suclamayalim.
Senin ceza aldigin gün iki raporun vardi. Ilgili mesajlari asagiya birakiyorum; Tabiki yönetim olarak bu mesajlari düzenledik. Sansürsüz halini de istersen sana özelden gönderebilirim, hatta rapordaki yönetici diyaloglarini da sana gönderebilirim ki süphen kalmasin.
https://www.gscimbom.com/forum/f102...y-ms-24-eylul-162299/index70.html#post9524467
https://www.gscimbom.com/forum/f102...-ms-24-eylul-162299/index118.html#post9525265
Üstteki mesajinda üyeye hakaret etmissin. Ikinci mesajinda ise Tudor'a o malum kelimeyi söylemissin. Ve biz senin ikinci mesajini ilk önce gördük ve uyari ile gecistirmeye karar verdik ama senin ilk mesajin bizim gördügümüz 2.rapor oldugu icin (ilk gelen rapor üstte oluyor) üyeye hakaretten islem yapmak zorunda kaldik ve ceza sebebine de Tudor'la ilgili bir mesaj birakmadik. Senin üyeye hakaretten daha önce atilman gerekirken Tudor'a yazdigin mesajdan sonra atilman seni yaniltmis lakin bizde kendimizi Galatasaray sevdalisi olarak görüyoruz ve elbette forumu da kontrol ederek maci izlemeye calisiyoruz. Bu sebepten ötürü bazen cezalar aksayabiliyor.
![]()
Üyelerimizin ceza almasini elbette istemeyiz ama bu cezayi almadan haftalar öncesinde iki mesajini uyari ile gecistirmisiz ve bir kac gün önce de uyarilmissin. Ceza vermemek icin elimizden geleni yapiyoruz, sizlerden de anlayis bekliyoruz. Hep birlikte kulübümüzün 21.sampiyonlugunu istiyoruz ve birlikte olalim istiyoruz.
Çıkar bunları aklından, sen bu forumun Serverinin güç kaynağı kablosusun.Gscye veda 3 baslıgını acacagım benı uzdün
Tabii ya.Eee ben hangisinden ceza yediğimi nerden bilicem Murhan ?? Bana yalancı diyor. Benim bunu bilmem için niyet okuma yeteneğine sahip olmam gerekir. Ben sonuçta o mesajtan sonra yedim cezayı. Niyet okuyamadığımız için YALANCI ithamıda yedik.
Murat'ın mesajında mevcut. Arkadaş hep böyle mi çıkar yahu. Ne zaman biri böyle iddaa da bulunsa yalan çıkıyor yine yalan çıkt.
Biriniz de farklı davranın be.
Keramettin ben hangi yazıdan yada yazılardan dolayı ban yediğimi bilme ihtimalim varmı ? Rapor diyorsunuz. Beni raporlayan insanları görebilme şansım varmı ? En son hangi mesajtan sonra ceza yediysem, o mesaj üzerinden sanmam yalancılık mı oluyor ?
Eee ben hangisinden ceza yediğimi nerden bilicem Murhan ?? Bana yalancı diyor. Benim bunu bilmem için niyet okuma yeteneğine sahip olmam gerekir. Ben sonuçta o mesajtan sonra yedim cezayı. Niyet okuyamadığımız için YALANCI ithamıda yedik.
Üyeye hakaretten ilk mesajinda atilman gerekirken macin heyecani ve stresi ile ceza gecikmis. Devaminda Tudor'a da kötü bir kelime yazmissin, ki mac aninda öyle ufak tefek sayilabilecek seyleri mümkün mertebe minimum hasarla gecistirmeye calisiyoruz, bu da genelde uyari oluyor. Tudor'a yazdigin o kelimeden dolayi ceza almadin, tekrar belirtmek istiyorum.
Üyeye hakarete ne olursa olsun izin vermeyiz. Ceza alan forum üyesi tekrar foruma giris yaptiginda ceza sebebini görüyor, ve orada da üyeye hakaret yaziyordu. Tudor'a hakaretten ceza alsan Galatasaray teknik direktörüne küfür, hakaret vs. gibi bir aciklama olurdu.
Üyeye hakaretten ilk mesajinda atilman gerekirken macin heyecani ve stresi ile ceza gecikmis. Devaminda Tudor'a da kötü bir kelime yazmissin, ki mac aninda öyle ufak tefek sayilabilecek seyleri mümkün mertebe minimum hasarla gecistirmeye calisiyoruz, bu da genelde uyari oluyor. Tudor'a yazdigin o kelimeden dolayi ceza almadin, tekrar belirtmek istiyorum.
Üyeye hakarete ne olursa olsun izin vermeyiz. Ceza alan forum üyesi tekrar foruma giris yaptiginda ceza sebebini görüyor, ve orada da üyeye hakaret yaziyordu. Tudor'a hakaretten ceza alsan Galatasaray teknik direktörüne küfür, hakaret vs. gibi bir aciklama olurdu.
Murat boşver ben bunun gibileri iyi bilirim.. Amacı önce mağdur olduğuna inandırıp sonra para kopartmak başka bir şey değil..