Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Baştan şaşırdım ama düşününce yönetim meiradan sonra ikinci kez(lincolnde gitti ama ondan çok kazık yedik.) bu kadar paraya futbolcu elden çıkartıyor. Gerçi aldığımız paradan biraz az ama hani daha önce milyonlar saçıp aldığımız adamları kuruşlarla gönderdik keita en fazla 1 yıl daha 8milyon euro civarında kalabilirdi. Ama şuan tam bir kaos var:)

Ne iyi isimlerden bahsediyorsun renkdaş Keita kötü futbolcumuki,bana göre Türkiyenin en iyi sağ kanat oyuncusu.Alacağın oyuncu Keita'dan nekdar iyi olabilirki.

Yahu insaf yahu. Keita'nın gitmesiyle beraber 20 milyon euroya yakın paramız oldu. Gideriz alırız Kallström'ü 5 milyon civarına kaldı 15. De Jongu alırız 7-8e kaldı 7 milyon euro. Sağ kanada da ihtiyaç duyarlarsa 7 milyon hatta üstüne biraz daha katıp 10 milyon eurolara ne adamlar alınır.

Bu yıl eğer başarısız olursak bunun tek sorumlusu yönetim olucak.Transfer politikasıyla hepimizi hayran bıraktılar gerçekten helal olsun size.

+1905..Deplasman fetişistlerinede diyorum deplasmanı bırakın içerde kaç adamımız iyi oynadı.Koca sezon Elano ne yaptı.Zan Barış Sarp Ayhan ne yaptı.Leo ne yaptı demiyorum çok şey yaptı!

Elano'dan bir Messi'nin, Ronaldo'nun ya da bizden bir örnek olan Lincoln'ün yaptıklarını mı yapmasını bekliyorsun? Orta sahamızı toparlamaya çalışan tek adam Elano bana göre :) Hem alışkın olmadığı bir bölgede oynuyordu hem oyunu kurmaya çalışıyordu. En canlı örneğini Atletico maçı olarak vereyim. Dikkatini çektiyse eğer Elano çıktıktan sonra orta sahamız tamamiyle dağıldı. Çünkü top tutan, atakları karşılayan ve bizim ataklarımızı hazırlayan adam oyundan çıkmıştı. 2 çalım atmadığı için bize kötü görünüyor ama durum bu :)

M.sarp,Ayhan,Leo,Servet,Elano varken Keitayı göndermek bu takıma ihanettir.Beceriksizliktir.

Yahu insaf yahu. Keita'nın gitmesiyle beraber 20 milyon euroya yakın paramız oldu. Gideriz alırız Kallström'ü 5 milyon civarına kaldı 15. De Jongu alırız 7-8e kaldı 7 milyon euro. Sağ kanada da ihtiyaç duyarlarsa 7 milyon hatta üstüne biraz daha katıp 10 milyon eurolara ne adamlar alınır.

Renktaş De Jong'u 7-8 formasını bile alamazsın adamlar 20 m € aldıkları adamı o fiyata satmazlar.Kallström gelmiş büyük ihtimal ilk önce Kallström açıklansaydı bu kadar tepki olmazdı diye düşünüyorum neyse hayırlısı olsun.

bu bakış açısına da tamam ama her sene yeniden takım kurarak nasıl başarılı olucaz? bu seneyi de uyum süreciyle kaybetme tehlikesi var.

Zannedersem gelecek sezon elano'yu sağda görürüz ve orta sahaya biri atak biri defansif olmak üzere 2 oyuncu alınır. Daha sonra da okazyon beklenir. Haydi hayırlısı

M.City patronu aynı zamanda bir yerin şeyhi miydi neydi. Katarda bir takımı vardı bu para babasının, bu saaten sonra De Jong ciddi ciddi gelebilir.

Haber de Keita'nın 200 bin dolar olan alacağından vazgeçmiş deniyor.Buda gösteriyor ki hem kendisi gitmek istemiş hemde Rijkaard'ın isteği ile.Bu arada Tahir Kum Kim Kalström ile anlaşıldığını açıkladı.Hadi hayırlısı.

nerde açıkladı???

Galatasaray Keita'yı göndererek Arda'yla Elano'yu da transfer etmiş oldu bir anlamda. Bence kesinlikle doğru hamledir..Keita sürekli topla oynaması gereken ama her maçta istikrarı tutturamayan bir adam. Onla Avrupa ve ligde zirve yoluna çıkamazsınız.

Kim Kallström Galatasaray' da. Anlaşma imzalandığı için rahatım. Ama asıl bombalar sonra geliyor. Hele biri var ki...Aman aman aman. Çıldırın çıldırın!!!!

keita-m.topal-uğur-e.güngör transferlerinden 14 milyon euro geldi.olası elano transferinden de 8-9 gelirse 23 milyon euro civarı elde para olacak.kalström de jong alexis sanchez gelirse süper olur diyeceğim ama tahminim kalström+3 tane inamoto tipinde vasat adam gelir nede olsa adnan sezgin var.

Yok bence biraz daha para toplamak icin Arda ile Baros'u da satalim stadin acilisini Bank Asya'da yapariz.

Bu mantıkla bakınca Keita'yı satmadan da De Jong-Kallström geliyormuş. :o

Elano'dan bir Messi'nin, Ronaldo'nun ya da bizden bir örnek olan Lincoln'ün yaptıklarını mı yapmasını bekliyorsun? Orta sahamızı toparlamaya çalışan tek adam Elano bana göre :) Hem alışkın olmadığı bir bölgede oynuyordu hem oyunu kurmaya çalışıyordu. En canlı örneğini Atletico maçı olarak vereyim. Dikkatini çektiyse eğer Elano çıktıktan sonra orta sahamız tamamiyle dağıldı. Çünkü top tutan, atakları karşılayan ve bizim ataklarımızı hazırlayan adam oyundan çıkmıştı. 2 çalım atmadığı için bize kötü görünüyor ama durum bu :)

Ayağını topa uzatmayan koca sezon top şişirmekten başka bir şey yapmayan bir kere adamın ayağındaki topa kayarak müdahale etmeyen sorumluluk alması gereken yerlerde piyasada olmayan.Kalsın almayayım.

Giovanni Dos Santos Galatasaray'da diye gorursem sasirmam

ii futbolcu ama devamlılığı yok ve agresifti..umarım yerine çok daha iyisi gelir..

Alacağımız oyuncunun Keitadan hiç bir farkı olmıyacak ve biz bu yıl Keitayı çok arıcaz.

Galatasaray'ın orta saha kıtlığıyla beraber en büyük sorunlarından biri olan topu kimin kullanacağına karar vermekti. Elano vardı, Arda vardı, Keita vardı. Bu oyuncuların yanına Giovani de eklenince hiçbirinden verim alınamadı geçen sene. Bu dörtlüden en az ikisi gidecektir demiştim geçen gün, Kiralık Giovani'nin yanına eklenen adam Keita oldu ve bence Galatasaray alacağı 8 milyon avronun yanında bir de Arda ile Elano'yu transfer etmiştir şu tabloda...

Keita'nın özel yetenekleri olan bir adam olduğunu görmemek için kör olmak lazım. Adam topa hükmediyordu, hızlıydı, kaleye şut atıyordu, tamam ama bunları yapıyor olmak yeterli değil ki. Takımla aynı dili konuşmak, takımın geri kalanını oyuna sokabilmek de önemli. Elano'yu oyun kurucu, Arda'yı oyun lideri olarak konumlayıp sağda Keita'yı oynatmak mümkün değil. Keita'nın oynaması için topun tamamen ondan dönmesi gerek ki bunu sağlamak onun gibi gecesi gündüzü tutmayan bir adama yaslanmak Galatasaray'a ne Avrupa'da ne ligde zirve yolunu açardı...

Galatasaray'ın yabancılarında şöyle bir problem var. Hemen hepsi büyük maliyetlerle geldi ve Galatasaray bu oyunculardan zarar etmek istemiyor. Keita'nın da 29 yaşında olduğunu, Dünya Kupası'nda tekrar vitrine çıkma fırsatını kaçırdığını ve bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteremeyeceğini düşünürsek Galatasaray'ın son treni yakaladığını görmek zor değil. 8 milyon 150 bin avroya Katar'a giden bir oyuncuya Avrupa'da kaç para verirler, onu da hesap etmek lazım.

Saha içinde farklı bir adamdır, sevilir tamam ama ne Galatasaray, ne Türkiye Ligi pahalı yabancılar çöplüğüne dönüşmeden önce bu oyuncuları değerlendirmek gerekiyor. Gelecek sezon birçok kişinin gitsin diyebileceği bir oyuncuyu haraç mezat birilerine okutmaya çalışmaktan çok daha akılcı bir iştir. 10 senedir aynı film oynuyor, tribünün gitmesine ikna olduğu oyuncuya büyük paralar ödendiğini henüz görmedim. Göremeyiz de zaten, kimse bizim enayimiz değil...

Bu transferin arkası da illaki gelecektir. Benim aklımdaki hamle orta sahaya iki oyuncunun getirileceği ve Elano'nun sağa çekileceği yönünde. Tabii onun da kalıp kalmayacağı kesin değil henüz ama Elano'nun mevcut rolünde kalacağını düşünmüyorum ben. Şimdi sıra transferde. Gelecek oyuncular üstünden şekillenecek bir Galatasaray izleyeceğiz. Kadroyu şişirmek yerine yeniden kurma yoluna gitti yönetim. Bakalım ellerine, yüzlerine bulaştırmadan bunu becerebilecekler mi?...

Keita, Galatasaray & Al Sadd - PCLion FC

Geri
Üst Alt