Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Yahu taaa ne zamandan beri diyorum hiçbirşey bilmiyorsanız acın barcelonanın maçlarını biraz izleyin keita rijkaard'ın takımının adamı değildi.

Adamlara bak ya radyospor'da taraftar kartı mı iptal edeceğim diyenler var. Sizin gibi taraftarın ben. Ulan bir oyuncu gitti diye sevdasından taviz veren insanlar.

arkadaşlar sakin olalım, yönetim mutlaka ve mutlaka bu tepkilerimizi biliyordur ona göre de bir planları vardır...

keita'yı satıyorlarsa demekki daha iyileri gelecek...

Yönetim taraftarı düşünseydi ilk başta Kewell'la sözleşme yeniler Haldun Üstünel'i küstürmezdi.

Atakan yeter artık.Kewell kewell.Neyi var bu adamın.Keitadan çokmu katkısı oldu.32 yaşında müzmin sakat.En fazla 45 dk çıkarabilir.Kimseninde GS'li liğini sorgulama.

Kewell'a zaten Keita gönderilse de gönderilmese de sözleşme imzalatılması lazım. Adamın Arda'nın yedeği olarak klübede her zaman skoru değiştirebilecek bi eleman olarak oturması lazım öyle Keita yerine oynayacak bi adam da değil Kewell. Şimdi gelecek sezon için Serdar Özkan'ı sağda oynatacağız derlerse gerçekten saçmalamış olurlar o da Keita 'nın sağ tarafta yedeği olmalıydı

Sizin gibi Galarasaray'lı olmaz olsun diyorum sadece. Messi'yi satmadık biz. Geçen sene vardı da noldu. Yine biryerlerd değiliz. Kewell bu takıma dönsün Keita'yı asla aratmaz.

Aslında haklısın bir yandan da.

Hagi'yi de ikna ettik mi tamamdır bence bu iş. Liberoya da Suat'ı geri çağırırız al sana 2000 ruhu.

yaw noluyo ya yeni gördüm fanatikte çılgına döndüm keita hem çok az paraya gitti hemde keita gitti yaa bu yönetim napıyo çılgına dönmüş durumdayım şu anda kendime hakim olamıyom

seninle ayni durumdayim.. olacak is degil.. kafayi yiyecegim o derece yani.. :(

arkadaşlar sakin olalım, yönetim mutlaka ve mutlaka bu tepkilerimizi biliyordur ona göre de bir planları vardır...

keita'yı satıyorlarsa demekki daha iyileri gelecek...

Haldun Üstünel kalsaydi dedigine katilabilirdim ama Sezgin'in gecmiste yaptiklari gelecekte yapacaklarinin garantisidir bu yuzdende umudum yok

Bu durumda aklıma 3 seçenek geliyor

1)Sisteme uymuyor ki bu doğru Rijkaard Messi , Robben , Gio gibi ters ayaklı kanat oyuncuklarını seviyor . Bunun için Gio´yu alacak

2)Para sıkıntısından Yerine kimse alınmayıp Serdar Özkan ile doldurulucak .

3)Keıta´nın disiplinsizliğinden

2. seçeneği düşünmek bile istemiyorum.

Baros ve Neill'de satar bu yönetim aha buraya yazdım.

Asıl sorun bu değil asıl sorun bu kadar adam alıcaz bunlardan bir kısmı uyum sorunu yaşıyacak,biz takım olarak uyum sorunu yaşıyıcaz 1 sene daha yeni oluşum zırvalıklarıyla geçicek,sezon sonu rijkaard da giderse ne olucak peki?

keita sisteme uymadı diye giderken yeni bir hoca yeni sistemler yeni oluşumlar..

tek bir şekilde kabullenirim bu hamleyi rijkaardla uzatsınlar 2 yıl daha eyvallah aksi halde sürekli takım kurar dururuz.

üstad sakin ol,

keita süper yetenekli bir adamdı kabul, onun gibi birisini en az 10 milyona alırız alamayız bunada kabul... ayrıca koskoca sezonda bizim en güzel maçlarımıza ait bir kaset yapsalar hepsindede keita'nın en az 5 hareketi olur... bunların hepsine kabul...

ama keita bir sistem oyuncusu değildi... topu alıyudu ayağına sağ çizgiden önüne kim gelirse geçmeye çalıştı bütün sezon, önüne gelenbler zayıf adamlarsa maçın yıldızı oldu her seferinde ama biraz basmasını bilen ve agresif adamlar geldimi sinirlenmeye başlıyodu...

sezonu 3. bitirmenin nedenini elbetteki 1 yada 2 oyuncuya yıkmak çok yanlış olur, ama daha hırslı daha mücadeleci ve sistem oyuncularının olması daha iyi olur...

ayrıca uyum sorunu olabileceğini de kesin FR düşünmüştür, vardır bir bildikleri...

Bir sallamadan önce düşünelim ki, Keita'lı takım birşey yapamdı bu sene Keita'sız takım yani onun yerine gelen ismi bilinmedik ama iyi bir oyuncu mesela Ribery gibi bir adam geldi ve şampiyon olduk, UEFA'da d iyi sonuçlar alıp en kötü çeyrek final oynadık diyelim. Ne olacak bu sözleriniz.

En büyük Adnan Polat mı ?

Böyle bir şeyin mümkün olmadığını sen bizden daha iyi biliyorsun.

Takımı gençleştirmek güzel o zaman elanoyuda satmaları lazım gökhan zanıda mustafa sarpıda eğer keitanın yerine gelecek oyuncu genç kaliteli olmasın bakın neler oluyo

kalström-de jong-alexis sanchez i alırlarsa süper iş yapmış olurlar.bekleyip göreceğiz.

BAROS, NEİLL ,LEO FRANCO, ELANO 4 tane yabancımız var

bu ne ya ne yapmaya çalışıyor bu yönetim ya var mı böle bişi ?? sen takımın en verimli adamını nasıl satarsın ?? Haberi duyunca başımdan aşağıya kaynar sular döküldü vallahi. Yazık ya gerçekten yazık .

1 futbolcu geldi diye gidip forma almak, yine aynı sebeple gidip kombine kart almak...

yada bunların tersi olduğunda forma almamak, kombine almamak, takıma sahip çıkmamak demek bu hareketler...

helal olsun valla taraftarlık buysa, ben gidiyorum...

Keita 'nın gönderilmesini olumlu buluyorum.

Gerekçelerimi zaman içerisinde paylaşacağım.

Not: Bazı arkadaşlarımızı sağduyuya davet ediyorum, yazılmaması gereken yazılar yazıyorsunuz. Bunlar bizi zor duruma düşürür.

Geri
Üst Alt