Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Neeskens'in mevkisi neydi futbolculuk döneminde eğer orta saha falansa , sağ açıkta o oynasın dicektim.En azından Serdar özkan'dan iyidir.

Açın ekşiyi okuyun Keita hakkkında bugün yazılanları..Hatta oynadığı her maçtan sonra yazılanları bir okuyun..Böyle bir adam 8 milyon euro versen de gelmez bu lige..Baros gibi tekmeye kafa sokan, defansı yıpratan ve bu lig için en uygun oyuncu tipi Keita'dır..Kim gelirse gelsin bir Keita etkisi yaratamaz..

Nefret Ediyorum Adnan Sezginden yaa Yönetimden Hiç Beklemezdim Böyle Bişey Dünyanın En Saçma Haraketi Buu En Saçmmaaa.. :@

Madem para lazım gönder elanoyu bu nasıl bir zihniyet ya sinirden ölücem

Kulübün mali yapısıda var arkadaşlar. Bunu dengelemek zorunda yönetim. Biraz da bardağın görünmeyen tarafına bakalım. 2 senede extra hiçbir geliri olmadı kulübün. Bunlar beklenen hareketlerdi. Yıldız oyuncuları elde tutmak bizim başarımıza bağlıydı.

Büyük Galatasaray kulübü Aslantepe gelirleriyle bile dediğin haldeyse yazık.

Sırtında 2 kişiyle çizgiye inip asist yapıyordu..Kim gelirse gelsin yapamayacak bunu...

Herkes neden 1 milyon euro karı kafaya takmış? Belli ki kar icin degil butce yaratmak icin satılmıs. Yarın obur gun 2 transfere unutursunuz. Cok sıkıldım taraftar profilinden.

Zaten en güçlü yanın sağ kanat en iyi yabancımızdı bana göre,sen önce boşluğunu dolduracağına boşluk açıyorsun hiç akıllıca değil,

Keita gibisini bulsunlar da getirsinler 7'ye yeter ya,önce Üstünel'in istifası,sonra Keita'nın gidişi,hala transferde bir b.k yapmayışı yönetimin,iyice çileden çıktık!

Keitanın iyisi c.ronaldodur zaten

yönetim derhal istifa etmeli özellikle sezgin !

+1905.. Sanırım Elano'yu sağ tarafta oynatıp Kallström'ü alacaklar ortasahaya.. Eğer başarılı bile olursak bilin ki Elano'nun Keita'nın yerine geçmesi değildir sebebi..

Kallström'ün orta sahaya Elano'nun yerine gelmiş olmasıdır..

Ya beyler saçma sapan konuşmayın ya.Elano'ya, 8 milyon'u, tak diye nakit verebilcek kulüp var mı?Katar'lılar sağolsun Keita direk 8 milyon vermişlerdir.Sıcak para ihtiyacı için satılmıştır.

yonetım ıstıfa ! haldun ustunel baskan olsun bakalım neler oluyor o zaman dunya devlerı arasına oynarız ısde haldun gıbı vızyon sahıbı insanlar lazım bıze!

Herkes neden 1 milyon euro karı kafaya takmış? Belli ki kar icin degil butce yaratmak icin satılmıs. Yarın obur gun 2 transfere unutursunuz. Cok sıkıldım taraftar profilinden.

Bilader neden bahsediyorsun Keita bu ya.

Yönetim ne amaçladığını bir anlatsın. Genç oyuncuları Çağlar karşılığında ver. Dandik (Caner, Ahmet ve Sinan )gençleri Atakıma çıkar. Yıldız oyuncu alacak diye beklerken Keita'yı sat. Orta sahaya transfer beklerken Mehmet Topal'ı sat. Çok uğraşmayın Galatasaray'ı küme düşüremezsiniz.

Ya beyler saçma sapan konuşmayın ya.Elano'ya, 8 milyon'u, tak diye nakit verebilcek kulüp var mı?Katar'lılar sağolsun Keita direk 8 milyon vermişlerdir.Sıcak para ihtiyacı için satılmıştır.

Avrupa'da ki kulüplerin hepsi battı da haberimiz mi yok?:SS:

[video=dailymotion;xdqmo2]https://www.dailymotion.com/video/xdqmo2_2-2-klip_sport#from=embed?start=1[/video]

Sakinleşin biraz yahu. :o

Radyospor'da milliyet yazarlarından biri Elano'nun sağ açık oynayacağını söylüyo Keita'dan sonra

Geri
Üst Alt