Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Herkes neden 1 milyon euro karı kafaya takmış? Belli ki kar icin degil butce yaratmak icin satılmıs. Yarın obur gun 2 transfere unutursunuz. Cok sıkıldım taraftar profilinden.

unutulur, unutulmaz o ayrı ama sen geçen sezonun en iyi oyuncusunu satarsan tepkide alırsın.bunlar normal tepkiler.

Ağzıma şu an o kadar kötü söz geliyor ki forum kuralları elverse tüm yönetimi hamile bırakcam... Ben en iyisi özet geçeyim...

O Adnan Sezgin in de onu bu göreve getirenlerin de haldun üstünel'in gidişine mani olanların da keita yı satanların da ........................

anlayan anladı.

Bonservis farklı futbolcunun yıllık alacağı para farklı 1 milyon az kar ama yıllık alacağınıda göz önünde bulundurmuştur yönetim.

Elano'ya bel bağlamak ne kadar mantıklı çakal ruhsuz bir oyuncu kendini yırtıyor Brezilya maçlarında tık yok burda.

Büyük Galatasaray kulübü Aslantepe gelirleriyle bile dediğin haldeyse yazık.

bu gelirler bir yılda klubun kasasına girmiyor. klubun eski borç durumu ve şimdiki akit akışına bak nasıl yol kat edilmiş.

eskiden türk ve yabancılara paralarını ödeyemezdik şimdi türk yıldızlarımız bile yabancılarla yarışıyor maddi gelir olarak.

bence hemen karamsarlıga gerek yok gelecek sürecekte stadtan sonra aynı durum olursa bence sorun olur daha bir sezon bile geçirmedik ne geliri.

Ya beyler saçma sapan konuşmayın ya.Elano'ya, 8 milyon'u, tak diye nakit verebilcek kulüp var mı?Katar'lılar sağolsun Keita direk 8 milyon vermişlerdir.Sıcak para ihtiyacı için satılmıştır.

sıcak para ıhtıyacı ıcın takımın en ıyı oyuncusu taraftarın en cok sevdığı oyuncusu satılıp taraftarı karsısına almak adnan polatın kendı fısını cekmesıdır

:):):) Haldun Üstünel istifasını vermiş, sezonu geç açmışız, Keita gibi başarılı bir oyuncu satılmış, ve görünürde kayda değer hala bir transfer yokken bile yok sıcak paraydı, soğuk paraydı, daha iyisi gelicek emin olun sabredin gibi olumlu konuşanlar varken yönetim kıymetini bilmeli bu taraftarın. Bulamaz bir daha böylesini :)

Ya beyler saçma sapan konuşmayın ya.Elano'ya, 8 milyon'u, tak diye nakit verebilcek kulüp var mı?Katar'lılar sağolsun Keita direk 8 milyon vermişlerdir.Sıcak para ihtiyacı için satılmıştır.

iyi o zaman 100 milyon € şak diye versin bi arap satalım kulübü böyle bir mantık var mı ?

Rijkaardin istedigi oldu nihayetinde. Keita'yi büyük ihtimal istemedi maç esnasinda yaptigi bazi davranislar nedeniyle, sonuçta disiplinli bir hoca.

Bu durumda Elano sag kanata geçecek, orta saha da ise Emre Çolak ve bir yeni transfer. Rijkaard'in istedigi bu, çok basit

?

Sabri - Neill - Servet(A.Turan) - H.Balta

Transfer

Emre Çolak

Elano Arda

Baros

Herkese tavsiye edioyorum çok iyi gidiyo bunun üzerine... :b5:

[video]https://www.izlesene.com/video/muzik-duman-beni-yak-kendini-yak/744227[/video]

Helal olsun bizim yönetime...

Herkes oyuncu alır...

Bizde bol bol satarız...

De gidin işinize...

Ya lütfen bırakın gidin...

Avrupa'da ki kulüplerin hepsi battı da haberimiz mi yok?:SS:

Sen herhalde avrupadaki kuluplerin 8 milyonları havalara saçtığını zannediyorsun?Oyuncu iyi ise verirler 8 milyonu, ama oyuncunun fiyatı 18 milyondur.Elano için biz 8 isteyip ve bize direk nakit 8 vericek kulüp mü var?

:):):) Haldun Üstünel istifasını vermiş, sezonu geç açmışız, Keita gibi başarılı bir oyuncu satılmış, ve görünürde kayda değer hala bir transfer yokken bile yok sıcak paraydı, soğuk paraydı, daha iyisi gelicek emin olun sabredin gibi olumlu konuşanlar varken yönetim kıymetini bilmeli bu taraftarın. Bulamaz bir daha böylesini :)

koyun, polyanna ne dersen de hala sabredin diyenler var neye sabredeyim

bu gelirler bir yılda klubun kasasına girmiyor. klubun eski borç durumu ve şimdiki akit akışına bak nasıl yol kat edilmiş.

eskiden türk ve yabancılara paralarını ödeyemezdik şimdi türk yıldızlarımız bile yabancılarla yarışıyor maddi gelir olarak.

bence hemen karamsarlıga gerek yok gelecek sürecekte stadtan sonra aynı durum olursa bence sorun olur daha bir sezon bile geçirmedik ne geliri.

Senin bahsettiklerini ben de biliyorum, yıldız almaktan bahsetmiyorum bak elindeki yıldızı başarıya endeksli tutamıyorsan elinde 'eskiden daha kötüydük' demekle övünemezsin eğer büyük kulübüm diyorsan.

Neymiş Efendim Rijkaad pas yapan oyuncu istiyormuş ondan Keita satılmış valla bu düşünce kadar saçma sapan düşünce görmedim. Koskoca Galatasaray'ın orta sahasında 1 metre yan pas atamayan adamlar dolu , kalecisi 40 metereden gol yiyor Rijkaard onu dert etmiyor da Neymiş Keita çalım atarak oynuyormuş valla pes . Adamlar Galatasaray'ın 2 günde kolunu kanadını kırdı , Kimsenin sesi çıkmıyor. Bütün büyük takımlar kaliteli oyuncularını takımda tutup , daha iyisi için arayış yaparlar . Sen en özel oyuncunu sat , sonra takımın güçlenecek diye bekle dur , tekrar tekrar söylüyorum yemin ederim bu Galatasaray' a ihanet , 52 .000 Kişililk stadın bitiyor , taraftar oraya Serdar Özkan' ı mı görmeye gelecek Allah aşkına ... Bence Türk Tekekom Arena da forvete Adnan Polat geçsin atıcılının çok kuvvetli olduğunu görmüş olduk , Sağ kanada da Kankası Adnan Sezgin geçsin , Keita çok Şahsi oynuyordu , Adnan Sezgin kesin bu duruma çözüm bulur. Hayret ya Herkesden beklerdim de Adnan Polattan beklemezdim bu rezillliği

Rijkaardin istedigi oldu nihayetinde. Keita'yi büyük ihtimal istemedi maç esnasinda yaptigi bazi davranislar nedeniyle, sonuçta disiplinli bir hoca.

Bu durumda Elano sag kanata geçecek, orta saha da ise Emre Çolak ve bir yeni transfer. Rijkaard'in istedigi bu, çok basit

?

Sabri - Neill - Servet(A.Turan) - H.Balta

Transfer

Emre Çolak

Elano Arda

Baros

O transferin insan olmaması lazım dostum.

sattığımız oyunculardan toplam 16.5 milyon euro gelir elde ettik ve hala bi transfer yok başkan onların istediği parayı versek yarın 2 tane yıldız getiririz dedi e o zaman versenize neden hep az miktardaki paralar için oyuncuları kaçırıyoruz ve şuan elimizde parada var alın hemen bekliyoruzzzzzzzzzzz.........

Geri
Üst Alt