Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

:mad: :mad: :mad: :( :( :( güle güle siyah inci

keita-carlos-yumruk-18471_501.jpg

Kimler geldi kimler gitti..Daha neleri gelir satılır bu kadar takılmayalım bu konuda...Keita sadece 1 sezon oynadı bu takımda...

yanlış hatırlamıyorsam bide lyon a sonraki satıştan % 30 vaericektik.yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen ama öylesyse hem iyi bir oyuncudan olduk hemde zarar etti kulüp.

Rijkaardin istedigi oldu nihayetinde. Keita'yi büyük ihtimal istemedi maç esnasinda yaptigi bazi davranislar nedeniyle, sonuçta disiplinli bir hoca.

Bu durumda Elano sag kanata geçecek, orta saha da ise Emre Çolak ve bir yeni transfer. Rijkaard'in istedigi bu, çok basit

?

Sabri - Neill - Servet(A.Turan) - H.Balta

Transfer

Emre Çolak

Elano Arda

Baros

emre çolak'ın oynaması harbiden iyi olabilirdi ama oynatmaz :(

Yalnız sağ kanat Serdar ve Sabri. Rakip sol kanatlar korksun :D Tabi sağ kanat nolacak bilmiyoruzda Serdar banko oynarsa şaşırmayın.

Olamaz ya şimdi uyandım görür görmez şok oldum. Ne yapmaya çalışıyor bu yönetim. :mad:

Satın Lan Takımıda satın...

Soğuk para gelsin...

Satın Yahu Satın...

Ne gerek var...

Daha yeni 75 milyon euro borclandık bankalara. Kandırmayın kendini buyuk GS falan, bu isler oyle kolay degil.

Yahu kendini kandıran yok küçüğüm, kinaye yapıyoruz sitem ediyoruz. Anlıyor musun ? Anlamıyorsan kandırmayın kendinizi diye atlama lafın ortasına. Biz de senin kadar biliyoruz neyin nasıl olduğunu merak etme.

Rijkaardin istedigi oldu nihayetinde. Keita'yi büyük ihtimal istemedi maç esnasinda yaptigi bazi davranislar nedeniyle, sonuçta disiplinli bir hoca.

Bu durumda Elano sag kanata geçecek, orta saha da ise Emre Çolak ve bir yeni transfer. Rijkaard'in istedigi bu, çok basit

?

Sabri - Neill - Servet(A.Turan) - H.Balta

Transfer

Emre Çolak

Elano Arda

Baros

bahse girerim bu kadro çıkmaz hatta emre çolak alınmayacak kadroya inancım kalmadı serdar deniliyordu nerde şimdi serdar bırakın polyannacılığı. bu saydığın kadro ile yine 3. 4. oluruz o da adımız GS diye.

Futbol kuluplerindeki bilanco normal sirketlerin bilancosuna benzemez.Bu yuzden bu mantikla bakmayan kalemlere.

Bir futbolcu aliyorsunuz 3 yil kontrat yapiyorsunuz bu seneki bilancoya 3 yillik anlasmanin tamami borc diye geciyor ama gercekte boyle bir durum soz konusu degil

Futbol kuluplerinin tamami ayni durumdadir

Ben resmi kayitlara baktigimda kotu bir durum goremiyorum benim bilmedigim bir seyi bilen arkadaslar var herhaldeki "durum kotuydu satmak zorundaydik" diye elestiri getiriyorlar.Onlardan ricam bu kotu durumu gosteren benim haberim olmayan bilancoyu burada yayinlasinlarda hep beraber ogrenelim

Yahu kendini kandıran yok küçüğüm, kinaye yapıyoruz sitem ediyoruz. Anlıyor musun ? Anlamıyorsan kandırmayın kendinizi diye atlama lafın ortasına. Biz de senin kadar biliyoruz neyin nasıl olduğunu merak etme.

Neyse pas geciyorum.

Senin bahsettiklerini ben de biliyorum, yıldız almaktan bahsetmiyorum bak elindeki yıldızı başarıya endeksli tutamıyorsan elinde 'eskiden daha kötüydük' demekle övünemezsin eğer büyük kulübüm diyorsan.

elinde tutamamakmı yoksa elinde tutmak istememekmi? bence bunu ayırmalısın.

şu var dünya kupasındaki olay forma durumu, Bizim favori oyuncumuz ama TD ler için seçilebilen oyuncu değil örn: erikson günümz futbolunda topu ayakta tutmaktan çok iyi pas özelliği aranıyor. reijkard ta sistemine uymadıgı için satışına onay vermiştir. tamam tr ligleri için harikaydı belki atletico maçındada en iyiydi ama Td düşünmüyorsa bişey diyemeyiz. örn lyon adamlar futbolcu yetiştirip satıyor tamam belki biz düşük fiyata sattık ama lyon bu durumda yıldızları tutamadıgı için küçük takım olarak mı görülüyor.

Beyler 8.150 Avro diyor ne kadar edior bu soylıcek varmı ?

iyi hamle toplamda 14 milyon euro gelir elde ettik sattığımız futbolculardan. Üstüne 2 kişi alıp giden değil 2 kişiyi sistemsel olarak ekarte çoktan ekarte etmiş oyuncular lazım bize.Keita'nın top çaldığını hatırlayan var mı?

14 milyon euro bütçemiz ve taksitlendirme seçeneklerimiz artık olduğuna göre gerçekten iyi oyuncular bekliyorum şu an.umutlandım valla. Elano'da satılmasın mümlünse.

Geri
Üst Alt