Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Haberi gördügümden itibaren soktayım Hala inanmıyorum yönetim bizi sasırtmaya devam ediyor!

Anlamadigim neden Katar ? Kardesim git bari Italyada veya Ingilterede veya Ispanyada oyna ! Ne isin var senin Katar'da. Ama su var belki, Keita kendisi daha bu Aktif hayati sürdürmek istemiyor olabilir. OOOFFFF OOOFFFFFF yaaaaaaaaa

En Sevdigim Futbolcular birisi gitti. Insallah Kewell kalir !

Ayrıca kulübün 5 milyon TL olarak belirttiği bütçesi de mevcuttu. Toplamda 17 milyon EURO gibi bir bütçe oluyor. Tabi başka oyuncu satılacak mı o bilinmez.

Evet onu saymadım Tanju.Bugün bu yapılan, bana devrim konusunda da Rijkaard'ın kontranın uzatılması konusunda da yönetimdeki inadın olduğunu gösterdi.

Keita Total futbol oyuncusu değildi herkes kabul etmeli bir kere. Orta sahası iyi olan bir takımda sağ kanadın eskiler bilir o takımın TUGAY'ı Ayhan'ı olur. 3 kere dönüp çalım atmasını bekleyeceğiz de pas atacak.

Ama başka sistemlerin çok iyi topçusu.Özleyeceğim de kendisini. Umarım Rijkaard'ın beklediği hamlelerin başlangıcı yakındır ve kendisiyle de kontratını acilen uzatırız. Geçen 1 aydan daha umutluyum valla.Göremeyenler de görecektir umarım ve yönetim yapacağı transferlerle beni yanıltmaz.

agalar bi düşünüün sağda aydın solda serdar özkan vah vah

Sat işte Servet´i Al sana mis gibi kaynak hem de canlı bombadan kurtulursun . Ama yok disiplinsiz (!) Keıta postalansın . Sanki onun gibisini bu fiyata bulucan da

Takıma şu andan itibaren 5 kaliteli adam lazım. Seneye Şampiyonlar Ligine de gidemiyosun futbolcu almak zorlaşıyor,Haldun Üstünel'de yok. Carrusca mı gelir İnamoto mu? Yeter be!

Yönetim artık kendi izler sabri'yi , zan'ı , serdar'ı ttnet'de.

Anlamadigim neden Katar ? Kardesim git bari Italyada veya Ingilterede veya Ispanyada oyna ! Ne isin var senin Katar'da. Ama su var belki, Keita kendisi daha bu Aktif hayati sürdürmek istemiyor olabilir. OOOFFFF OOOFFFFFF yaaaaaaaaa

En Sevdigim Futbolcular birisi gitti. Insallah Kewell kalir !

Keita'nın eski takımı çünkü..Orada 3 yıl oynadı Fransa'ya gelmeden önce..

İnşallah Elano'yu Keita'nın yerine oynatmayı düşünenler şaka yapıyordur.Elano oynarsa eminim ki Mustafa Sarp da oynar o mevkide.Elano'nun Brezilya'da WF oynadığını zannedenler yoktur inşallah

Para diye kudurmus bizimkiler biraz sicak para gördümmü herseyi satar bunlar.

Tutamazdı. Peki biz Bursaspor muyuz ? Bunu idare edebilecek kadar birikimimiz ve geçmişimiz mali imkanımız gelirlerimiz yok mu.

Bursaspor'un gelirleriyle bizimkiler bir mi ? Biz de çıkıp Dünya Kupasında parlayan yıldızları beklemedik biliyoruz mali imkanımızı o ayrı konu.

Bursasporun geliri tabiki bizimle ölçüşemez ama onların gelir az gideride az. Bu sene şampiyon oldular, Ş.ligine kaldılar. Giderlerinin 2 3 misli gelirleri oldu. Biz zaten son 10 yıldır gider-gelirimizi dengeleyemedikki ! Tabiki Keitayı bende seviyorum ama o Fatih Terimin 2. geldiği döneme dönmemiz için bunlar şart başarı gelmezse. Geçmişiz başarılarla dolu ama o zamanki futbol yapısı gelirler-giderler, sponsorluk anlaşmaları, vs.. artık çok değişti.

Keita'nın Katar'a transfer olduğundan haberi vardır heralde. Keita'nın Katar'a neden gitmek istediğini düşünmüyorsunuz? Yıllık kendisine 4-5 milyon € gibi bir miktar teklif edilmiş olabilir. Keita'nın bundan sonra kafasında futbolda olmayabilir. Biraz iyi noktadan bakın.

Adnan Polat 5 yıldızla anlaştık, 2'si gelecek demiş..

Sezon ortasında Fener yada Bjk alıcak aha buraya yazıyorum.!!!!!!!!!!!!!!

ce transfer yapsak iyi olacak...taraftar kafayı yemek üzere

3 tane iyi orta saha gelip elano gitmezse yönetim istifa.

8 'e satmışız. Şimdi daha iyisini alamaya çalışacağız. En kötü 5-6 milyon gidecek. Kalacak bize 2 milyon. 2 milyon € için Keita 'dan iyisini bulma riskine neden girildi? Ya Haldun Üstünel olayı yüzünden psikolojimiz mi bozuldu bilmiyorum ama yada berbat yönetiliyor Galatasaray. Umarım yanılırım.

Geri
Üst Alt