Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Bu sene Keita vardı üçüncü olduk. En kötü yine üçüncü oluruz diye düşünüyorum. Bu kadar abartmayın her oyuncu satılabilir. Uefa çok sert standartlar getiriyor ve bizim mali durumumuz da malum. Geçen sene bilinmiyor muydu bu transferler yapılırken? demek de haksızlık olur. Geçen sezon şampiyonluk en azından şampiyonlar ligi ümidi vardı. Onun için risk alındı, tutmadı. Şimdi de bedelini ödemeliyiz.

Ayrıca kanat adamı almamız zorunlu değil. Arda ortaya kaydırılıp elano sağa alınır. İki orta saha takviyesiyle de işi bitirebiliriz.

hacı allahına sağlık.Karamsarlık sarmış milleti çıkamıyorlar dışarı.Sağ kanatta aydınla serdar var al sana iki tane mis gibi alternatif bence ikiside yetenekli oyuncular.

Serdar ve Aydın tam aradığımız oyuncular ikiside 4-3-3'ün sağ tarafı için bitiriciliği yüksek son paslar isabetli futbolcular ohhh içime su serptin sagol.

1 sene de olsa Keita gibi bir oyuncuyu gördük.

Büyük maçlarda bir işe yaramadı görüşüne katılmıyorum. Özellikle Avrupa maçlarında gerçekten başarılıydı. Atletico Madrid serisini hatırlamak lazım.

Yönetimin düşüncesi ne bilemiyorum. İzleyip görmek lazım. Yerine çok iyi bir oyuncu dahi gelse ben her sezon yeniden yapılanmaya karşıyım.

Galatasaray'a 2 orta saha 1 defans lazımken şimdi bir de sağ açık gerekiyor. Bence çok özel bir oyuncu kaybettik. Artık Galatasaray gibi bir takım şampiyonlar ligine katılmadığı sürece büyük ekonomik sıkıntı çekecektir. Biz şampiyonlar ligine zaten şu kadro ile katılamayacakken en güçlü yanımızı da yok ediyoruz. Kanatlarda elimizde Arda'dan başka oyuncu kalmadı. Ben Elano'nun Türkiye'de sağ açık oynayabileceğine inanmıyorum. Açıkcası bağırıp çağırmak istemiyorum ama karışık duygular içerisindeyim. Bu transfer dönemindeki hamlelerinden sonra diyebileceğim tek şey bu işim tüm sorumluluğu yönetimdedir. Transfer dönemini 2 orta saha oyuncusu ile kapasak ve başarı gelmese derdim ki bu futbol olmadı. Rakipler de iyi transfer yaptı. Ama tüm gelişmelerden sonra başarısızlık yönetimi götürür.

Keita bence, Sami Yen'de, basit rakiplere karsi, gercekten sov yapti.

Ama daha dikkatli bakinca, deplasmanda Keita dogru düzgün oynamadi. Vasatti... Sonra, Keita, ne Fener, ne Besiktas, nede Trabzon macinda biseyler gösterebildi. Asil o maclarda büyük oyuncu kendini gösterir.

Yani, Keita, sadece tribüne oynuyordu, ve bunu cok cok iyi yapiyordu (burdaki yorumlardan belli).

Bence, Keita'nin satilmasi iyi oldu. Buradan gelen parayla, belki sov yapan oyuncu alinmaz ama, takima, daima katki saglayan birini aliriz.

Atletico Madrid maçında falan ben yıktım defansı dimi deplasmanda? :D

Aykut

Sabri-Neill-Zan-Balta

sarp-barış

S.özkan-elano-Arda

----Baroş----

Yedekler

Ali Turan

Servet

Çağlar Birinci

Aydın

Serkan kurtuluş

Ayhan

M.Batdal

Musa çağıran

11 transfer falan lazım takıma :D

Avatarıma Aydın'ı mı koyayım Serdar Özkan'ı mı beyler :o

RAHAT OLUN YENİ AKROBATLAR YOLDA :d TEMENNİMİZ BU.MAÇ HALA 2-1 HA :(

Serdar ve Aydın tam aradığımız oyuncular ikiside 4-3-3'ün sağ tarafı için bitiriciliği yüksek son paslar isabetli futbolcular ohhh içime su serptin sagol.

ikisi bi Keita edermi diye düşünüyorum Aydına verilen şans bana verilse şimdi takımda ilk 11 oynuyordum

Aydın'ı elimizde tutmak tam bir facia Bank Asya topçusu adam. Bedevaya kime verebiliyorsak verelim.

Bak Şİmdİ takima yakiŞan adamalr.baros-neİl-arda-İyİ bİ elano---- eee baŞka ?? AyaĞa pas yapan adam lazim

Nakit sıkıntısı vardı iyi oldu diyenler sahaya o nakit para çıkmayacak. Daha hırslı, daha disiplinli daha yetenekli bir oyuncu bekliyorum ben şimdi. Gelirse helal yönetime derim özür dilerim.

Sistemi Geçtim Aydın sakatlanmadan 90 dakika oynasın öp de başına koy . Hala Aydın! dan medet umanlar var bravooo eygamber sabrı gibi maşalaahh.

"Ayrıca oyuncumuz 200.000 Euro tutarındaki alacağından vazgeçmiştir" bu sözde tam rezillik . Ayrıca içiniz rahat olsun arkadaşlar Suudi takımının yöneticilerinin masraflarını da Keita üstlenmiş etti mi size 8.300.050 euro . Sizde beğenmek bilmiyosunuz arkadaşlar . Yazık Adnan Sezgin'in o pintiliğine ....

Hoca sen Galatasaray'lı olmayabilirsin gibime geliyor. Sürekli provake peşindesin. eğer dediğin gibi olmuşsa da yönetim başarısıdır.Öyle 3.sınıf hocalara 7 trilyon tazminat ödemeye benzemez o işler. Ayrıca ne piyasada ne ticaretten haberin yok. Fenerli olduğunu varsayarak diyorum ki. 14 milyon euro artı 4 milyon yıllık. Zengin olup böyle APTAL olmaktansa 8.300.050 euro'ya birilerine kakalamak daha iyidir emin ol..

Fenerliler genelde kakalanan taraftalar Daum'un aylık 2000 Euro'luk cep telefonu parasını ödemeyi kabul edecek kadar VİZYONSUZ adamlar gelip burada yazmasınlar hiç.

Galatasaray'lıysan da geçmişler olsun.Sana bi Fener galibiyeti yeter seneye.

Hersey icin tesekkürler Keita.:(

Haldun Abiyi istiyoruz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bu sezon yapılanlara bakınca düşündüğüm Haldun Üstünel'in ayağını kaydıranın Adnan Sezgin değildir. Yönetimle transfer konusunda büyük görüş ayrılıkları onu bu noktaya getirdi. Oyuncu satmaya ve kadro küçültmeye onay vermedi. Dolayısıyla sistemde yerini sistemi savunan birine bıraktı. Gelecekteki başkanlığını da garanti altına aldı bence efsane kalarak.

Bu Keita hamlesi 8,5 milyon EU getirdi. Ama şampiyonlar ligine giremezsek 30 milyon EU kaybedicez. Şimdi yönetim napıcak merakla izliyorum.

Bursa'dan gol haberi var diyolaaaağğğ

Geri
Üst Alt