Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Woow .. şimdi satılan oyuncular + 5m Euroda gelirlerden katılsa bizim 20m euro gibi bir transfer bütcemizmi oldu ??

bence keitayı unutturacak transferler olacak.

Guizayımı alsakk ? :D

Gelirlerden katılan 5 milyon euro diye birşey yok bence keşke olsa, hatta Mehmet Topal'dan gelen parayı bile kullanmayabilirler transfer için :o

M.topalı biz nakit paraya satmadık üstelik

Bende onu diyorum işte durup dururken niye gitsin Baskanın acıklamasıda var keitanın yaptıkları hos degil yakısmadı falan filan diye baskı kurulmustur ve eski takımıda talip cıkınca oda madem istenmiyorum gidiyim demiştir diye düşünüyorum

Daha fazla uzatmanın anlamı yok, dediğin gibide olabilir pek tabiiki ama ben direk yönetimi suçlama taraftarı değilim. Keita kendiside istemiş olabilir. Keita dünyanın en masum ve temiz insanı değil para için takım değiştirmek isteyebilir. bunu da koy düşündüklerin arasına direk: Yönetim yolladı, pis yönetim, rezalet yönetim demeyelim demeye çalıyorum.

İşi iki taraftan bakalım yeter bana

Şİlİden gelebİlİr futbolcu ve İsabet olur.

Daha fazla uzatmanın anlamı yok, dediğin gibide olabilir pek tabiiki ama ben direk yönetimi suçlama taraftarı değilim. Keita kendiside istemiş olabilir. Keita dünyanın en masum ve temiz insanı değil para için takım değiştirmek isteyebilir. bunu da koy düşündüklerin arasına direk: Yönetim yolladı, pis yönetim, rezalet yönetim demeyelim demeye çalıyorum.

bncede bu işe 2 taraftan bakmak lazım

lan 3 tane her renk formasini aldim adamin yolladilar yuuuh ,beni heyecanlandiran tek oyuncuydu

Benim yönetime kızdıgım asıl nokta cocuk yerine koyup milleti 7 ye almıstık 8 e sattık demesi sanki cok buyuk bi iş basarmıs gibi bunu acıklamasını ve bunu acıkladıgı adamda gecen yoksa dökülen takımda elinden gelenin en iyisini yapan ve millete göz banyosu yaptıran bi adam Dedigim gibi harbiden iyi paraya satsaydık bu kadar tepki vermezdim veren olacagınıda düşünmüyorum bence en önemli nokta bu

şilili sanchez gelcek ki keitayı sattılar bakarsın gelir sanchez:D

Komik aslinda, herkes transfer beklerken :) sattik

NEyse dedigim gibi Keita yetenekli birisi, ama cok bencil dir, topu vermez, 2 oyuncu gecmeli, arkaya da yok yardim etmez, 4,4,2 de yararli, ama 4-3-3 de hic de degil, sonucta kimse Galatasaray dan büyük degildir, ve bu sevgi renklere, bazen sasiyorum, insanlar deyince, bu sene Galatasarayi askiya aldim... bakmam bu sene... ne bicim taraftarsiniz siz ???

Tabii herseye evet güzel demicez, ama iyi paraya sattik, adam gibi olsaydi, belkide Brezilya macinda öyle hareketi olmaysaydi 10 milyona da satta bilirdik, ama Keita yapti yapacagina, cok salakca hareketleri oluyor, malesef... ve zaten Nonda giderken, oda kendini tam birakti...

Bugün aldığım en güzel haber. 8,5 milyon euro çok iyi para. Sonunda oyuncudan para kazanan bir klüp olduk. Helal olsun. Keita şova yönelik bir oyuncu.Tam katarlık bir oyuncu. Basit oynayabilse 40 tane daha fazla gol pozisyonuna girerdi Galatasaray. Topla çok oynayan, takımın el freni idi keita. Tamam ben de dahil taraftarlar seviyordu ama 8,5 milyon euro'ya satılmayacak adam değil. Bu bir yönetim başarısıdır. Bu adamı yaşı 30'a gelmeden bu fiyata satmak gerçekten iyi iş. Tebrikler yönetim. Sıra elano'da. Asıl, bu elano'yu satabilirlerse çok süper olacak.

Sonuç olarak defansif, mücadele eden takım adına defans yapmayan bir oyuncuyu göndermiş olduk. hem de 8,5 milyon euro gibi bir fiyata.

Benim yönetime kızdıgım asıl nokta cocuk yerine koyup milleti 7 ye almıstık 8 e sattık demesi sanki cok buyuk bi iş basarmıs gibi bunu acıklamasını ve bunu acıkladıgı adamda gecen yoksa dökülen takımda elinden gelenin en iyisini yapan ve millete göz banyosu yaptıran bi adam Dedigim gibi harbiden iyi paraya satsaydık bu kadar tepki vermezdim veren olacagınıda düşünmüyorum bence en önemli nokta bu

Evet abi ya sanki 2e aldikta 20e sattik gibilerinden

Ribery 1 Keita 2 dahası zor gelir.Gelse de bundan yüksek paraya gelir hiçbir anlamı kalmaz.

Bugün aldığım en güzel haber. 8,5 milyon euro çok iyi para. Sonunda oyuncudan para kazanan bir klüp olduk. Helal olsun. Keita şova yönelik bir oyuncu.Tam katarlık bir oyuncu. Basit oynayabilse 40 tane daha fazla gol pozisyonuna girerdi Galatasaray. Topla çok oynayan, takımın el freni idi keita. Tamam ben de dahil taraftarlar seviyordu ama 8,5 milyon euro'ya satılmayacak adam değil. Bu bir yönetim başarısıdır. Bu adamı yaşı 30'a gelmeden bu fiyata satmak gerçekten iyi iş. Tebrikler yönetim. Sıra elano'da. Asıl, bu elano'yu satabilirlerse çok süper olacak.

Sonuç olarak defansif, mücadele eden takım adına defans yapmayan bir oyuncuyu göndermiş olduk. hem de 8,5 milyon euro gibi bir fiyata.

katılıyorum.paso kontra yedik.orta sahada top vermicen.ispanya misali adamı evirecen çevirecen golü atacan.sonra oooo oley oley oley çektirecen.

güle güle abdül kader...ben avatarıma kimi koyucam şimdi:mad:

zapoyu 4 e kitleyen sivogu 5 kitleyen udinese bize sanchezi kaca kitler acaba:D ama olsun kardayız:D

[video=youtube;Z04doI5ldrY]https://www.youtube.com/watch?v=Z04doI5ldrY[/video]

Bu oyuncuyu sattığımıza inanamıyorum...Galatasaray'da izlemekten keyif aldığım ender oyunculardandı...

Geri
Üst Alt