Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Arkadaşım futbol şovdur gol olmazsa bir anlamı yoktur. Millet tren izlemeye gelmiyor oraya, kazmaları izlemeyide kimse sevmez taklacı güvercin gibi futbolcuyu izler herkes eğer dersen şov yapmasın o stadı dolduramazsın. Yarın pat diye iyi para teklif etseler hemen satarlar hatta iyi para değil sadece para teklif etmeleri yeter. Millet elindeki değerleri biriktirir kadrosu çelik gibi olur bizim kadro çürük sandal gibi bir yerini yamasalar öteki tarafını bilinçli olarak deliyor yönetim. Şimdi Keita'yı satıp orta sahaya 2 tane yıldız alsan ne olur? Atakların artık Keita olduğundaki gibi fırtına gibi olmayacak Arda'nın mehter marşıyla ilerlemesini hepimiz biliyoruz 2 ileri bir geri 3 kişinin arasına gir kaybet ! Yani bir yanımızı kuvvetlendirmeye çalışırken öteki kısımlara zarar veriyor yönetim kuvvetli kadro kurmaktan haberleri yok! Kuvvetli oyuncuları muhafaza edeceğimize önce para eder diye onları satmak ayıp birşey!

Futbol şov peki...

Neden Lyon 18 milyon verip aldığı adamı 8 e satıp kar ettim dedi.

Futbol şovsa Keita niye Chelsea' ye Manu ya değilde Al Saad a gitti? Biz çok mu zekiyiz yoksa?

Ha yönetimin stratejisi zaten saçmalık ona bir şey diyemem.

Orta Sahaya 3 tane banko oynayacak adam lazım eğer Elano 4-2-3-1 in sağ kanadında oynayacaksa.

Yok ya herşey istatistik mi yani.Arda'yı hangi deplasman da gördün peki ? Soralım sana

Mesela

Eskişehir deplasmanı

Ankaragücü deplasmanı

Trabzon deplasmanı

Sivas deplasmanı

Kadıköy maçı

Hangisinde Arda vardı mesela

Amacım Arda'ya b.k atmak değil.Beni bilen bilir zaten.

Ama sen Keita neredeydi deplasmanlarda deyip Arda'nın istatistiklerinden bahsedersen bende bunu sorarım sana ?

Geçen sezon Arda'nın gol atmadığı ya da asist yapmadığı hiçbir deplasman maçından puan alamadık. Sadece Kayseri ve Sivas maçları vardı ki biri zaten 0-0 bitti diğeri de rezil rüsva bir maç sonrası 1-1 bitti. Kazandığımız ya da puan aldığımız maçların hepsinde Arda vardı.

Ayrıca;

Trabzon deplasmanı

Sivas deplasmanı

demişsin,

Bu maçlarda sakattı.

keitayı satan bu yönetimi şiddetle istifaya davet ediyorum

Tabiki Arda daha verimli.

Sadece bu yılın istatistiklerine bakman yeterli.

Arda Turan 7 gol 14 asist.

Kader Keita 5 gol 12 asist.

Üsteli Arda 22 yaşında.

Arda'yla, Keita'yı kıyaslamam bile.

Futbolda herşey istatistik değildir bunu bilmen lazım önce.Ozaman guizada 11 gol atmış bobo da 13 gol ama ikisi arasında dağlar kadar fark var.Arda o yaptıgı istatistiğin çoğunu ilk 10 hafta yaptı sonra yattı.Ama Keita bütün sezona yaydı.Verimliliği istatistikle açıklıyamassın.Top ayağına geilince herkeste bir heyecan oluyodu. Arda gibi 2 ileri 1 geri yapmıyodu.Direk kaleye doğru giderdi Keita.Nese şimdi Serdarla Ardayı izlersin kanatta üstelik ikiside 23 yaşında.

Alınacak iki futbolcuyla bu işin olacağını sanmıyorum.Bakın uç örnekler veriyorum.Tutunki De Jong ve Kallström geldi.

------------------------Aykut(Ufuk)--------------------------

Sabri------------Neill-------Ali Turan(Hakan)-----Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------M.Sarp(Barış)------------------------

---------------Kallström----------De Jong------------------

Elano---------------------------------------------Arda-----

-------------------------Baros------------------------------

Ya bu şekilde M.Sarp'lı Barış'lı bir ortasaha izlicez.Buna katlanmak istemiyorum.

Yada

------------------------Aykut(Ufuk)--------------------------

Sabri------------Neill-------Ali Turan(Hakan)------Hakan Balta(Çağlar)

-------------------------De Jong------------------------

---------------Elano----------Kallström------------------

Serdar Özkan-------------------------------------Arda----

-------------------------Baros------------------------------

Bu şekilde Serdar Özkan'lı bir kadro izleyeceğiz.Bu diğerine göre nispeten daha iyi olsada bu da sorun yaşatacaktır bize.Madem 2 oyuncu alacaktık niye sattık Keita'yı?

Güzel izah etmişsin. Her iki takımda da gol sıkıntısı çekeriz. Dişli ama verimsiz bir takım oluruz. Bu yüzden mutlaka 1 forvet daha alınmalı. Kanat değil direk gol atacak bir oyuncu mesela Forlan gibi. Yani klasik 4-4-2 oluruz. Ama bu seferde kalede sorun olur. Aykutla bu iş yürümez. İlk kadıköy maçından sonra kaleye adam aramaya başlarız. Yani geçen sene eksik olan yerlere 1-2 transfer(Kale ve önlibero) yapılsa yeterli olacakken şu anda en az 4-5 transfer şart. Takımla çok oynadılar, yazık oldu.

ya abi yalan diyin ya yalan diyin bu haber olamaz yaaaaaaaaaaaa

Tabiki Arda daha verimli.

Sadece bu yılın istatistiklerine bakman yeterli.

Arda Turan 7 gol 14 asist.

Kader Keita 5 gol 12 asist.

Üsteli Arda 22 yaşında.

Arda'yla, Keita'yı kıyaslamam bile.

+Arda sadece rakiplerle değil kendi taraftarıyla tüm medyayla savaştı.

Keita, Arda'dan iyi diyen futbol bilgisini belli eder. ;)

Keita özel bir futbolcu attığı goller, hızı, tekniği fersah fersah Arda'nın üzerinde. Bu yıl sakatlandı, yedek kaldı ama bu iş istatistiklere bakarsak böyle görünür sahada Arda mı Keita mı dersek o zaman anlaşılır. Arda'yı gözünüzde çok büyütüyorsunuz bence!

Futbolda herşey istatistik değildir bunu bilmen lazım önce.Ozaman guizada 11 gol atmış bobo da 13 gol ama ikisi arasında dağlar kadar fark var.Arda o yaptıgı istatistiğin çoğunu ilk 10 hafta yaptı sonra yattı.Ama Keita bütün sezona yaydı.Verimliliği istatistikle açıklıyamassın.Top ayağına geilince herkeste bir heyecan oluyodu. Arda gibi 2 ileri 1 geri yapmıyodu.Direk kaleye doğru giderdi Keita.Nese şimdi Serdarla Ardayı izlersin kanatta üstelik ikiside 23 yaşında.

+ aydin yilmaz da var tadindan yenmez hepsi genc nasil olsa

ya inanamiyorum yaa, inanilir gibi degil yemin ederim, elano hala kadroda keita satildi servet kadroda keita satildi, baris kadroda keita satildi, sarp kadroda keita satildi offf bayilacam yaa

Arda reis ' in sadece zekası yeter Keita ' dan iyi olmak için. .

Boşuna üzülmeyin. Bu sene takım harika oldu!!!. carrusca-serdarÖzkan-Aydın öf be kadroya bak!!!

ulan cezam yeni bitti şimdi küfür edip tekrar ceza alcam az kaldı:evilsmile:,ayrıca elano keita nın yerine oynar diyen arkadaşlarada tenis maçlarını önerirrim.

Geri
Üst Alt