Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita ve Eboue geliyor!

Keita iyidir hoşdur da bize sol kanat lazım

Hmmm... Yani diyorsunuz ki 1ay boyunca iki ilk onbir oyuncusundan mahrum kalmak bizi bozmaz...

Cevap: # Abdul Kader Keita

keita arshavin gelsin varya neyse gerisini yazmiyim siz anladınız

Gelsin gelsin de ikisini aynı anda nasıl oynatacaksın? Eboue'si var bir de bunun. Keita gelirse eğer kanatlara başka transfer olmaz, sol kanat Arda'nın boşluğu sağ kanat Keita ile dolrurulmaya çalışılır çok da yanlış olur.

Kazım varken Keita fazlalık olur. Bunların ikisi de solda oynayamıyorlar. Ters kanatta oynamaya alışkın değiller ve bizim bu alışkanlığı edinmelerini bekleyecek zamanımız yok.

Gelsin gelsin de ikisini aynı anda nasıl oynatacaksın? Eboue'si var bir de bunun. Keita gelirse eğer kanatlara başka transfer olmaz, sol kanat Arda'nın boşluğu sağ kanat Keita ile dolrurulmaya çalışılır çok da yanlış olur.

abi arshavin sola keita saga forvet baros ortasaha melo selcuk yekta defans eboue semih servet hakan kale muslera :D bence gayet iyi oldu

Keita 'yı geri isteyenlerle hemfikir değilim.

30 yasina gelmis adami geri almak icin 4-5 milyon euro vermek, hicte akilli olmaz.

keita iyi futbolcuydu fakat GSdan disiplinsiz diye gönderildi. şimdi aradan 1 sene geçince bu adamı alacaklarını hiç zannetmiyorum. hele hele fatih terimin bu transfere onay vermesi pek ihtimal dahilinde değil.

ayrıca bizden al-sadd kulübüne gitti. yani amacı sadece para. kariyerle başarıyla hiçbir alakası yok.

herşeye rağmen eğer bonservisi elindeyse 1 senelik sözleşme ile takıma dönmesine olumlu bakarım.

sunuda yazmadan gecemicem sag kanat keita eboue olursa rakibin sol beke acırım valla hatta düsenemiyorum bile keita tek basına ne hale getirmisti bide eboue eklenirse katliyam olur

keita iyi futbolcuydu fakat GSdan disiplinsiz diye gönderildi. şimdi aradan 1 sene geçince bu adamı alacaklarını hiç zannetmiyorum. hele hele fatih terimin bu transfere onay vermesi pek ihtimal dahilinde değil.

ayrıca bizden al-sadd kulübüne gitti. yani amacı sadece para. kariyerle başarıyla hiçbir alakası yok.

herşeye rağmen eğer bonservisi elindeyse 1 senelik sözleşme ile takıma dönmesine olumlu bakarım.

Erkam Evlice paylaşmış yukarıda

"Aslında Galatasarayda mutluydum. Taraftarla da aramda özel bir bağ vardı. Bir gün yöneticiler geldiler ve bana bir teklif olduğunu ve bu teklifi kabul edeceklerini söylediler. İstenmediğim yerde duramazdım. Gitmeyi kabul ettim." Abdul Kader Keita

Adnan Polat yolladı bu adamı.Sırf 8 milyon cash para ettiği için

Nurullah Sağlam: Keita ile kiralık olarak prensipte anlaştık. Önümüzdeki hafta içerisinde Mersin’e gelerek, imza atacak”

Mersin İ.Y. Başkanı Kahramanlı: Keita transferinde büyük aşama kaydettik. Prensipte anlaşmaya vardık. Haftaya şehre bekliyoruz.”

bu takım ne disiplinsizler gordü birazda keita ya dayansın ama keita disiplinsiz falan degil bu medyanın bir yalanı yaptıgı seyleri barcalı topcular yapıyor futbolda var bole seyler suan herkesin sevdigi kazımın fbdeki halini hatırlatayım ve kacar herkese hayırlı cumalar

Bizim bu yöneticiler hangi futbolcuyu transfer etmek için uğraşıyor.Merak ediyorum.Şu dönemle neyle meşguller bu kadar göz göre göre gidiyor Keita

Bizim bu yöneticiler hangi futbolcuyu transfer etmek için uğraşıyor.Merak ediyorum.Şu dönemle neyle meşguller bu kadar göz göre göre gidiyor Keita

ardanin gidisiyle pilanlar alüst olmus durumda, cok acik.

ilk 11 de ardayi koy, sonra etrafina adamlari yaz, böyle takim kuruyordu hoca, simdi hersey, neyse.

ne isi var bizde

takim oyuncusu alinsin

sovcular degil

Geri
Üst Alt