Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: # Abdul Kader Keita

Valla hiç ihtimal vermiyordum ama sürekli gelsin gelsin diye kendi aramızda konuşuyorduk.İş ciddiye bindi sanırım.Şu takımda bi kaç kişi dışında bütün futbolcuların yeteneklerini topla çok ciddiyim Bi Keitanın yeteneği etmez.İnşallah gelir bekliyoruz.

Keita şuanda alabilecegimiz oyuncuların hepsinden daha iyidir.. Kaliteli bir takımda ucar Keita. BAM üçlüsü ile bile neler yaptıgını hepberaber seyrettik.

selçuk ve keita aynı takımda oynarsa harikalar yaratabilir

selçuk kanat oyuncuları için çok önemli bir oyuncu

çok güzel uzun paslar atıyo

paslarıyla arkaya kaçırıyo kanatları

melo da o işleri yapabilen bir adam

güzel hücumlar izleriz keita gelirse

Abdul Kader Keita kesinlikle gelmeli.Zaten Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda forma giymek istemez.Yönetim almak istiyorsa çok rahat alırız.İnşallah Keita'yı izleme şansını buluruz yeniden.Melo ve Selçuk gibi adamlar varken inanılmaz arkaya sarkar.

Mersin'in alacağını düşünüyordum çünkü öyle bir hava vardı burada millette.. Fakat son açıklamalardan sonra daha çok sevindim bizim alacağımız için.. Çünkü Mersin'de Nduka diye bir oyuncu var Keita kadar olmasa da o da çok iyi bir oyuncu ve muhtemelen Keita'nın gölgesinde kalacaktı.. Mersin Süper Lig'e çıktığında kararımı, kimin neye ihtiyacı olacaksa onu desteklerim diye vermiştim.. Keita konusunda Galatasaray'ımızın daha çok ihtiyacı olduğunu düşündüğümden buraya gelmesini istiyordum sanırım isteğim gerçekleşecek :) Hayırlı olsun diyebiliriz inş..

Keita, Al Sadd takımıyla oynadığı son 13 maçta 7 gol 6 asist yapmış.

Disiplinsiz diyenler vardı o burada oynarken. Disiplinsiz diyenler disiplinsizliğin ne olduğunu bilmeden ezbere konuşan arkadaşlardır.

Geri
Üst Alt