Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Abdel Kader Keita transferinde pürüz

son dakika: cnn türk'ün haberine göre abdul kader keita akşam saatlerin'de istanbulda olucak !

kaynak :gs sözlükte yazıyor

Gelsede olur gelmesede olur.

Cevap: Keita'nın bugün İstanbul'a geleceği öğrenildi

son dakika: cnn türk'ün haberine göre abdul kader keita akşam saatlerin'de istanbulda olucak !

kaynak:gs sözlükte yazılmış

kaynak :gs sözlükte yazıyor

Aga senin problemlerinmi var Şeref Aydın sorun var dedi,2-3 gün sürer bu işin olumlu veya olumsuz sonunçlanması dedi.Adam biliyor işte.Ne diye kasıyon.Ben yarım saattir bakıyom cnn'e öle bişey söylenmedi ki Cnn böyle hbaerileri son dakika oalrak filanda verömez zaten.

kardeşim senin kavram karmaşası sorunun mu var?

ben 25 yıllık hayatında 6 ay top oynamış dediğim zaman sen anlamıyor musun futbol oynadığı süre boyunca olduğunu ?onu anlamayacak kadar aciz biriysen söyle biz herşeyi ,burda işimizde gücümüzdeyken yine de anlaman için açık ve net yazalım

keita zaten lille gitmeden önce de katar ya da bae oynuyordu.onun için oraya gitmek problem değil zaten oralardan çıkma bir adam

aslında 84 doğumlu mehmet demirkol tv de söylemiş bu olayı detaylarını verip anlatmıştır.

pino ya katardan falan bile para vermezler onuda söyleyeyim sana.

laflarına dikkat et ,karşındakilerle buralarda alaycı konuşma güzel kardeşim anladın mı?

O yorumuna en komik demiştim ya, o yorum, bu yorumdan sonra, en komik ikinci yorum oldu. :asd:

1) İşinize gelince şerefsiz medya, işinize gelince böyle dedi Türk medyamız. Bir tek M.Demirkol öyle bir şey saçmalamış, ancak hiç kimse konuşmuyor bunu. Fazlası vardır, eksiği yoktur. Bu Keita'ya özgü bir şey değil, bir çok Afrikalı oyuncular için.

2) Kendi ağzınla söylüyorsun Lille'den önce orda oynadığını. Yani hala oraların ne mal olduğunu anlayamamışsa, durum kötü.

3) En komiği burası; "pino ya katardan falan bile para vermezler onuda söyleyeyim sana." yazmışsın. :asd: Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Sence iyi oyuncu olmayabilir ancak takımların transfer stratijelerini nereden bilebilirsin yahu?

:happynew:

O yorumuna en komik demiştim ya, o yorum, bu yorumdan sonra, en komik ikinci yorum oldu. :asd:

1) İşinize gelince şerefsiz medya, işinize gelince böyle dedi Türk medyamız. Bir tek M.Demirkol öyle bir şey saçmalamış, ancak hiç kimse konuşmuyor bunu. Fazlası vardır, eksiği yoktur. Bu Keita'ya özgü bir şey değil, bir çok Afrikalı oyuncular için.

2) Kendi ağzınla söylüyorsun Lille'den önce orda oynadığını. Yani hala oraların ne mal olduğunu anlayamamışsa, durum kötü.

3) En komiği burası; "pino ya katardan falan bile para vermezler onuda söyleyeyim sana." yazmışsın. :asd: Neye dayanarak bunu söylüyorsun? Sence iyi oyuncu olmayabilir ancak takımların transfer stratijelerini nereden bilebilirsin yahu?

neyse sen terbiyesiz bir insansın.senle konuşmanın gereği yok

haklısın kardeşim sen.eyvllah.

Aga senin problemlerinmi var Şeref Aydın sorun var dedi,2-3 gün sürer bu işin olumlu veya olumsuz sonunçlanması dedi.Adam biliyor işte.Ne diye kasıyon.Ben yarım saattir bakıyom cnn'e öle bişey söylenmedi ki Cnn böyle hbaerileri son dakika oalrak filanda verömez zaten.

ali,gördüğümü yazdım kusura bakma.çalışıyorum senin gibi şeref aydın yolu gözleyemedim ve haberim yok.şuan bakabiliyorum haberlere.

anladın mı?problemlerimden değil yani

Sen çalışıyormusun,pardon aga biz öle boş boş oturuyoz.TAbi senin kadar yetenekli olamadıkki dünyanın yönetimini bize versinler.:(

Ustalar lafınızı kesiyorum ama yaşını neden büyük yazdırsınlar ki? Daha küçük yazdirmalari gerekmiyor mu genc görünmesi için ?

kardeşim senin kavram karmaşası sorunun mu var?

ben 25 yıllık hayatında 6 ay top oynamış dediğim zaman sen anlamıyor musun futbol oynadığı süre boyunca olduğunu ?onu anlamayacak kadar aciz biriysen söyle biz herşeyi ,burda işimizde gücümüzdeyken yine de anlaman için açık ve net yazalım

keita zaten lille gitmeden önce de katar ya da bae oynuyordu.onun için oraya gitmek problem değil zaten oralardan çıkma bir adam

aslında 84 doğumlu mehmet demirkol tv de söylemiş bu olayı detaylarını verip anlatmıştır.

pino ya katardan falan bile para vermezler onuda söyleyeyim sana.

laflarına dikkat et ,karşındakilerle buralarda alaycı konuşma güzel kardeşim anladın mı?öyle buralara 2 ay önce üye olup karşındakilere "yinede anlamassan" falan tarzı konuşma.terbiyesizlik yapma anladın mı?

Ahahahahahahahhaahahahahahaahahahahahahaahahah. :asd: :asd: :asd:

Şanssız adammışsın;

iyi nobetler :-)

pino, suudi arabistan ekiplerinden al nassr fc'e kiralandi.

:D :D :D

Şu güzelim forumda gördüğüm en saçma yorum. Çok net. :asd:

4) Pino'ya da Arabistan ve Türkiye'den teklifler varmış. Galatasaray bunları gündeme almış ancak Pino kesinlikle oralarda oynamak istemediğini belirtip, Avrupa'yı istemiş(Türkiye dışında Avrupa). Ama yine anlatayım anlamassın diye. Yani herşey oyuncuda bitiyor. Bu kulüp, oyuncu konusunda bonserviste anlaşıyorsa oyuncu gitmek istemeyebilir.

senin dediğinin üstünede iyi olmuş kenan, şereften gelen haber.

katardan bile para vermemişler işte pinoya.doğru demişim.

Pofff ne b.kum tartışmalar ya inci sözlüğe dönmüş iyice burası:o

Jeton düşmemiş,şaşırdımmı tabiki hayır.

Geri
Üst Alt