Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi
Keita zaten yıldızdır.Bize gelse de gelmese de.
Hayır yanlış biliyormuşsunuz işte demek ki ilgileniliyormuş.Transfer olmamaış fiyatı yüksek gelmiş olabilir.
Rijkaard felan yollamadı.Adnan Polat cash para geldi diye sattı.Milleti kandırmasınlar.
Valla nasil bir istekse 20 Mayistan beri bitmemis. Agustos 20 yarin , tabi 3 ayda filan bitmez Keita gibi yildiz oyuncularin transferi , hele Katar gibi ulkeden adam almak vay anam vay .. Yahu siz gercekten savunuyo musunuz bunlari ?
Bu adam 2009 da GS a geldi , postalandi , cok sevdiginiz rijkaard "bu adami takimda istemem , en disiplinsiz adam" dedi , yollandi , uzerine 8 e alinmisken 8 e katara satildi , oh be dedik , simdi bedava gelse tamam dicekken bir de satin alma parasi cikti , yonetim de vazgecti , neyine uzuluyorsunuz halen ?
tepkiniz keitanin alinmayisina olmasin , kiytirik adamlari senelerdir takima dolduran yonetimlere ben de lanet ettim ama o adamlarla ugrastigimiz icin keita yildiz geliyor size .. lincoln de oyleydi , misimovic de ... nerde simdi bu adamlar bir soyler misiniz bana ?
Keita zaten yıldızdır.Bize gelse de gelmese de.
Hayır yanlış biliyormuşsunuz işte demek ki ilgileniliyormuş.Transfer olmamaış fiyatı yüksek gelmiş olabilir.
Rijkaard felan yollamadı.Adnan Polat cash para geldi diye sattı.Milleti kandırmasınlar.