Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildi

Valla nasil bir istekse 20 Mayistan beri bitmemis. Agustos 20 yarin , tabi 3 ayda filan bitmez Keita gibi yildiz oyuncularin transferi , hele Katar gibi ulkeden adam almak vay anam vay .. Yahu siz gercekten savunuyo musunuz bunlari ?

Bu adam 2009 da GS a geldi , postalandi , cok sevdiginiz rijkaard "bu adami takimda istemem , en disiplinsiz adam" dedi , yollandi , uzerine 8 e alinmisken 8 e katara satildi , oh be dedik , simdi bedava gelse tamam dicekken bir de satin alma parasi cikti , yonetim de vazgecti , neyine uzuluyorsunuz halen ?

tepkiniz keitanin alinmayisina olmasin , kiytirik adamlari senelerdir takima dolduran yonetimlere ben de lanet ettim ama o adamlarla ugrastigimiz icin keita yildiz geliyor size .. lincoln de oyleydi , misimovic de ... nerde simdi bu adamlar bir soyler misiniz bana ?

Keita zaten yıldızdır.Bize gelse de gelmese de.

Hayır yanlış biliyormuşsunuz işte demek ki ilgileniliyormuş.Transfer olmamaış fiyatı yüksek gelmiş olabilir.

Rijkaard felan yollamadı.Adnan Polat cash para geldi diye sattı.Milleti kandırmasınlar.

çok üzüldüm o kadar heveslendik gelecek diye,vazgeçmişler ben de forma almaktan vazgeçtim.

Africa Sports , Etoile du Sahel , Al Ain , Al Sadd .. Bunlar kim derseniz ,yildiz keitanin oynadigi takimlar ...

Hakkini yemeyelim 4 sene de fransa birinci liginde lille ve lyonda oynamis .Hatta 4 sezonda 115 mac ile baya mac da oynamis . Ama belli ki istikrarsiz , ordan bize gelmis , bizde daglara taslara yapmis , tabi yanindakiler ondan bin kat beter ve kalitesiz oldugu icin biraz biseyler yapiyor gozukmus ve arap sermayesinin futbola ilgiyi biraz yaratmak icin akittigi parayla gitmis katara .. simdi ben hangi kariyere , hangi parametrelere bakarak bu adama yildiz diyim ?

turkiyede iki tane hastalik var .. takimin kotu zamanlarinda parlar gibi olan biri olur da sonra takimdan ayrilirsa , hep bir ex-ask modunda firsat kollanir , yollar bir kez daha kesisse diye .. aslinda o adam artik 2-3 yas daha yaslidir , tukenmistir , talibi yoktur vs vs .

ikinci hastaliksa hem "alinirsa 1 tane en iyisi alinsin" diyip , sonra drogba alinma durumlari oldugunda "chelsea bilmem kimi alirsa drogba GS ye gelir" demek .. yahu o bilmem kimi almak marifet zaten , drogba o bilmem kim gelince yollaniyosa zaten gelenden kalitesizdir goreceli olarak ..

su takimi 2006 dan beri bu lincoln ler , misimovicler , keitalarla goz boyayip , yanina da luzumsuz luzumsuz musa cagiranlar , sabriler ,baltalar ,battallar ekleyip perisan ettiler ..

onun yerine almanyadan , iskandinav ulkelerinden , balkanlardan orta sinif ama ahlaklilarindan futbolcular alsalardi tepe tepe kullanirdik , herkesin dalga gectigi ilicler , heinz lar bile bunlardan fazla verim verdi takima ...

hadi hagi misimovici yedi , polat keitayi harcadi , bulent korkmaz lincoln u bitirdi .. peki hepsine eyvallah , ee peki sonra ne oldu bu oyuncular ? man utd ye mi gittiler ? barcelonaya mi ? ya da madride mi ? hepsini gectim sochaux a mi getafeye mi ?

hepsi kiytirik takimlara dustuler debeleniyorlar .. yanlis mi ?

yine başımızı taşlara vuracağız neden orta yol bulunamadı yahu adam bizi istiyor böyle oyun cular faydalı olur......... opsiyonuyla kiralasak istersak almayık opsiyonunu

10 gol 14 asist yapan adam ve daha bir çok pozisyonu hazırlayan adam "biraz biseyler yapiyor gozukmus "

PES

deli olacam yaaa nasil bir transfer politikasidir bu arkadas ya sen git en kilit oyuncunu ver sonra takima kilit oyuncu alma sezon ortasinda kanatlar calismazsa gorurum ben ozman unal aysali arkadas adnan öztürk yildiz alacaz diyor hani nerde yok pardon aldilar hemde super star aldilar engin baytar ve ronaldo messi karisimi kazim var kanatlarda yok boyle birsey abi ya deli olacam yemin ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

En çok üzüldüğüm şey oldu Keita işinin yatması,tam kendimizi hazırlamıstık eski videolara bakmıstık felan:)))Bu yıl resmi sitenin bize yaptıgı 2.yamuk oldu bu.

deli olacam yaaa nasil bir transfer politikasidir bu arkadas ya sen git en kilit oyuncunu ver sonra takima kilit oyuncu alma sezon ortasinda kanatlar calismazsa gorurum ben ozman unal aysali arkadas adnan öztürk yildiz alacaz diyor hani nerde yok pardon aldilar hemde super star aldilar engin baytar ve ronaldo messi karisimi kazim var kanatlarda yok boyle birsey abi ya deli olacam yemin ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Alinabilecek adamlar var yalniz klubun gitgide kotulesen maddi durumu bu transferlere malesef imkan vermiyor

Önce sol tarafta oynayacak yerli bulun, ondan sonra 6. ve son yabancı olarak Keita yı isteyin! Son, yabancı hakkımız onu da sol kanattan kulanacağız. İlk 11 oynamayacak bir Keitaya 5 milyon euro vermediği için imaparatoru ve yönetimimizi kutluyorum.

Sevinenler arshavini bekliyor ondan.. Keitanin yaşı wiki deki gibiyse ben de sevindim... Ama arshavin gelmez onun için üzülüyorum 30 yasında olsa bile Keita en iyi alternatiflerden biriydi

Galatasaray ıslah evi değil.Keita gibi disiplinsiz ve karaktersiz bir adam iyi ki gelmedi,istemiyordum.

Önce sol tarafta oynayacak yerli bulun, ondan sonra 6. ve son yabancı olarak Keita yı isteyin! Son, yabancı hakkımız onu da sol kanattan kulanacağız. İlk 11 oynamayacak bir Keitaya 5 milyon euro vermediği için imaparatoru ve yönetimimizi kutluyorum.

noktası noktasına Katılıyorum

Tamamda hocam.Takımın orta saha ile forvet arası okadar boşki.Keitaya 4mu istiyolar verilmesi gerekir bence.Cunku keita cok yonlu oyuncu ligi biliyor takımı biliyor.Ayrıca en onemlisi taraftarı drogbadan başka keita kadar havaya sokacak başka adam yok.Sırf keita için kombine alıcak forma alıcak insanları biliyorum ben(Doğrudur demiyorum.) Yani sonuc olarak keita alınmalıydı cok neden var yani alınması için.

Haklısın hocam fakat şunu göz ardı etmemek gerekiyor bu takım geçen sezon yeni stadında 10 veya 11 maç oynadı ve bu maçların ikisi seyircisizdi.Sadece 2 maçta doldu tribünler.Sen de hak verirsin ki stadımızdan istenilen geliri elde edemedik.Keita haberleri ilk çıktığı zaman kiralık olarak alacağımız söylenmişti dolayısıyla maliyeti az olacaktı fakat kulübü işi yokuşa sürdü kiralamayacığını söyledi dolayısıyla 4-5 milyon Euro veya daha fazla bir bonservis ücreti istendi.E şimdi siz düşünün Keita 4-5 milyon Euro civarı e belki o kadar veya ondan daha fazla bir ücretle sol açık.Fatih hoca'nın ısrarla istediği forvet transferi.E önceden yapılanlar transferler derken bonservisler dağ olup çoğalıyor.Sonuç olarak işin başına dönüyoruz Arda'nın gitmesi herşeyi alt üst etti.Bu arada senin de dediğin gibi sırf Keita için kombine alacaklar maça gelecekler forma alacaklar Galatasaray'ı tutmuyor Keita'yı tutuyordur.Hele 1 Eylül olsun gelen gelsin giden gitsin takımın performansına bakalım ondan sonra Keita konusunda hata mı yapıldı doğru mu yapıldı uzun uzun konuşuruz.

17 Ağustos 2011 tarihinde geçici transferi için resmi görüşmelere başlamış olduğumuzu bildirdiğimiz profesyonel futbolcu Abdel Kader Keita ve Kulübü All Sadd Football Club ile anlaşmaya varılamamış ve görüşmeler sonlandırılmıştır.

KAP

Cevap: Keita Transferinden Vazgeçildiği KAP'a Bildirildi !

tepkimi buraya değil nevizadeye yazıcam

Allah kahretsin, lanet olsun ya pfff:o

Cry-smiley.jpg

Geri
Üst Alt