- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
floryanın bize yetmediği açıktı iyi proje olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnternet elinde sorgulaCvp please
Amatör için Taç spor var orada yaparlar da zaten çoğu başka yerlerde yapıyordu. Alt yapı işi benimde merak ettiğim bir şey.Takım 2 sahalı Kemerburgaz'a geçtiğinde Florya'ya anında kazma vurulacaksa amatör şubeler ve alt yapı ayvayı yedi demektir. Çalışacakları saha kalmıyor. Kira ödeyip dururuz salonlara
Florya'da 2 tane tam saha vardı. Biri akademinin ve kadın futbol takımının oynadığı saha, diğeri de ana binanın önündeki. Bence a takıma 2 saha yeter amatör branşların sahaları ve basket salonu işi sıkıntı.![]()
Benzemeye başlamış. Sosyal medyada herkes tesisi bundan ibaret sanmış bu arada.
Ekli dosyayı görüntüle 247740
Bu da seçim zamanı sunumdan bilgiler. GS sözlükten aldım. Sezon başında en alttaki kısmın inşaatı başlanacak herhalde 2 sahada Eylül sonuna kadar bitmiş olacak diyorlar ki Aralık diyelim biz ona. Alt yapı bölümünde daha fazla saha olması mantıklı ama A takım kısmına sanki 2 saha yetersiz gibi geliyor bana. Oraya 1 saha daha eklenmeli sanki hatta nizami değil de yarım saha gibi bir şey olabilir dar alan taktikleri için mesela.
Voleybol orada yapar ama basketbolun kullandığı bir salon vardı. Onlar ne yapacakAmatör için Taç spor var orada yaparlar da zaten çoğu başka yerlerde yapıyordu. Alt yapı işi benimde merak ettiğim bir şey.
Baskette bu sene Abdi İpekçi'ye geçiyoruz sanırım oranın tesisleri de kullanılabilir. Voleybol zaten Taçspor'daydı. Kadın takımı içinde Emir Aral bir yerle anlaşma aşamasındayız demişti maçların oynanacağı yer için aynı zamanda. Alt yapı için hiç bir şey konuşulmuyor orası sıkıntı. Bu sezon bu konuda sıkıntı yaşayacağız gibi. Tesisleşme konusunda geç kaldık ve atılıma geç başladık maalesef camia olarak. O yüzden bu Vadi projesi de çok önemli orası da olursa tesisleşme işini çok iyi bir şekilde tamamlamış olacağız ama oranın olacağına nedense hiç inanamıyorum. Ülker gibi bir GS'li zengin çıkmıyor GS'ye yapımına yardım yapsın ne bileyim 5 yıllık salon isim hakkına o yapsın gibi.Florya'da 2 tane tam saha vardı. Biri akademinin ve kadın futbol takımının oynadığı saha, diğeri de ana binanın önündeki. Bence a takıma 2 saha yeter amatör branşların sahaları ve basket salonu işi sıkıntı.
Elbet bir yerde oynayacağız herhalde. Ben kira ödemeyelim diyorum. Taç spor dışındaki tüm çözümler kira usülüne giriyor. Zaten bütçemiz kısıtlıBaskette bu sene Abdi İpekçi'ye geçiyoruz sanırım oranın tesisleri de kullanılabilir. Voleybol zaten Taçspor'daydı. Kadın takımı içinde Emir Aral bir yerle anlaşma aşamasındayız demişti maçların oynanacağı yer için aynı zamanda. Alt yapı için hiç bir şey konuşulmuyor orası sıkıntı. Bu sezon bu konuda sıkıntı yaşayacağız gibi. Tesisleşme konusunda geç kaldık ve atılıma geç başladık maalesef camia olarak. O yüzden bu Vadi projesi de çok önemli orası da olursa tesisleşme işini çok iyi bir şekilde tamamlamış olacağız ama oranın olacağına nedense hiç inanamıyorum. Ülker gibi bir GS'li zengin çıkmıyor GS'ye yapımına yardım yapsın ne bileyim 5 yıllık salon isim hakkına o yapsın gibi.
Beğenmeyen değil de çoğu taraftar tam olarak bilgisi yok. Projeyi sadece mevcut yapılan kısımdan ibaret sanıyorlar ve Florya'da bu kadar zaten diye tepki gösteriyorlar. Oysa bu yapılan kısım sadece A takımın olacağı ilk kısım daha 2. farz da var onun yapımı sezon başlangıcı ile başlayacak ve 2 saha da ha Eylül ayı sonuna kadar tamamı da sezon sonuna kadar yapılacak bunu bilmedikleri için biraz tepki sanırım. Lakin tepki iyidir işleri hızlandırır.
Stada yakın oraya metro ile gelip alt yapıdaki çocuklar için stattan tesise servis olabilir. Toplu taşıma için bir durak eklenir, yine tesise bizim tesise yakın hastane yapılıyordu o yüzden oraya da yine metro vb. bir şey gelebilir. Alt yapı tesisinin inşaası burası bitince ara verilmeden devam edecek Demircan öyle demişti piknikte hatta işçilerin kaldıkları konteynırları alt yapı için başlayacak yere taşımaya başladık diye bahsetmişti.Merak ettiğim bir husus var. Ulaşım nasıl olacak buraya? A takımdan bahsetmiyorum sonuçta onlar özel araçlar ile geliyorlar. Altyapıdaki çocuklar ve gençler ne olacak, nasıl gelecek buraya? O yüzden altyapı tesislerinin bitmesini bi kaç yılı rahat bulacağını düşünüyorum ve acele edeceklerini sanmıyorum o konuda. Acaba bir şey düşünüldü mü, benim bilmediğim çözüm mü var, kulüp ilgileniyor mu bu konuyla ilgili. Sonuçta tesislerin tamamı buraya taşınmak isteniyor.
Stada yakın oraya metro ile gelip alt yapıdaki çocuklar için stattan tesise servis olabilir. Toplu taşıma için bir durak eklenir, yine tesise bizim tesise yakın hastane yapılıyordu o yüzden oraya da yine metro vb. ir şey gelebilir.Alt yapı tesisinin inşaası burası bitince ara verilmeden devam edecek Demircan öyle demişti piknikte hatta işçilerin kaldıkları konteynırları alt yapı için başlayacak yere taşımaya başladık diye bahsetmişti.
6 adet nizami saha olacak yeni projede, floryada bu rakam 2 idi.Ayrıca kapalı alan olarak en az 4-5 kat daha fazla alan olacak.Beğenmeyen değil de çoğu taraftar tam olarak bilgisi yok. Projeyi sadece mevcut yapılan kısımdan ibaret sanıyorlar ve Florya'da bu kadar zaten diye tepki gösteriyorlar. Oysa bu yapılan kısım sadece A takımın olacağı ilk kısım daha 2. farz da var onun yapımı sezon başlangıcı ile başlayacak ve 2 saha da ha Eylül ayı sonuna kadar tamamı da sezon sonuna kadar yapılacak bunu bilmedikleri için biraz tepki sanırım. Lakin tepki iyidir işleri hızlandırır.