Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Proje aslında pekte değişmedi. Anlatılan proje ile aşağı yukarı aynı. Burak Elmas'ın projesinden bahsediyorsan o değişik ve ciddi masraflı bir proje olacaktı. Elmas kendisi sponsorlar yardımcı olacak demişti ama hiçbir şey yapmadı tabi.
Allahtan değişti he,maliyeti en aza inmiş haliyle bile 2 kıytırık sahayı yaptırmak için basın toplantısında gsyiada yalvarıyoruz

Bugün bi haber okudum fatih demircanın söylediğine göre diğer 4 sahayı yapmak için de floryanın satışını bekliyolarmış :)

Bina tamamlansın takım buraya geçsin floryaya ilk kazma vurulsun altyapıymış 4 sahaymış dursun sallamaz

2032 seçimlerinde ki ilk vaadi de adayı satarsam söz 4 sahayı yapıcam olur,siz de adam yapacak abi güvenelim diyip desteklersiniz artık

hocam görseli sen çok beğendin ama o bina o kadar büyük bir binaki... hiç ihtiyacın yok..

çevresindeki lineer kütleyi bırakıp senin çok hoşuna giden merkezde farklı esteik işler yapabilrisn.

ama kütle olarak aşırı büyük bu bina tesis için. ucundan plaza gibi bir yapı bu görseldeki.
Olay beğenmek değil yav. İşlevsellik.

Burası bir manada akademinin de yanında olacağı bir bina olacak. İki bina yapmak yerine veletleri de içine almak bir tesis binası yapılabilirdi.
Böyle bir tesiste kamp da yaparsın o nedenle kalacak odaların olduğu bir yaşam merkezi yapılması en mantıklısı.
O yapıyı neden ısrarla diyorum, ilk proje çıktığında kapalı spor sahası olacaktı koca kulübün halısaha kadar bir yapıda çalışmayacağı da ortada sonuçta. En azından Bir sahanın yarısı kadar alanı kaplamalı.
Çeyrek S olan yapıda çalışma odalar, fitness salonları, bireysel antrenman odaları, sauna, havuz vs derken biter gider.
Mevcut bina da aşağı yukarı bu kadar bir alan kapsayacak tahminen. Olay daha yayılmış ve estetik hali değil mi. Yüksek görünmesinin sebebi de en alt katının kapalı sahayı içermesi.

Ortadaki boşluk da boş alanı iyi değerlendirilecek olan tribün yapılabilecek estetikte bir alan.
Yuvarlak olur dikdörtgen olur orasında da değilim. Benim derdim kapalı sahanın olması.
Bir de iyi bir tribün yapısını aşılamak.
Şimdi orası allahın dağı coğrafi koşullar gözetilerek mi tesis planlandı. Ne olursa olsun gerek akademi gerek a takım için kapalı bir antrenman alanının olmasını önemsiyorum ben.

Hazır Kemerburgaz'a geçiş sürecinde antrenman yapacak yer kalmayacakken fırsat bu fırsat diyip altyapı ve diğer branşları kapatalım.

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde son durum. (Çağatay Çelik / Habertürk) A Takım'ın kullanacağı iki saha tamamlandı. Çim serim işlemleri tamamlanırken hibrit çimin oturması için öngörülen bir aylık süreç bekleniyor. A Takım'ın kullanacağı iki sahadan birisi alttan ısıtmalı olarak yapıldı. Futbolcuların konaklayacağı ana binanın inşaatı için hedeflenen tarih ise topbaşı takvimi. İki sahanın finansmanını GSYİAD karşıladı. A Takım'ın kullanacağı sahaların yanına bir de kaleciler ve sakatlanan futbolcular için yarım saha yapılacak. Akademi ve kadın futbol takımlarının kullanacağı sahalar ise daha önce planlandığı gibi Florya Projesi'nden gelir elde edilmesine paralel olarak yapılacak. 2017 tarihli lansmanda kullanılan görselde sahaların kot farklı olması, tesisin doğal yağış alanında bulunması ve arazinin engebeli olmasından kaynaklı.

Resim

Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde son durum. (Çağatay Çelik / Habertürk) A Takım'ın kullanacağı iki saha tamamlandı. Çim serim işlemleri tamamlanırken hibrit çimin oturması için öngörülen bir aylık süreç bekleniyor. A Takım'ın kullanacağı iki sahadan birisi alttan ısıtmalı olarak yapıldı. Futbolcuların konaklayacağı ana binanın inşaatı için hedeflenen tarih ise topbaşı takvimi. İki sahanın finansmanını GSYİAD karşıladı. A Takım'ın kullanacağı sahaların yanına bir de kaleciler ve sakatlanan futbolcular için yarım saha yapılacak. Akademi ve kadın futbol takımlarının kullanacağı sahalar ise daha önce planlandığı gibi Florya Projesi'nden gelir elde edilmesine paralel olarak yapılacak. 2017 tarihli lansmanda kullanılan görselde sahaların kot farklı olması, tesisin doğal yağış alanında bulunması ve arazinin engebeli olmasından kaynaklı.
Resim
Bu mu haber şimdi? Şu forumdan bu başlığı takip eden herhangi biri daha detaylı bir haber yapardı. Mesela sen daha fazla detay ve bilgi verirdin yani. Spor habercileri günümüzde çok kolaya kaçıyor.

Okan hoca sanki acele etmiyor buraya geçmek için. Çimlerin oturmasından bahsediyor.

florya daha iyiydi ya şuanki hali bal ligi takım tesisi gibi, dursun iyi bir şey yapsa şaşardık.

1718373051358.webp

şantiye şefi adama üzülüyor heralde çimen otların içinde kalıyor diye izin veriyor artık saha tarafında girmesine heralde :D

antereman montajı çok güldürdü :D
Büyük saygı duyuyorum oraya gidip sürekli video çeken abiye. Zamanında stad inşaatını Aslantepe.biz diye bir forum vardı oradan takip ederdik o inşaatta çalışan biri ara sıra oraya uğrayıp bilgi falan verirdi. P iyi bir keyifti.

Büyük saygı duyuyorum oraya gidip sürekli video çeken abiye. Zamanında stad inşaatını Aslantepe.biz diye bir forum vardı oradan takip ederdik o inşaatta çalışan biri ara sıra oraya uğrayıp bilgi falan verirdi. P iyi bir keyifti.
stadın kamera olayı iyiydi ya site bazlı 3 açı kamera mı ne izliyordun kötü kalitede olsa.

adam görünülenmeyi alıyor sonuçta - devamlılık iradesini alkışlamak lazım ama.

Sezon başı falan hikaye en iyi ihtimal devre arasında geçeriz o da en iyi ihtimal

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dursun yetki şovu için 2 oda 2 saha açıp ilk idmanı yaptırır; sonra yurtdışına gideriz zaten, yoksa imkanı yok bitmesinin

Geri
Üst Alt