Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Fenerin yapacağı tesisler hem bizimkinden daha iyi görünüyor hem de daha erken bitecek.

neye göre daha iyi görünüyor fikrin gelişti ?

fonksiyonlar ve format neredeyse birebir aynı - eğimli arazi vs düz arazi.

ufak tribünlü maç sahası var ekstra bir tek.

mesela yukarıda başka projeler paylaşmışsın - mimari açıdan dili olan bir yapı , tahminen modern teknoloji (sportif değil, altyapısal ) entegre edilmiştir o binalara. Bizim projleri baştan egale ediyor benim gözümde. Sadece cephesi bile reklam ve marka değeri arttırır şöyle şeylerin.

Çok büyük fırsatlar var örnek yapı yapmak için ama bizim mantığımız bir an önce olsunda nasıl olursa olsun olduğu için umursanmayacaktır.

Kemerburgaz’ın daha yapılacak işleri var bunlar %90’ın üzerinde tamamlanmadan geçmeye gerek yok. Muhtemelen Florya ihaleside bu yüzden uzatılıyordur. Tek bir saha ile olacak iş değil alt yapı oyuncularının sahasıda yapılmaya başlanmalı bir an önce. Özellikle tesis idari binasında eksik olmamalı en büyük sıkıntı orada yaşanır.

neye göre daha iyi görünüyor fikrin gelişti ?

fonksiyonlar ve format neredeyse birebir aynı - eğimli arazi vs düz arazi.

ufak tribünlü maç sahası var ekstra bir tek.
Fenerinki henüz proje ama bizim tarafta böyle yayınlanmış bir proje de yok dandikten 2 saha yapıp ilgilenmiyor 3 senedir bitti bitecek masalları dinliyoruz

Kemerburgaz’ın daha yapılacak işleri var bunlar %90’ın üzerinde tamamlanmadan geçmeye gerek yok. Muhtemelen Florya ihaleside bu yüzden uzatılıyordur. Tek bir saha ile olacak iş değil alt yapı oyuncularının sahasıda yapılmaya başlanmalı bir an önce. Özellikle tesis idari binasında eksik olmamalı en büyük sıkıntı orada yaşanır.
O alt yapı tesisleri bunlara kalsa 10 yılda bitmez

Fenerinki henüz proje ama bizim tarafta böyle yayınlanmış bir proje de yok dandikten 2 saha yapıp ilgilenmiyor 3 senedir bitti bitecek masalları dinliyoruz
Burak Elmas zamanında epeycene tanıtım oldu diye hatırlıyorum

önemli olan o tasarıma ve fonksiyon dağılımına ne kadar sadık kalındığı şu an.

bizde yapılan kısım projenin yarısı bile sayılmaz daha.

Bizim elimizde projede yok 2 saha 1 bina diktiler doğru düzgün kampus yok ortada. İçeride stadyum olacak mı mesela, kaç saha olacak biliyor muyuz. Gs tv bunları yayınlamıyor bile
proje nasil yok. proje olmadan izin alamazsin cok onceden paylasilmisti proje yillar once vardi diye biliyorum

Bizim bu tesislerde tribün yoksa onu da mutlaka eklememiz gerek olmazsa olmaz
mevcuttaki tarafta yok - sadece tesis girişi tarafındaki eğimli yerde oturup izleyebileceğin alan var sanki.

kademeli sahaların olduğu tarafta galiba 1 tanesinde vardı - ama net hatırlamıyorum. Tam tribün gibi değildi.

Gerçi yukarıda da bahsettim , onaylanıp yapı ruhsatı alınan projeye bakmak lazım - böyle 3d tanıtımlar taslaktır, bir çok şey değişebilir içeriğinde.

O alt yapı tesisleri bunlara kalsa 10 yılda bitmez
bu ayrı bir şey - bizim tarafta yavaş iş süreci yüzünden karşı projeyi yukarı taşımak başka bir şey (hata aslında)

bu bir yarış değil - olmamalı.

Doğru yapılması ve teknik problem çıkarmayacak şekilde denetimden geçmiş olması en önemli konu.

proje nasil yok. proje olmadan izin alamazsin cok onceden paylasilmisti proje yillar once vardi diye biliyorum
Paylaşılan projelerin yapılanla 1e1 alakası yok. Yaptıkça değişiyor. Söylenilen 2+4 saha. 2023 yılının başından beri inşaa edilen şey 1 bina 2 saha, onlar da henüz bitmiş görünmüyor

Paylaşılan projelerin yapılanla 1e1 alakası yok. Yaptıkça değişiyor. Söylenilen 2+4 saha. 2023 yılının başından beri inşaa edilen şey 1 bina 2 saha, onlar da henüz bitmiş görünmüyor
projeye eklenti yapilabilir ama mevcut proje disinda birsey insa edilemez. evet yarim yamalak yapiyorlar ama bittiginde projenin asli olmak zorunda

Sabancının tesisin geri kalanı için sponsor olduğu söylentisi döndü dün ama gerçek midir osuruk mudur belli değil.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

1677835624910-png.194329

sol taraf A takım için olan kısım orasına öncelik verildi, yapılıyor. Bütün hepsinin yapımı 4-5 seneyi bulacak demişlerdi. Mevcut yönetimle o 8-9 sene olur.

Fenerin yapacağı tesisler hem bizimkinden daha iyi görünüyor hem de daha erken bitecek.

Bizim A takım için yapılan binanın aynı modeli. Bizimkinden tek fazlası 5000 kişilik stadyum olayı. Neye göre daha iyi anlamadım? Daha erken bitecek kısmı da iddialı daha proje onayında herhalde zira.

Geri
Üst Alt