Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

transfer kadar önemli bir durum - inşallah devamını görürüz ve lafta kalmaz

hatta çarşamba kendisni mikrofona bekleriz 5 dakika.

Sabancı haberi doğruysa yaşadık. En önemlisi klube ayak atması.

Kemerburgaz'da 2 saha hazır durumda ama toplam 6 saha olacak.

Galatasaray altyapı tesislerinin tüm masraflarını Ali Sabancı karşılayacak.

Ali Sabancı : "Altyapı alanının tüm işlerini bana bırakın, ben üstleniyorum"

[Ajans1905]
Keşke gerçek olsa ama hiç inandırıcı gelmedi Sabancı'nın karşılayacağı öyle bir şey olsa çoktan bunun açıklaması yapılırdı herhalde.

Sabancı haberi doğruysa yaşadık. En önemlisi klube ayak atması.
Doğru ve vizyoner yöneticiler başkanlar olsa kulüpten uzak duran tüm zenginleri harekete geçirebiliriz sadece sabancı değil daha çok var
İşte o yüzden erden gibi vizyoner bir gencin başkan olması çok önemli şu an bizim zenginler fosil lise yapısı sebebiyle hep uzaktan bakiyorlar

Önümüzdeki sezon geçeceksek bu haber o kadar hengameden sonra "önümüzdeki sezon geçilecek" diye verilemez

Ali sabancı da araya katılır,bahattin de cepte duruyo bb rezaletinde de o kullanılır büyük ihtimal

Kürsüde kendisine yalancı diyen üyeye kükreyen metin eray ve dursun yine haklı çıkardınız adamı

O zaman bu günü geçiyorum aşağı yukarı 1 haftası var Metin Öztürk'ün bakalım ne olacak?
sanki 1 hafta itelenmiş gibi geldi (+zaman) - hep ayın 2. çarşambası derlerdi çünkü

ondan 12sine kurulmuştum ben.

Okan hoca kendisi demedi mi Kemerburgaz'a taşınmak istiyoruz uygun fırsatta diye? Ya haber yalan yada Okan hoca belki oyuncularla da konuşup kararı değiştirdi ben ilk kısma daha yakınım. Bakalım Sabancı haberleri doğru çıkarsa bu da doğrudur deriz.

Okan hoca kendisi demedi mi Kemerburgaz'a taşınmak istiyoruz uygun fırsatta diye? Ya haber yalan yada Okan hoca belki oyuncularla da konuşup kararı değiştirdi ben ilk kısma daha yakınım. Bakalım Sabancı haberleri doğru çıkarsa bu da doğrudur deriz.

abartılacak bir durum değil - zaten bunun ihtimali yok.

İhale vs 8 Nisan mıydı ne anca bitiyor .

zaten lig 1 ay sonrasında bilemedim 1.5 ay sonra bitmiş oluyor.

kaybedilecek zaman falan yok o aralıkta zaten.

Olması gereken bu (zaten öyle olacaktı anlamında diyorum)

abartılacak bir durum değil - zaten bunun ihtimali yok.

İhale vs 8 Nisan mıydı ne anca bitiyor .

zaten lig 1 ay sonrasında bilemedim 1.5 ay sonra bitmiş oluyor.

kaybedilecek zaman falan yok o aralıkta zaten.

Olması gereken bu (zaten öyle olacaktı anlamında diyorum)
Geçilsin geçilmesin noktasında değilim hoca bu konuda ne derse o sonuçta tesis durumlarını bilen o. Benim takıldığım nokta hocadan daha önce farklı bir açıklama duymamız o yüzden pek inanamadım. Ssbancı haberi doğruysa ki doğru ise yakın zamanda başka yerlerden de duyarız bu da doğrudur.

Geçilsin geçilmesin noktasında değilim hoca bu konuda ne derse o sonuçta tesis durumlarını bilen o. Benim takıldığım nokta hocadan daha önce farklı bir açıklama duymamız o yüzden pek inanamadım. Ssbancı haberi doğruysa ki doğru ise yakın zamanda başka yerlerden de duyarız bu da doğrudur.
idman yapmakla aynı kafa ordaki . ufak ufak yönetime detek çıkmka

o idman tarihi neydi mesela ? aylar oldu hala o pozisyona tam anlamıyla gelinmedi

çok ucuz şovlarda mecburen siper oldu ufak ufak

Kaynak yüzünden sevinemedik ama doğruysa çok iyi olur

Saha yetmez. Tesis, yatakhane, ufak bir stadyum hepsi lazım

Altyapı olarak değil Galatasaray B takımı olarak bakmamız lazım

Geri
Üst Alt