Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keşke gerçek olsa ama hiç inandırıcı gelmedi Sabancı'nın karşılayacağı öyle bir şey olsa çoktan bunun açıklaması yapılırdı herhalde.Kemerburgaz'da 2 saha hazır durumda ama toplam 6 saha olacak.
Galatasaray altyapı tesislerinin tüm masraflarını Ali Sabancı karşılayacak.
Ali Sabancı : "Altyapı alanının tüm işlerini bana bırakın, ben üstleniyorum"
[Ajans1905]
Kaynak çok tırt.@Mert S. Yüksel aha Ali Sabancı
bu arada ben şu an yapılan altyapı- kademe kademe olan sahaların yönetim ve idare binaısyla beraber A takım trafı olacağını hatırlıyorum.
muhtemelen değişti o işler.
Divan bu çarşamba mı? Bakalım Metin Öztürk'ün rezaletini umarım son olaylar tam olarak kapatmaz ona bir laf atarlar herhalde.transfer kadar önemli bir durum - inşallah devamını görürüz ve lafta kalmaz
hatta çarşamba kendisni mikrofona bekleriz 5 dakika.
benim aklımda 12 si kalmışDivan bu çarşamba mı? Bakalım Metin Öztürk'ün rezaletini umarım son olaylar tam olarak kapatmaz ona bir laf atarlar herhalde.
Doğru ve vizyoner yöneticiler başkanlar olsa kulüpten uzak duran tüm zenginleri harekete geçirebiliriz sadece sabancı değil daha çok varSabancı haberi doğruysa yaşadık. En önemlisi klube ayak atması.
Düzeltme yapayım şimdi divan sitesine baktımDivan bu çarşamba mı? Bakalım Metin Öztürk'ün rezaletini umarım son olaylar tam olarak kapatmaz ona bir laf atarlar herhalde.
O zaman bu günü geçiyorum aşağı yukarı 1 haftası var Metin Öztürk'ün bakalım ne olacak?Düzeltme yapayım şimdi divan sitesine baktım
18 ine almışlar.
sanki 1 hafta itelenmiş gibi geldi (+zaman) - hep ayın 2. çarşambası derlerdi çünküO zaman bu günü geçiyorum aşağı yukarı 1 haftası var Metin Öztürk'ün bakalım ne olacak?
Ocak ayındaki de 15'in de olmuşsanki 1 hafta itelenmiş gibi geldi (+zaman) - hep ayın 2. çarşambası derlerdi çünkü
ondan 12sine kurulmuştum ben.
Okan hoca kendisi demedi mi Kemerburgaz'a taşınmak istiyoruz uygun fırsatta diye? Ya haber yalan yada Okan hoca belki oyuncularla da konuşup kararı değiştirdi ben ilk kısma daha yakınım. Bakalım Sabancı haberleri doğru çıkarsa bu da doğrudur deriz.
Geçilsin geçilmesin noktasında değilim hoca bu konuda ne derse o sonuçta tesis durumlarını bilen o. Benim takıldığım nokta hocadan daha önce farklı bir açıklama duymamız o yüzden pek inanamadım. Ssbancı haberi doğruysa ki doğru ise yakın zamanda başka yerlerden de duyarız bu da doğrudur.abartılacak bir durum değil - zaten bunun ihtimali yok.
İhale vs 8 Nisan mıydı ne anca bitiyor .
zaten lig 1 ay sonrasında bilemedim 1.5 ay sonra bitmiş oluyor.
kaybedilecek zaman falan yok o aralıkta zaten.
Olması gereken bu (zaten öyle olacaktı anlamında diyorum)
idman yapmakla aynı kafa ordaki . ufak ufak yönetime detek çıkmkaGeçilsin geçilmesin noktasında değilim hoca bu konuda ne derse o sonuçta tesis durumlarını bilen o. Benim takıldığım nokta hocadan daha önce farklı bir açıklama duymamız o yüzden pek inanamadım. Ssbancı haberi doğruysa ki doğru ise yakın zamanda başka yerlerden de duyarız bu da doğrudur.
Sezon içinde olduğu için geçilmek için kararı hoca verecek.Bu kararı verecek olan o mu? yönetim mi?