Cenk Ekim
10 Numara!
- 6 Ocak 2010
- 10.471
- 6.334
- 1.823
Yav hadi abicimBen de diyorum ki bir tesis odasından beklentin neydi de beğenmedin? Oda tarifi isteyen yok yani.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav hadi abicimBen de diyorum ki bir tesis odasından beklentin neydi de beğenmedin? Oda tarifi isteyen yok yani.
Soğuk havuz ve normal havuz tarzı yeri görmüştük ama tesiste bunu görmemiştik videoda. Bunu da yaptırmışlar iyi teknolojik olarakta olması gerekenler yapılmış. Umarım alt yapı tarafı yapıldığında orada da teknolojik sistemler olur footbonaut sistemi olmalı mesela alt yapıda gençlerde özellikle daha iyi sonuçlar verecektir.
Sanırım A takım için ilk anlaşılan firma daha sonra yapamayıp battıktan sonra tamamlayan Demircan'ın ayarladığı ekibe Spoint inşaatta eklenerek öyle yapacaklar. Sponsorluk anlaşmasında alt yapı tarafında Spoint bize yardımcı olacak demişti başkan çünkü. Zaten detaylı projeleri falanda onlar yapmışlar.Daha oncede defalarca yazmistim bu altyapı konusu hala soru işaretleri var proje çizilmiş güzel, hatta a takım bölümü kadar sürmez bile inşaat lakin genel kurulda da soran eden yok kim yapacak ihale ile bir sirketemi verilecek yoksa burası gibi parça parça farklı firmalarmi yapılacak eğer a takım bölümü gibi parça parça olursa 2 3 yılı bulur maalesef, yani divan üyeleri son dönemde hiç sorgulamıyor elestirmiyor yönetimi
En azından olması gereken her şey var tesiste ve iyi olan taraf büyük olduğu için gelecekte ekstra bir teknoloji olduğunda o da gelebilir yer sıkıntısı yaşanmaz. Rejenerasyon için soğu oda, şoklama için soğuk havuz havuz, spa vb. her şey var.valla kaliteli tesis gerek alt yapıdan faydalanma açısından gerekse a takımın idman ve taktik çalışma kalitesi açısın ve yapacağın transferleri ikna etmede dahi çok önemli bence
01:03Ben de diyorum ki bir tesis odasından beklentin neydi de beğenmedin? Oda tarifi isteyen yok yani.
01:03
Bu seviyede olabilirmiş. Zamanla geliştirilir ama sıfırdan kusursuz bir yer yapmaları daha iyi olurdu. Maliyetten kısılan yerler belli oluyor.
Artık maç öncesi kamp yapmak da yok. Odalarda futbolcular fazla kalmıyordur bile zaten. Bence bizim ülke için yeterliJakuzi harici diğerleri mevcut gibi. Benim tesiste beğenmediğim tek yer soyunma odası hatta daha spesifik olarak orada ortada olan masa beyaz ve dikdörtgen yapmışlar ki hiç olmamış oraya hem renk hem de şekli farklı olabilirdi en kötü oval yapılabilirdi. Onun dışında süslemeler falan kullanıldıkça yapılacaktır zaten.
Futbolcu odasında jakuzi de olmasın. Diğer alanlar önemliydi onda da eksik yok iyi yapmışlar.Artık maç öncesi kamp yapmak da yok. Odalarda futbolcular fazla kalmıyordur bile zaten. Bence bizim ülke için yeterli