Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Zaten kimse kalmıyor o odalarda da ben sponsorluklar dışında 700 milyon lira harcanmasına takıldım, naptılar da harcadılar bu parayı, hiç bir teknoloji yok tesiste burdan bakınca.

Diğer yandan bu planlanan tesisin üçte ya da dörtte biri, kalanına 2 milyar daha mı harcayacağız.

Kime verildi bu paralar ciddi şüpheye düştüm.

Zaten kimse kalmıyor o odalarda da ben sponsorluklar dışında 700 milyon lira harcanmasına takıldım, naptılar da harcadılar bu parayı, hiç bir teknoloji yok tesiste burdan bakınca.

Diğer yandan bu planlanan tesisin üçte ya da dörtte biri, kalanına 2 milyar daha mı harcayacağız.

Kime verildi bu paralar ciddi şüpheye düştüm.
Kaba inşaat için alt yapısı falan 400-450 milyon TL deniyordu. Kalanı da ışıklandırma, gym, sauna, şok havuzları, -100 derece soğuk oda, analiz odası. konuşulanı kulaklıklarla otomatik çevirme tarzı sistem vb gibi şeylere gitmiştir. Ederi normalde nedir bilemiyorum tabi. Onun dışında tesisi GS kendi parası ile yaptı diye övünüyorlar ama hani binaya bir isim sponsor alıp öyle yaptırılması daha övünülecek bir şey sanki. Burası 14500 m2 imiş kapalı alan. Alt yapı binası 4500 m2 olacakmış ve 4 saha olacakmış orası sahaları da yine sponsorlar yapacağı için daha az maliyete ve daha hızlı bitecek deniyordu.

Böyle bir tesisi kulüp kasasından sadece 19m$la tamamlamak başarıdır.

İç tasarımın dandik olduğuna katılıyorum, ekipman ve odaların durumu ihtiyaçlar doğrultusunda zamanla iyileşir.

Her sey cillop duruyor gec kalinmasina ragmen.

Ama suna cok takildim ve cikamiyorun...neden tavanda projektor hatti vs si tok..sehpada kalakaldim:)

1000030541.webp

Bazı noktaları aceleye gelmiş gibi daha özenli dokunuşlar olabilirdi ama isterleri belirleyen olsun da nasıl olursa olsun dediyse böyle çıkması normal

bi ihtimal projeksiyon harici bi sistem siparişi verilmiş olabilir yoksa o uzatmayı oradan oraya çekmek yapılacak iş değil
Hocam 0 tesis her multimedya ortamina o videodaki gibi sagdan sola Donaaaaat modu yav.

3 4 kablo hatti cekiyorsun altyapida bitti gitti, ultra basit is :)

Besbelli orda unutulmus, kolay bu arada 1 saate dzueltilir hic pislik olmadan

Sıradan bir spor tesisi yav, son teknoloji bir şey beklersin ama yok yani.

Yeni olması dışında çok albenisini göremedim.
Yalan gok gorunen kisimlarin haricinde, hani duvarlari panel olup pas ve kontrol calistirilan odalar gibi bir mekan beklemedim degil.

Konforlu bir tesise benziyor insana GS'de topçu olmak istetecek türden.

Hocam 0 tesis her multimedya ortamina o videodaki gibi sagdan sola Donaaaaat modu yav.

3 4 kablo hatti cekiyorsun altyapida bitti gitti, ultra basit is :)

Besbelli orda unutulmus, kolay bu arada 1 saate dzueltilir hic pislik olmadan
bu kadar amatörlüğü konduramıyorum işte yoksa gözüme çarpan o kadar basit işler var ki mesela şunun kaplamasını sökmeye tenezzül bile edilmemesi akıl işi değil
1745657348420.webp

Yalan gok gorunen kisimlarin haricinde, hani duvarlari panel olup pas ve kontrol calistirilan odalar gibi bir mekan beklemedim degil.
O odayı ben de bekledim ama asıl altyapıya yapılması gerek onun dışında burada analiz, soğu oda ve şok havuzları vb. var teknolojik sayılabilecek. Asıl olan şey daha rahat, daha alanı olması zaten kullanıldıkça yeni aletlerde alıp koyabileceğin bir alanı var. Florya'daki spor salonu ile buradakine bakınca bile alan ve dolayısıyla rahatlık olarak farkı görebiliyorsun. Avrupa standartına gelmişiz en azından ve ileride geliştirebileceğin alanında var.

Geri
Üst Alt