- 19 Mart 2014
- 29.595
- 31.006
- 2.718
O rezil Burak Elmas'ın ne işi var orada ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O rezil Burak Elmas'ın ne işi var orada ya.
Muhtemelen o sebepten çağırılmıştır. Acaba diyor mudur içinden 1 senede takımın içine sıçtım diye.Bende sorguladim da sanirim hayatta olan Baskanlari cagirmislar tum hikayesi bu. Yoksa utanc verici orada olmasi.
Muhtemelen o sebepten çağırılmıştır. Acaba diyor mudur içinden 1 senede takımın içine sıçtım diye.
florya atatürk h.limanının dibindeydi bu da 3.nün mü?
lokasyonu tam nerede
peahh kağıthane deresinin dibinde galibaKemerburgaz Metin Oktay Tesisleri
Proje görselleri var mı yukardaki görseller eski proje değil miydiwww.gscimbom.com.tr
Göktürk zaten aşağı doğru iniyor. Hep satıldı oralarda. Oraya kadar gitmelerine bile gerek kalmayabilir.peahh kağıthane deresinin dibinde galiba
futbolcular için iyi çoğu göktürkde oturur artık istanbulun en güzel yerlerinden
Ekli dosyayı görüntüle 194329
Ekli dosyayı görüntüle 194330
Ekli dosyayı görüntüle 194331
Dursun Özbek, “Kemerburgaz'da yaptığımız yeni tesislerimizin adı Metin Oktay olacak"
Florya'yı florya yapan içindeki insanlar tesisleşme konusunda geç bile kaldık buraya geçince de aynı başarılara devam ederiz belki de daha büyük başarıların başlangıcı olur.floryadaki aura-efsun-büyü-hava her ne diyorsanız sizce kaçar mı yeni tesiste ?
Bizim yapacağımız projelerin doğru dürüst projeleri ortada yok gerçekten garipdoğru düzgün bir projesini göremedik
nasiiiiiiBizim yapacağımız projelerin doğru dürüst projeleri ortada yok gerçekten garip
Renktaş seninle paylaşmıyorlar diye proje yok değil. Yoksa nasıl ruhsat alacaksın?Bizim yapacağımız projelerin doğru dürüst projeleri ortada yok gerçekten garip
Benimle değil kamuoyu ile paylaşıp güzel bir lansman olabilirdi. Kaç saha olacak, düzeni nasıl olacak, odaları nasıl olacak teknoloji nasıl ne kadar kullanıcak, gym nasıl olacak vs vs.Renktaş seninle paylaşmıyorlar diye proje yok değil. Yoksa nasıl ruhsat alacaksın?
Arsa engebeli bir arazi. Bu nedenle proje birkaç kere revize olmuş bile olabilir. Yapılan stadyumlarda da çok değişkenlik oluyor. İnşaattan sonra tanıtımının yapılması daha doğru olur bence. Teknoloji tarafı aynı zamanda bütçe meselesi.Benimle değil kamuoyu ile paylaşıp güzel bir lansman olabilirdi. Kaç saha olacak, düzeni nasıl olacak, odaları nasıl olacak teknoloji nasıl ne kadar kullanıcak, gym nasıl olacak vs vs.
Aynı şeyler yapılacak olan salon projesi için de geçerli
Alt yapı için leipzigten birileri gelsin çok istiyorum. Özellikle atletizm konusunda sınıf atlarız, tüm takım atlet onlardaArsa engebeli bir arazi. Bu nedenle proje birkaç kere revize olmuş bile olabilir. Yapılan stadyumlarda da çok değişkenlik oluyor. İnşaattan sonra tanıtımının yapılması daha doğru olur bence. Teknoloji tarafı aynı zamanda bütçe meselesi.