Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Muhtemelen o sebepten çağırılmıştır. Acaba diyor mudur içinden 1 senede takımın içine sıçtım diye.

Rezil ya... Terim'in vs.. yuzune nasil bakti mesela cok merak ediyorum. Hem pasif, hem beceriksiz bir yonetim cizdi. Herhangi bir atilimda yapilmadi doneminde, ustune cok vasat aciklamalar vs.. Neyse, silelim bu donemi hafizalardan.

florya atatürk h.limanının dibindeydi bu da 3.nün mü?

lokasyonu tam nerede

peahh kağıthane deresinin dibinde galiba

futbolcular için iyi çoğu göktürkde oturur artık istanbulun en güzel yerlerinden
Göktürk zaten aşağı doğru iniyor. Hep satıldı oralarda. Oraya kadar gitmelerine bile gerek kalmayabilir.

Gelecek sezon şampiyonluğu kutlayacağımız yer olacak kulübün yerinde olsam binanın çevresinde bir yere kutlama alanı da yapardım çimlere zarar gelmesin. :asd:

Renktaş seninle paylaşmıyorlar diye proje yok değil. Yoksa nasıl ruhsat alacaksın?
Benimle değil kamuoyu ile paylaşıp güzel bir lansman olabilirdi. Kaç saha olacak, düzeni nasıl olacak, odaları nasıl olacak teknoloji nasıl ne kadar kullanıcak, gym nasıl olacak vs vs.

Aynı şeyler yapılacak olan salon projesi için de geçerli

Benimle değil kamuoyu ile paylaşıp güzel bir lansman olabilirdi. Kaç saha olacak, düzeni nasıl olacak, odaları nasıl olacak teknoloji nasıl ne kadar kullanıcak, gym nasıl olacak vs vs.

Aynı şeyler yapılacak olan salon projesi için de geçerli
Arsa engebeli bir arazi. Bu nedenle proje birkaç kere revize olmuş bile olabilir. Yapılan stadyumlarda da çok değişkenlik oluyor. İnşaattan sonra tanıtımının yapılması daha doğru olur bence. Teknoloji tarafı aynı zamanda bütçe meselesi.

Arsa engebeli bir arazi. Bu nedenle proje birkaç kere revize olmuş bile olabilir. Yapılan stadyumlarda da çok değişkenlik oluyor. İnşaattan sonra tanıtımının yapılması daha doğru olur bence. Teknoloji tarafı aynı zamanda bütçe meselesi.
Alt yapı için leipzigten birileri gelsin çok istiyorum. Özellikle atletizm konusunda sınıf atlarız, tüm takım atlet onlarda

Geri
Üst Alt