Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Gerçekten geçilmek istenildiğine inanmıyorum yoksa kaba inşaatı bitmiş yapıyı bu kadar geç hazır hale getirmek imkansız

Daha Bayram var arada. Sezonu burada falan açamayız. Kamp dönüşü anca buraya gireriz

Gerçekten geçilmek istenildiğine inanmıyorum yoksa kaba inşaatı bitmiş yapıyı bu kadar geç hazır hale getirmek imkansız
binanın görünürdeki kısmı 2 haftada toparlanır o sıkıntı değilde.

içeride altyapı - gerekli donanım işleri bitmiş olması inanılmaz önemli.

17 mayıs piknikte şimdi yönetici olan dam elektrik için daha boruları koyuldu - mekanik içeride dedi. en uzun hesaplamalı kısım bence o zaten. hayırlısı...

Florya hemen başlayamaz daha ihale yapılacak imar planları cart curt bi ton işlem var en erken 1 sene sonra yıkıma başlanır

O süre zarfında altyapı binası ve diğer sahalar da yapılıp tamamen bitsin öyle geçelim

binanın görünürdeki kısmı 2 haftada toparlanır o sıkıntı değilde.

içeride altyapı - gerekli donanım işleri bitmiş olması inanılmaz önemli.

17 mayıs piknikte şimdi yönetici olan dam elektrik için daha boruları koyuldu - mekanik içeride dedi. en uzun hesaplamalı kısım bence o zaten. hayırlısı...
Valla binadaki iskeleler kaç aydır orada duruyor şimdiye kadar sadece sahaların çim ekme işlemleri kalması lazımdı bana pek gerçekçi gelmiyor söylenilen tarihler artık

Valla binadaki iskeleler kaç aydır orada duruyor şimdiye kadar sadece sahaların çim ekme işlemleri kalması lazımdı bana pek gerçekçi gelmiyor söylenilen tarihler artık
ben cam kaplama montajı için bekliyorlar diye bekliyorum. içerideki zemin işi aklıma geliyor - yerden ısıtmamı misal onun tesisatı üzerindeki ısı iletken malzeme + şap işleri mi bekliyor falan filanlardayım.

Kompozit cephe denmişti - o kolay şipşak 3 4 gün masimumda kaplanır.

hesapta geçen sezona yetişecekti

bu seneye olur mu bakacağız

bir de florya projesini biz yaparız diyenler var. bunu bitiremeyen orayı 50 senede bitiremez

Dursun son satırı kafamıza sokmak için 6 ayda bitecek tesisi 3 senede bitiriyor zaten. Hepsi planın parçası
dursun'dan önce de bu işler bizde böyle gidiyordu reis
stadyum çatısı vardı mesela. salon yapacağız hayali neredeyse 10 senedir var. tabi ki olmayacak
maalesef bizde bu işler böyle.
dursun'a bu hususta hak veriyorum ben. gs bu işin altından kalkamaz.
ama dursun gidip hakkından ucuza birine yedirir mi emin olamıyorum.

Geri
Üst Alt