Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
binanın görünürdeki kısmı 2 haftada toparlanır o sıkıntı değilde.Gerçekten geçilmek istenildiğine inanmıyorum yoksa kaba inşaatı bitmiş yapıyı bu kadar geç hazır hale getirmek imkansız
Valla binadaki iskeleler kaç aydır orada duruyor şimdiye kadar sadece sahaların çim ekme işlemleri kalması lazımdı bana pek gerçekçi gelmiyor söylenilen tarihler artıkbinanın görünürdeki kısmı 2 haftada toparlanır o sıkıntı değilde.
içeride altyapı - gerekli donanım işleri bitmiş olması inanılmaz önemli.
17 mayıs piknikte şimdi yönetici olan dam elektrik için daha boruları koyuldu - mekanik içeride dedi. en uzun hesaplamalı kısım bence o zaten. hayırlısı...
ben cam kaplama montajı için bekliyorlar diye bekliyorum. içerideki zemin işi aklıma geliyor - yerden ısıtmamı misal onun tesisatı üzerindeki ısı iletken malzeme + şap işleri mi bekliyor falan filanlardayım.Valla binadaki iskeleler kaç aydır orada duruyor şimdiye kadar sadece sahaların çim ekme işlemleri kalması lazımdı bana pek gerçekçi gelmiyor söylenilen tarihler artık
inşaat işinde bu şaşmaz.Acele işe şeytan karışır. Biraz sabır.
Dursun son satırı kafamıza sokmak için 6 ayda bitecek tesisi 3 senede bitiriyor zaten. Hepsi planın parçasıhesapta geçen sezona yetişecekti
bu seneye olur mu bakacağız
bir de florya projesini biz yaparız diyenler var. 50 senede bitmez öyle
dursun'dan önce de bu işler bizde böyle gidiyordu reisDursun son satırı kafamıza sokmak için 6 ayda bitecek tesisi 3 senede bitiriyor zaten. Hepsi planın parçası