- 17 Ağustos 2009
- 44.191
- 33.302
- 3.448
Benim bildiğim Dursun bu tesisi 2 sahada bırakır. Kalan bölümler 10 senede bitmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahalar yetisebilir 1 aya kadar ama bina daha hazir degil. O bina hazir olmadan yine futbol takimi oraya tasinamaz.Yurt dışı kamplarından sonra buraya geçilmesine yetişeceğini düşünüyorum. Benim bu tesis ile ilgili en büyük korkum burası yapıldıktan sonra durması, kalan 4 saha ve akademi binasının yapılmaması. Fatih Demircan işçilerin kalacağı yerin diğer yapılacak yere taşındığını oradaki çalışmalarında başladığını buradaki diğer çalışmalarda 2 ay içinde bittikten sonra hız kesmeden oradan devam edileceğini söylemişti bu piknik şeyinde. Endişe boşunadır da dediği gibi olur umarım.
Binada sadece iç aksam bittiyse ki Demircan bitti sadece havalandırma aksamı falan kaldı diyordu. Dış cephe içi çabuk halledilir. Kamp sonrası olarak baktığımızda 2 ay var o yüzden yetişeceğini düşünüyorum. 4 saha ve akademi binası için sene sonu demişlerdi sanki ama imkansız gelecek sezon olsun ona da okeyim benim korkum o tarafa hiç girişmeyebilecekleri konusundaydı.Sahalar yetisebilir 1 aya kadar ama bina daha hazir degil. O bina hazir olmadan yine futbol takimi oraya tasinamaz.
Diger 4 saha zaten bidaki sezona anca yetisir plan sanirim o yondeydi.
Iki sahali bina icin Kemerburgaz'a tasinmaya luzum yoktu ki o zaman Florya'da kalsaydin derler adama. Mecbur yapacaklar ha 6 ay sonra ha 1 yil sonra. 2 saha bizim gibi buyuk kulupler icin komik cunku.Bina'da sadece iç aksam bittiyse ki Demircan bitti sadece havalandırma aksamı falan kaldı diyordu. Dış cephe içi çabuk halledilir. Kamp sonrası olarak baktığımızda 2 ay var o yüzden yetişeceğini düşünüyorum. 4 saha ve akademi binası için sene sonu demişlerdi sanki ama imkansız gelecek sezon olsun ona da okeyim benim korkum o tarafa hiç girişmeye bilecekleri konusundaydı.
Evet işte basket salonu meselesine dönmesinden çekiniyordum ama Demircan diğer tarafta da çalışmalar başlıyor hatta işçilerin yerlerini o tarafa taşımaya başladık demişti. O yüzden dediğin gibi ha 6 ay ha1 yıl sonra biter artık. Dediğin gibi gerçekten 6-7 saha net ihtiyaçtı.Iki sahali bina icin Kemerburgaz'a tasinmaya luzum yoktu ki o zaman Florya'da kalsaydin derler adama. Mecbur yapacaklar ha 6 ay sonra ha 1 yil sonra. 2 saha bizim gibi buyuk kulupler icin komik cunku.
Amaç Florya yı değerlendirmek. Bankalar birliğinden çıkmak.Iki sahali bina icin Kemerburgaz'a tasinmaya luzum yoktu ki o zaman Florya'da kalsaydin derler adama. Mecbur yapacaklar ha 6 ay sonra ha 1 yil sonra. 2 saha bizim gibi buyuk kulupler icin komik cunku.
şöyle söyliyeyim onaylanan bu proje olmadığına eminim - renderlar zaten hılzı yapılmış ordan belli .Açıkçası yapılan tesisin internette karşılaştığım hiç bir projeye benzemediğini görüyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 247495
Ekli dosyayı görüntüle 247494Ekli dosyayı görüntüle 247493
Hem liselileri hem taraftarı kandırmışlar yine.Alakası bile yok şuan yapılanın.Berberde brad pit yakışıklı erkek saç modelleri fotoğrafı olur ama içeride 3 numara harici saç yapamazlar o tarz bir durum varAçıkçası yapılan tesisin internette karşılaştığım hiç bir projeye benzemediğini görüyorum.
bunlar burak elmas döneminin görselleriAçıkçası yapılan tesisin internette karşılaştığım hiç bir projeye benzemediğini görüyorum.