Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Hem liselileri hem taraftarı kandırmışlar yine.Alakası bile yok şuan yapılanın.Berberde brad pit yakışıklı erkek saç modelleri fotoğrafı olur ama içeride 3 numara harici saç yapamazlar o tarz bir durum var:D
BUrak elmas zamanalrında ortaya çıkan görsel bunlar ama dediğim gibi sadece görsel...

zaten detaylı planlansa bu çıkmaz - zira ordaki bina misal çok fazla bir bina - o dönemler yönetim mönetim hepsei buralara gelecek deniyordu.

o yüzden bu şekidle kıyaslamamak lazım.

bu projede en en en önemli şey altyapının kullanacağı kısmının çok geç kalınmadan yapılamsı - Kemerbuegaza yatılı vs olmadıkça hiç bir genç gelemez öyle kolay kolay.

Hem liselileri hem taraftarı kandırmışlar yine.Alakası bile yok şuan yapılanın.Berberde brad pit yakışıklı erkek saç modelleri fotoğrafı olur ama içeride 3 numara harici saç yapamazlar o tarz bir durum var:D
Burak Elmas'ın projesi bu.

9fU.jpg

Mevcut yapılan kamptan sonra geçeceğimiz yerin projesi bu.

2. fazda yani bu sezon başında inşaatı başlanacak kısımda bu
1718032564350.jpeg

225217-dee63a7dc5c151e07c13712f315c3cd6.jpg

Tamamı bu şekildeydi ama ilk kısımda aynı zamanda zeminden de dolayı da sahaları iki tarafına birer tane yapmaktansa yan yana yapmışlar sanırım. Bu seçim zamanı dağıtılan ne aşamada gelecek sezonda neler yapılacak tarzı bir kitapçık varmış. Orada Eylül ayının sonuna kadar 2 sahanın daha ilave edileceği falan yazıyordu bu bilgiyi GS sözlükte okumuştum. Akademi binası ve kalanının inşaatına da sezon başında başlanacağı yazıyordu.

Son düzenleme:
BUrak elmas zamanalrında ortaya çıkan görsel bunlar ama dediğim gibi sadece görsel...

zaten detaylı planlansa bu çıkmaz - zira ordaki bina misal çok fazla bir bina - o dönemler yönetim mönetim hepsei buralara gelecek deniyordu.

o yüzden bu şekidle kıyaslamamak lazım.

bu projede en en en önemli şey altyapının kullanacağı kısmının çok geç kalınmadan yapılamsı - Kemerbuegaza yatılı vs olmadıkça hiç bir genç gelemez öyle kolay kolay.
keşke bunun üzerinden devam etselermiş bayağı imza proje gibi dururmuş.
Koca projeyi halısaha tesisine çevirmişler.

Estetikten yoksun mimarideki binalar canımı sıkmakta.

9fU.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 247498

Tamamı bu şekildeydi ama ilk kısımda aynı zamanda zeminden de dolayı da sahaları iki tarafına birer tane yapmaktansa yan yana yapmışlar sanırım. Bu seçim zamanı dağıtılan ne aşamada gelecek sezonda neler yapılacak tarzı bir kitapçık varmış. Orada Eylül ayının sonuna kadar 2 sahanın daha ilave edileceği falan yazıyordu bu bilgiyi GS sözlükte okumuştum. Akademi binası ve kalanının inşaatına da sezon başında başlanacağı yazıyordu.
'Tamamı' diye paylaştığın son projeye de benzemiyor ki yapılan. En alttaki görselde bina, 2 sahanın ortasında gözüküyor. Mevcut yapılanda ise 2 saha binanın önünde. Yani en üstteki görsel gibi.

Keşke kamuoyunu aydınlatsalar.

Beyler görüntüye niye takılıyorsunuz ki mimari olarak uzay mekiğine benzese ne olur asıl mesele tesisin içerisindeki imkanların top kulüplerdeki gibi olması gerisi fasa fiso

'Tamamı' diye paylaştığın son projeye de benzemiyor ki yapılan. En alttaki görselde bina, 2 sahanın ortasında gözüküyor. Mevcut yapılanda ise 2 saha binanın önünde. Yani en üstteki görsel gibi.

Keşke kamuoyunu aydınlatsalar.
İki saha birer tarafta gözüküyordu ama onu zeminden dolayı falan iki sahanın yan yana olması daha uygun gelmiş olabilir onun dışında ana binanın görseli falan tutuyor. Tamamen tamamlandığında aşağı yukarı bu şekilde olacak ancak saha ve binanın yerleri değişebilir gibi ana plan bu. GS sözlükte o kitapçık mı sunum mu paylaştıkları kaynağa göre de Eylül ayı sonuna kadar 2 saha daha bitmiş olması ve bu sezonun başında alt yapı binasının yani oradaki diğer bina ve sahaların da inşaatlarının başlaması planlanıyor.

görüntü almak yasaklanmalı artık

özel mülk burası

kulubun özelini bırakmadınız

9fU.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 247498

bu proje hatalı

toplar dışarı kaçarsa kim alacak

keşke bunun üzerinden devam etselermiş bayağı imza proje gibi dururmuş.
Koca projeyi halısaha tesisine çevirmişler.

Estetikten yoksun mimarideki binalar canımı sıkmakta.
basit renderda öyle diyorsunda - realitede öyle olmaz.

genede daha estetik mimari olabilirdi tabii ki . ama işte ülkemizde bunlara hiç özen gösterilmiyor.

genede daha estetik mimari olabilirdi tabii ki . ama işte ülkemizde bunlara hiç özen gösterilmiyor.
Estetik olabilirdi ama işlevsel olmazdı. Şöyle düşün antrenman tesislerinde tüm yöneticiler ve başka işlerde görevli profesyonellerde orada olacaktı kulüp genel binası orada olduğu için. Gerek şu anda Okan hoca olsun gerek gelecekte başka hocalar olsun hiç bir hocanın tesislerde o kadar yönetici ve profesyonel çalışanı isteyeceğini sanmıyorum.

cok normal hic sasırmamak lazım,her mahalleye bir üniversite açarsan yüzlerce gereksizhalde mimarlık mühendislik fakültesi açarsan
mimarlıgı,insaat muhendisligini bitiren adama stajyer diploması vermeden bir sınava tabi tutmadan şakk diye al sana diploma dersen
tabiki o adamın tasarladıgı binadan da yaptıgı inşaattanda hayır gelmez
istisnalar haric tabi ,kaliteli insanlar nadirde olsa var
ama 1.dünya ülkelerinde bu mühendisler mimarlar nasıl mimar mühendis oluyor bildigim icin bizdekileri yok sayıyorum

Bina yapısi falan ilk proje bildiğin üst gibi durmakta. Yakisan da öyle bir proje aslinda.
Uzun dikine bina yapilacaksa da redbul ornek alınmaliydı. Tamamen çelik yapı ile geliştirilmiş alan.
Projede birde kapalı saha olacaktı alani, yuksekliği düşününce ufacik binanin içinde olmaz heralde. Onu nereye yapacaklar cok merak ediyorum. Dogru bir dijital dönüşüm ile kapalı saha ve diğer antrenman aletlerinde yapay zeka kullanarak cok basarılı işler yapabilirdik.
Gördüğümü, hissettiğimi söyleyeyim. 50 yıllık floryanin upgrade edilmesinden farki yok şu tesisin. Bilimi, teknolojiyi kullanmayacaklarsa hic akademi falan diye boşa masrafa gerek yok.

Estetik olabilirdi ama işlevsel olmazdı. Şöyle düşün antrenman tesislerinde tüm yöneticiler ve başka işlerde görevli profesyonellerde orada olacaktı kulüp genel binası orada olduğu için. Gerek şu anda Okan hoca olsun gerek gelecekte başka hocalar olsun hiç bir hocanın tesislerde o kadar yönetici ve profesyonel çalışanı isteyeceğini sanmıyorum.
ilk renderlerı baz almıyorum ya - mevcut yapıda da terasımsı alanlar var gibi görünüyor üst katlarda - bina formuyla az oynardırn - minnacık çözümler bile göze çok hitap eder.

işlevselde yönetim fln umrumda değil o kadar. yapılan yapı dümdüz yatay kütle işte.

Teşekkürler dursun özbek

Bizim köydeki fındık tarlaları da böyle yeşillenmişti, dededen kalma baraka bir ev var ama olsun yeşillik için büyük büyük dedeye facebooktan teşekkür edeyim bari.

Benim anlamadığım 1 bina 2 çim saha için mi buraya geçtik? Devamı nerede?

Geri
Üst Alt