Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Bizimki gibi cevresi full orman olan baska tesis var midir acaba? Almanlarda bazi büyük takimlarin tesisleri bölünmüs yolun falan yaninda oluyor. Benim bildigim cogu büyük takimin tesisi ormana yakin degil.
Illa direk ormanin icinde olmasina gerek yok elbet ama ormanlik alanin hemen yaninda olmasi temiz doga havasindan dolayi en mantiklisi , ayrica sessizlik acisindan da onemli (araba/insan sesinden uzak bir konumda olmasi).

Almanya'da bile cogu ormanlik alana yakin zaten Almanya bildigin full orman yani her tarafi temiz hava, orasi Istanbul gibi metropol sehirler ile kiyaslanamaz. Turkiye'den ornek vereceksek BJK Nevzat Demir Tesisleri de ormanlik alanda.

1718483906254.png

Parça parça görüntüler görmüştüm, tamamını izleyince ilk iki kat yurtdışı kampları sonrasına yetişebilir gibi en üst 2 kat yetişme ihtimali yok. Yüksek gerilim hattı olayıyla ilgili A takım yeri ile mesafesi iyi sorun yaratmaz ama 2. fazın yapılacağı alan oraya çok yakın sorun orada olur sanki.

Benzer profilde yapı ama bakalım donanım olarak da benzer olacak mı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ormanlik alan neredeyse Sifira yakin., ve Türkiyede sicak yaz aylarinda Orman yanginlari normal birsey. Milyonluk Tesis kül olursa kimse saglik demez.
Orman yanginindan etkilenmesin diye betonluk alana mi yapilsin anlamadim ne istedigini ? :)

Goren de Istanbul'da surekli orman yangini var zannedecek.

Benzer profilde yapı ama bakalım donanım olarak da benzer olacak mı

adamların kat kat ilişkilendirmesi fonksiyonları iyi olmuş.

basın odası yanında - basın için ufak bi çalışma odası
futbolcu odalarının ters tarafında fizyoterapi / masaj olayı falan güzel detaylar.

bizim kütlenin bunun içi gibi bitmiş hali sonbahar olur..

Orman yanginindan etkilenmesin diye betonluk alana mi yapilsin anlamadim ne istedigini ? :)

Goren de Istanbul'da surekli orman yangini var zannedecek.
Derdimi tam anlatamadim, tabiki ormalik olsun ama biraz mesafeli, olmaz olmaz deriz sonra bize denk gelir istanbuldaki orman yangini. Bu Ali Koc milleti gaza getiriyor herifin biri tutar orda orman yangini dahi cikartirsa hic sasirmam bunlardan hersey beklerim

Yapacağınız işe

e026d4b7857fdf4993171a2458c4f248.jpg

4e5745e579e9d5ed564cb70978a58e57.jpg
Abi radyasyon kelimesini her duydugunuzda aklınıza uranyum gelmesin. Eger elektromanyetik yayılım bizim için tehlikeliyse modern toplum bir bütün halinde hapı yutmustur. Radyo TV, mobil ağlar ve mikrodalga elektromanyetik radyasyon ( yayılım) kaynakları. Bu durumda en son dert edilecek şey oradan geçen 2 kıçı kırık yüksek gerilim teli olurdu.

Işınım yoluyla yayılan her enerjiye radyasyon (enerji yayılımı) denir.

Bizim için tehlikeli olan ise nükleer radyasyon, namı diğer radyoaktivite... Elektromanyetik radyasyon değil.

Buna inanan arkadaşlara şu tavsiyeyi verebilirim. Evdeki televizyonu fisten çekin. Telefonu denize atın. Radyo çeken yerlerde durmayın. Tünellerde elektriksiz yaşayın. Bol su için. Kanser olmazsiniz o zaman.

Ah Dursun vah Dursun. Bu sene çok söyleyeceğiz bunları belli.

Buraya 1,5 ayda yetişir diyene hayatta başarılar diliyorum. 2 katta tavanda hiç bir tesisat yok. Duvarlarda hiç bir tesisat yok. Şap atılmış. Diğer 2 katta tavandaki yangın hattı ve havalandırma kanalları montajı var ama ne kadarı yapılı belli değil. Kablo tavalarını göremedim. Kablolama başlamamış bile. İnce işlerin alt yapısının yarısı bile yok şu anda ki asıl iş bu altyapılar tamamlandıktan sonrasında gelecek. Zaman alan kısmı o zaman başlayacak.

Bolcana katlarda cephe malzemeleri var. Cepheyi bitirmek istiyorlar belli.

Onun dışında çalışan personel sayısı çok az. Neredeyse 5000 m2 kapalı alan vardı sanırım. Şu anda mekanik ve elektrik altyapı ekiplerinin ciddi sayıda adam çalıştırması gerekiyordu. Ama adam yok.

İşin hakkını vererek ve şu anki yaptıkları hızda giderlerse 6 aya biterse öpüp başımıza koyalım.

Klasik Dursun başkanın göz boyamaları işte. Göstermelik sahaların çimini ve cepheyi yaptırıp prim topluyor her zaman ki gibi.

İlk BB, sonra Florya, sonra Kemerburgaz en sonda Erden Timur.

Bu sene çok zor geçecek belli. Allah bize sabırlar versin şimdiden diliyorum. Olan Okan Hocaya olacak. Elde tek o kaldı çünkü. Ama benim tanıdığım Dursun başkan ona da yakında gol atar. Demedi demeyin.

BB konusunda sonuna kadar eleştiririm Dursun'u fakat buraya sırf sözünü tutmuş olmak için hazır olmadan geçilmemeli. Eksikleri tam giderilsin öyle geçelim.

Az çok takip edenler zaten yaza yetişmeyeceğini anlamıştı. Gerçi hala kendinden çok emin şekilde yetişeceğini söylüyor kamp sonrasına ama görüntülere bakınca çok iş var.

Burayı ihale sonucu bir şirkete vermedikte muhtemelen esenlerden filan 3 5 inşaatçı usta bulduk boya badanadan anlayan ,yaparmısin dedik

Ya bi de floryayı biz yapalım falan diyoruz dursun gibi adamlar varken orayı 20 yılda bitiremeyiz

Ya bi de floryayı biz yapalım falan diyoruz dursun gibi adamlar varken orayı 20 yılda bitiremeyiz

Böyle düşün diye yavaş yapıyolar olay o

Hemen yapsa e floryayı da biz yaparız niye başkasına verelim diye düşünürsün bu da dursunun işine gelmez

dışarısı hızlı olur demiştim zaten - cephe kaplaması o kadar zo iş değl - hele hele kompozit malzemeyse çok hzılı gider

benim önemsediğim içerisi.

havuzlu mavuzlu spor salonu kısımlarının altyapısıdır motorudur elektriğidir cartıdır curtudur ... o işler muhim.

basın kısmında network olayıdır bilmemnedir onlar.

yoksa zemin kaplama badana boya süs püs 1 haftalık iş

daha en az 1 ay var bitmesine
optimist bir yaklaşım - ne zamandı içinden fotolar falan vardı - bazı videolarda görünüyordu... daha 2.5- 3 ayı var %100 bitmesi için verimli çalışmada...ben oralar daha tamam diye düşünerekten yetişebilir diyorudm ağustosa..

%100 derken dronela güzel müzikli video falan çekersin edersin seviye. çevresi yeşillenmesi bilmemnesi bitmiş..

bu işte floryada paşa paşa idmanlar yapılır-sezona burda hazırlanılmaz.

Geri
Üst Alt