Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Oyunculara "bakın burası yeni tesisimiz olacak" deyip fotoğraf vermekten başka bir şey yapılamaz 3 Temmuz'da. Toplu çalışma vs. hikaye.

rezalet yav. icardi tesislere gelecek arkada sıva ustası boranın, hülya avşarın gençlik resimlerine bakıp asılırkenki seslerini mi dinleyecek

Futbolcu olsam bitmemiş tesise gitmem.

Koskoca zaha gelip top başı yapacak arka tarafta duvar sıvıyorlar. Abi rezillik bak daha sahanın telleri yok top kaçınca kaçıran alıp gelecek heralde. Piknik bölgesi mi lan bu.
Bir tane top toplayici cocuk getirirler kacan toplari yakalamasi icin

koskoca gs başkanı YALANCI olacak değil ya.
ben bu tesisin 3 gün içinde biteceğine inanıyorum.
transferlerin de kampa yetişeceğine inanıyorum.

Koskoca zaha gelip top başı yapacak arka tarafta duvar sıvıyorlar. Abi rezillik bak daha sahanın telleri yok top kaçınca kaçıran alıp gelecek heralde. Piknik bölgesi mi lan bu.
Tete sonunda bir işe yarar. Gider alıp gelir topu.

İş makinası ile Kerem e pandik atan Mertens i görür gibiyim

Boşuna Erşef’i desteklemedim Dursun’a karşı. Herkes Erden var derken, Dursun onu da halleder diyordum. Öyle de oldu.

başkanlık makamında bulunan zat kendi karizması daha da çizilmesin diye bütün galatasarayın karizmasını çizecek ve dalga konusu yapacak.komik.

Dursun Florya’yı bir an önce halletmek için takımı inşaatta kampa sokacak. Yeter ki Florya’yı bir halletsin. Takıma kim gelecek, kim gidecek, inşaat alanında nasıl hazırlanacak, hiç umurunda değil.

ya 3 gün sonra şurda idman mı yapılır

bu ne rezilliktir ya

yok abi burda okan hoca vurcak masaya "hasta mısınız siz - takım burda idman yapmayacak - hazırlayın floryayı" diye tavır koymalı

Batshuayi topa bir vuruyor sonra is makinelerden birine dogru gidip top patliyor.

3-4 gun sonra boyle birseyi gorurmuyuz acaba?

Batshuayi topa bir vuruyor sonra is makinelerden birine dogru gidip top patliyor.

3-4 gun sonra boyle birseyi gorurmuyuz acaba?
ben cephede çalışan adam gelir - adam düşer ...şantiye şefi yanar falan diye şeyler düşünüyorum

ya da takılan cam 2.5 dakika sonra kırılır gelen toptan falan.

GS de yeni kondisyon idmanı ! " ATAN ALIRSPOR"

dağa tepeye topu vuran gider alır- yükleme yapar.

Genel kurul ne zaman idmandan sonra mı? Umarım futbolcuları oraya götürürler bir rezillik yaşanır da dursun denen herife genel kurulda bilenirler.

Geri
Üst Alt