Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Abartma yav renkdaş. Hangi ülkede olduğumuzu unutuyorsun, diğer takımların genel kurulu çok mu kaliteli. ifb yi diyorsan genel kurul bulmuyor onlarda başkan adayını, şımarık burjuvalar oyuncak etmek için atlıyorlar ortaya. Biz koskoca oluşumuzu taraftara boçluyuz birkaç bin üyeye değil.
Abartı değil.
En büyük olduğumuz zaten belli de seviye konusunda şüpheliyim.feneri falan ben rakip olarak görmüyorum kıstas bile değiller
Diğer takımların kalitesini sorgulayacağımıza kendi potansiyelimizi çıkarmaya odaklanmalıyız.
Birkaç bin üye dediğimiz kulübün geleceği hakkında karar veriyor, önemli kararlara imza atıyorlar.taraftarın gücü bir yere kadar.iş dönüp dolaşıp üyelerde bitiyor

Abartı değil.
En büyük olduğumuz zaten belli de seviye konusunda şüpheliyim.feneri falan ben rakip olarak görmüyorum kıstas bile değiller
Diğer takımların kalitesini sorgulayacağımıza kendi potansiyelimizi çıkarmaya odaklanmalıyız.
Birkaç bin üye dediğimiz kulübün geleceği hakkında karar veriyor, önemli kararlara imza atıyorlar.taraftarın gücü bir yere kadar.iş dönüp dolaşıp üyelerde bitiyor
Ülkemizin seviyesi için genel kurulumuz kaliteli sayılır lakin eski nesillerde fanatik olmama sıkıntısı var. Yeni nesillerde erden timur gibi vizyoner ve fanatik insan potansiyelimiz çok. Üyelik kontenjanını çok az daha esnetirlerse iyi olur aslında

Evet, bugün 3 Temmuz..

Tesisimiz hazır mı? Topçular duş alabilecek mi?

kemerburgaz tesislerini yaşayan adam dün bir şey koymuş mu acaba

Basin mensuplari da orada olacak mi acaba, bakalim.

saat kaçta idman + batshuai ve torreira haricinde as oyuncu var mı istanbulda ?

ayrıca

30 haziranda nike bitti - puma ile imzladaık - idman ekipmanı için hangi marka ürünü göreceğiz ? düşünüldü mü bu detay ?

düz koşu ve foto çekme furyası mı olacak?

hadi deli adam bi yayın aç akşam neleri kapatıyorlar görelim - gerçi gördükleri anda kovalarlar adamı heralde bugün...

tahminim büyük bayraklarla falan cepheden görünecek abzürtlükleri kapatacaklar.basınıda belli açıdan çekimine izin vermeyecekler.

şimdide kale çizgi falan kasıyorlar diye düşünüyorum.

bide maç yok bri şey yok saat 19:00 da herkes izleyecek edecek. inşallah rezil görüntüler vermeyiz.

Son düzenleme:
Bugun antrenman olmaz ki zaten, saglik kontrolleri, nasilsin iyisin, ah gel insaat var bakalim napiyorlar deyip gecer bugun.

Bugun antrenman olmaz ki zaten, saglik kontrolleri, nasilsin iyisin, ah gel insaat var bakalim napiyorlar deyip gecer bugun.
o zaman bunu" sezonu orda açıyoruz" diye lanse etmemeleri lazımdı

acele işler - 6 temmuz kongre odakli kafalar zarardan başka iş değil.

Futbolcuların eline birer mala verin de duvarlar hızlıca bitsin. 35 tane adam gelecek. Tesis başladığından beri o kadar kişiyi içerde görmemiştir.
Hadi dursun bunu fırsata çevirebilirsin.

Antrenman başladı mı? Teknik ekip ve futbolcuların kafasında baret var mı?

Antrenman başladı mı? Teknik ekip ve futbolcuların kafasında baret var mı?
beklemedeyim ama ne bir ön yayın ne hehrangi bir yotube kanalı yayın açacakmış gibi durmuyor...

19:00 dendi hiç bir yerde tık yok...

Geri
Üst Alt