Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Piknikte de yurtdışı kampı sonrası hazır olur demişti. Çok kısa falan dememişti.
imkanı yok içerisindeki iş öyle çat çat bitecek olay değil bana göre.

o günde kıvırdı bugünde kıvırıyor - göreceğiz bakalım.

imkanı yok içerisindeki iş öyle çat çat bitecek olay değil bana göre.

o günde kıvırdı bugünde kıvırıyor - göreceğiz bakalım.
O gün de yurtdışı kampı sonrası demişti adam hala yurt dışı kampı sonrasını diyor. İyimser konuşuyor, yetişmez, yanıltıcı bilgi veriyor dersinde kıvırmak? O gün farklı bu gün farklı konuşsa haklısın ama adam aynı konuşmuş.

O gün de yurtdışı kampı sonrası demişti adam hala yurt dışı kampı sonrasını diyor. İyimser konuşuyor, yetişmez, yanıltıcı bilgi veriyor dersinde kıvırmak? O gün farklı bu gün farklı konuşsa haklısın ama adam aynı konuşmuş.
Doğru kıvırmamış bildiğin insanların yüzüne bakıp hala yalan söylemeye devam etmiş. Güya %95 bitmiş.

Hayır bu işi yapmasak ne bileyim öğretmen olsam, tekstilci olsam belki yerim. Ama Can'dan bende bu işi yapıyoruz. 3-4 hafta önce yayınlanan videoda 3 katta elektrik ve mekanik altyapı bile başlamamıştı. Şimdi de çok farklı değildir.

Çıkın yalan konuşmadan açık açık deyin. 2 ay ya da 3 ay sonra geçeceğiz diye. Hala %95 tamamlandı diyorlar.

Yahu %5 eksik ile kabul işlemleri başlar tüm özel ve devlet işlerinde. Son antrenman videosu hali kabula hazır mı sizce. Dünya kadar iş var daha orada.

İnsanın aklı ve mantığı ile dalga geçmeye başladı bu yönetim.

Florya insanın içini açıyor
Diğer tarafta negatif bir enerji var gerçekten
Belki de alışkanlıktan
Bilemedim

Doğru ama Floryanın ilk halleri ile şimdiki halleleri çok farklı

Şu an Kemerburgazda herşey yeniden başlıyor. Tarih yazarak, şampiyonluk kutlayarak positif enerji gelir

Rüzgar Türbini de yapacak mıyız acaba-

ikisinde de olmayacak şeyi dediği için kıvırıyor diyorum yav ters konuştuğu için değil

başkanda bitti orda olacağız deyip "ufak tefek eksiklik - floryada devam" dedi baktığında.

sıkıştırmasınlar bu konuyu - sonra sorarlar adama "ee hani" diye - düzgün temiz yap 3 4 ay sürsün - dert değil.

zaten komisyonunu kuracaksın edeceksin florya ekim kasımdan önce bir şey görmez. Yarın hadi hadi hadi nin bir getirisi yok kimseye.

kastettiğim o.

ikisinde de olmayacak şeyi dediği için kıvırıyor diyorum yav ters konuştuğu için değil

başkanda bitti orda olacağız deyip "ufak tefek eksiklik - floryada devam" dedi baktığında.

sıkıştırmasınlar bu konuyu - sonra sorarlar adama "ee hani" diye - düzgün temiz yap 3 4 ay sürsün - dert değil.

zaten komisyonunu kuracaksın edeceksin florya ekim kasımdan önce bir şey görmez. Yarın hadi hadi hadi nin bir getirisi yok kimseye.

kastettiğim o.
çizimci adam tesis inşaattan ne anlar yav

1720437568195.webp

Oliviera 1'di 2'ye ne ara çıktı lan ara ara dublör oynatmış olmayalım.

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak: “Kemerburgaz tesislerinin sadece antrenman sahası bitti, diğer çalışmalar sürüyor. Sezonun sonuna kadar da bu çalışmalar bitmez.

Kemerburgaz Tesisleri’nin bitmesine en az 1 - 1.5 yılı daha var!” (Radyo Gol)

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak: “Kemerburgaz tesislerinin sadece antrenman sahası bitti, diğer çalışmalar sürüyor. Sezonun sonuna kadar da bu çalışmalar bitmez.

Kemerburgaz Tesisleri’nin bitmesine en az 1 - 1.5 yılı daha var!” (Radyo Gol)
Adamı kongreler kesmedi artık radyolardan bağırıyor...

daha izlemedim ama şu adama helal olsun 6 ayda hayatınn %30 unu otlukta geçirdi - 22k abone olmuş

en azından palavra ile ilerletmedi kanalını.

asdasdads.jpeg

Daha vid başındayım - cephe işi hala devam
en alt katta - spor salonları / havuz mavuz bilmemne olacak yer daire içindeki - kaba sıvası bitmiş ama daha epey işi var.

birde şu model duvara biraz ayar oldum (demir içinde büyük taş doldurulan blok blok uygulaması çok hızlı olan - betona göre maliyeti EPEY daha az olan çözüm - az kullanıldımı dekoratif olur - falza olunca batıyor biraz) - fakat sahadan top falan uçamsın - sürekli kaçak çekim olmasın diye bi çevreleme olacaktır muhakkak burda

sponsor reklamları onlar bunlarda yer alır muhtemelen.

daha kasım ayına kadar işi var buranın - hava yağışlı soğuk moda girmeden dışarıdaki işlerin hepsi hallolmuş olması lazım.

%95 bitmiş diyen genç yönetim kurulu arkadaşımıza selamlar.

En iyi ihtimal kasımda buraya geçeriz zaten ihlale falan da anca o dönemde olur.

Ara ara tesisi halı sahaya kira verelim de parası çıksın

En iyi ihtimal kasımda buraya geçeriz zaten ihlale falan da anca o dönemde olur.

Ara ara tesisi halı sahaya kira verelim de parası çıksın
11-12 maçı için buraya nasıl gelinip gidilecekse artık - maç sonu 3 arabada buram buram terli full kadro olmadığı sürece olmaz o iş :D

Geri
Üst Alt