- 31 Ağustos 2021
- 70.320
- 50.331
- 3.843
imkanı yok içerisindeki iş öyle çat çat bitecek olay değil bana göre.Piknikte de yurtdışı kampı sonrası hazır olur demişti. Çok kısa falan dememişti.
o günde kıvırdı bugünde kıvırıyor - göreceğiz bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
imkanı yok içerisindeki iş öyle çat çat bitecek olay değil bana göre.Piknikte de yurtdışı kampı sonrası hazır olur demişti. Çok kısa falan dememişti.
O gün de yurtdışı kampı sonrası demişti adam hala yurt dışı kampı sonrasını diyor. İyimser konuşuyor, yetişmez, yanıltıcı bilgi veriyor dersinde kıvırmak? O gün farklı bu gün farklı konuşsa haklısın ama adam aynı konuşmuş.imkanı yok içerisindeki iş öyle çat çat bitecek olay değil bana göre.
o günde kıvırdı bugünde kıvırıyor - göreceğiz bakalım.
Doğru kıvırmamış bildiğin insanların yüzüne bakıp hala yalan söylemeye devam etmiş. Güya %95 bitmiş.O gün de yurtdışı kampı sonrası demişti adam hala yurt dışı kampı sonrasını diyor. İyimser konuşuyor, yetişmez, yanıltıcı bilgi veriyor dersinde kıvırmak? O gün farklı bu gün farklı konuşsa haklısın ama adam aynı konuşmuş.
Florya insanın içini açıyor
Diğer tarafta negatif bir enerji var gerçekten
Belki de alışkanlıktan
Bilemedim
ikisinde de olmayacak şeyi dediği için kıvırıyor diyorum yav ters konuştuğu için değilO gün de yurtdışı kampı sonrası demişti adam hala yurt dışı kampı sonrasını diyor. İyimser konuşuyor, yetişmez, yanıltıcı bilgi veriyor dersinde kıvırmak? O gün farklı bu gün farklı konuşsa haklısın ama adam aynı konuşmuş.
çizimci adam tesis inşaattan ne anlar yavikisinde de olmayacak şeyi dediği için kıvırıyor diyorum yav ters konuştuğu için değil
başkanda bitti orda olacağız deyip "ufak tefek eksiklik - floryada devam" dedi baktığında.
sıkıştırmasınlar bu konuyu - sonra sorarlar adama "ee hani" diye - düzgün temiz yap 3 4 ay sürsün - dert değil.
zaten komisyonunu kuracaksın edeceksin florya ekim kasımdan önce bir şey görmez. Yarın hadi hadi hadi nin bir getirisi yok kimseye.
kastettiğim o.
feramuz kayalar da feramuz kayaları anlamadığı için sorun yok gibi.çizimci adam tesis inşaattan ne anlar yav
Adamı kongreler kesmedi artık radyolardan bağırıyor...Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak: “Kemerburgaz tesislerinin sadece antrenman sahası bitti, diğer çalışmalar sürüyor. Sezonun sonuna kadar da bu çalışmalar bitmez.
Kemerburgaz Tesisleri’nin bitmesine en az 1 - 1.5 yılı daha var!” (Radyo Gol)
11-12 maçı için buraya nasıl gelinip gidilecekse artık - maç sonu 3 arabada buram buram terli full kadro olmadığı sürece olmaz o işEn iyi ihtimal kasımda buraya geçeriz zaten ihlale falan da anca o dönemde olur.
Ara ara tesisi halı sahaya kira verelim de parası çıksın
Bi fıskıye ayarlasın başkan11-12 maçı için buraya nasıl gelinip gidilecekse artık - maç sonu 3 arabada buram buram terli full kadro olmadığı sürece olmaz o iş![]()