- 2 Nisan 2012
- 43.359
- 22.334
- 2.888
Galatasaray'da 2 şey bitmez.
1 transfer.
2 tesis.
1 transfer.
2 tesis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muz şeklinde bir gökdelen cizde , feramuzu tokatlaferamuz kayalar da feramuz kayaları anlamadığı için sorun yok gibi.
gökdelen kapitalist işler ona yakışmaz.Muz şeklinde bir gökdelen cizde , feramuzu tokatla
buda öyle olacak bitince - bu gördüğünün daha %25 i falan komple tesis anlamındafENERİN Samandıra tesisleri 5 yıldızlı otel gibi devasa tesis hatta gölleri bile var
bizim tesis onun yanında karavan gibi ya neyse bitsin de ona da razıyız
Eylül başına da yetişmez gibi duruyor. Daha hayırlı olabilir bizim için. Yarım yamalak geçiş iyi olmaz
fENERİN Samandıra tesisleri 5 yıldızlı otel gibi devasa tesis hatta gölleri bile var
bizim tesis onun yanında karavan gibi ya neyse bitsin de ona da razıyız
Eylül başına da yetişmez gibi duruyor. Daha hayırlı olabilir bizim için. Yarım yamalak geçiş iyi olmaz
göl otoparkın ortasında duran eski süs havuzumsu şey mi acep
İşte herkesin imrenerek baktığı o devasa tesis.
Topuk yaylası tesisleri olsa gerek bahsedilengöl otoparkın ortasında duran eski süs havuzumsu şey mi acep
mimari gözle tahmini kaç işçi ,usta calısıyor sence?Kasım minimum...
o alt kat full spor salonı / soyunma odası / oyuncuların beraber takılacağı yer / soyunma odası duş falan
sadece yeterli kısmı değil biraz boyasıdır süsüdür bilmemnesidir yapman lazım 0 tesis çünkü.
yemekhanesi var / mutfağı var....
kasım yani.
usta adedinden ziyade - kalem kalem X işin ekipleri orda mı konusumimari gözle tahmini kaç işçi ,usta calısıyor sence?
ben 8 10 maximum diyorum kac aydır da gercek cıkacak galiba zira ben cok daha büyük inşaatın içiinin nekdar kısa sürede hazır hale getirildigini canlı gördüm ama arı kovanı gibi usta adam vardı içeride
Faruk Ilgaz Tesislerini at bide
Faruk Ilgaz Tesislerini at bide