Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Galatasaray'da 2 şey bitmez.

1 transfer.
2 tesis.

fENERİN Samandıra tesisleri 5 yıldızlı otel gibi devasa tesis hatta gölleri bile var
bizim tesis onun yanında karavan gibi ya neyse bitsin de ona da razıyız
buda öyle olacak bitince - bu gördüğünün daha %25 i falan komple tesis anlamında

zamanı uzun o belli ayrı konu.

Eylül başına da yetişmez gibi duruyor. Daha hayırlı olabilir bizim için. Yarım yamalak geçiş iyi olmaz

Eylül başına da yetişmez gibi duruyor. Daha hayırlı olabilir bizim için. Yarım yamalak geçiş iyi olmaz

Kasım minimum...

o alt kat full spor salonı / soyunma odası / oyuncuların beraber takılacağı yer / soyunma odası duş falan

sadece yeterli kısmı değil biraz boyasıdır süsüdür bilmemnesidir yapman lazım 0 tesis çünkü.

yemekhanesi var / mutfağı var....

kasım yani.

fENERİN Samandıra tesisleri 5 yıldızlı otel gibi devasa tesis hatta gölleri bile var
bizim tesis onun yanında karavan gibi ya neyse bitsin de ona da razıyız
1721335792030.webp

Kasım minimum...

o alt kat full spor salonı / soyunma odası / oyuncuların beraber takılacağı yer / soyunma odası duş falan

sadece yeterli kısmı değil biraz boyasıdır süsüdür bilmemnesidir yapman lazım 0 tesis çünkü.

yemekhanesi var / mutfağı var....

kasım yani.
mimari gözle tahmini kaç işçi ,usta calısıyor sence?
ben 8 10 maximum diyorum kac aydır da gercek cıkacak galiba zira ben cok daha büyük inşaatın içiinin nekdar kısa sürede hazır hale getirildigini canlı gördüm ama arı kovanı gibi usta adam vardı içeride

mimari gözle tahmini kaç işçi ,usta calısıyor sence?
ben 8 10 maximum diyorum kac aydır da gercek cıkacak galiba zira ben cok daha büyük inşaatın içiinin nekdar kısa sürede hazır hale getirildigini canlı gördüm ama arı kovanı gibi usta adam vardı içeride
usta adedinden ziyade - kalem kalem X işin ekipleri orda mı konusu

mesesla cephepe kaplaması > doğrama (cam) montajını bekliyor belli bazı noktalarda > doğraması hazır olan yerde Körkasaları finişlenmesi beklenir gibi farklı farklı işlerde zincir gibi birbirini bekleyen şeyler var.

diyorum - ve umuyorum - 17 mayıs pikniğinde daha elektrik ve altyapı ustaları yeni tava fln montajı yapıyor demişti şu an yönetici olan çocuk- yan daha o işin kablolamaası var - panolaması var - şaftından elektrik birimine gidişi var oğlu var

tesisat olarak yangın hatların var vs vs - bunların hepsi kolay işler ama tüm kolayları topladığında düzgün program içinde yüütmen lazım - arapsaçı olursa zaman kaybı yazar.

aynı şey havalandırması için geçerli - borulaması - ya da kanalları - ünitesin giden enerjisi

bütün bunlardan sonra cukka sıvasının bitmiş olması

varsa yerden ısıtma falan (her yerde yoktur tabide ) onun işleri - bunların üzerine şapı vs

yani gittikçe giderim. içeriyi görmediğim için bir şey diyemem ama her işin 2 3 uğraşacak ustası olacak olsa bahsettiğin gibi arı kovanı olması lazım. ne zaman görüntü görsek ben insan görmüyorum mesela.

bir ara GSTV içeri girmişti o en alt akt tamamen brüt betondu - en ufak bir şey yoktu daha yani. ki tahminen en çok kullanılacak mekanlar oralarda olacak.

ben apartman projesi sonlarına yaklaştığımda - beynime beynime hızlanma baskısı yediriyorlardı - gün ortasında çember oluyordu çaışanlar çevremde "şu kata git 10 dk ordayım " " sen şuraya bak , orda bak elektrikçi buhalledin detayını" (kısaltarak yazıyorum tabi) yelkonav gibi dönrek iş tarif ederdim 2 3 saat boyuncda hesini tek tek gezerdim yerinde.

edit : ama haızr yağış yok - doğraman / cephen / çevre işlerin / sahan / sahanın tesisat olarak sulama o şu bu ve ilgili tesisat olayları falan btimiş olması lazım yağmurlu zamanlar gelmeden. bitsin ki rahat rahat içerideki tek tük ne kaldıysa hemen bitir.

tüm olay planlamanla alakalı - ve bir iş yaptırdığında ücretsel sıkıntı yaşatmıyor olman iş yaptırdıklarına . düzenli ödeme almayan şantiyeye ustası bayıla byıla gelip işini yapmaz. karman çorman iş yapıyorsan iş yapanda "yapayım geçeyim" modunda olur.

İşin acı tarafı, uzun süre burası şantiye haliyle kalacak, derme çatma bir yer olacak ve ilk yayınlanan projedeki diğer aşamaların yapılacağına da inanmyorum.

Aşağı doğru 8 kat sekili ve 85 futbol sahası filan olmayacak yani.

Dursunalet.

ne eylül'ü ekim'i?

komple bu sene bile buraya geçilemez. 1 sezon daha florya'da olunmalı.

Sezonun ilk yarisi biter ondan sonra geceriz buraya, kardesim verecegen paraya bagla ne kadar cabuk bitmesi, sanki üc bes calisan var bitermi bubsekilde burasi?

Geri
Üst Alt