Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

İnşaatta 1 işçi çalışıyor herhalde.

İşin güzel tarafı artık taraftar da anladı buranın 2-3 aya yetişmeyeceğini. Olsun o da güzel bir şey. Bu hızla giderse minimum 4-5 ayı var o tesisin bitmesine.

Bir de videoda ki kişi dursun başkan bunu izliyorsa diye başladığı cümlenin devamında ben senin yapacağın işi ..... dese tepkiler ne olurdu merak etmiyor değilim.

İlerleme hızına yetişemiyoruz günde 2 fayans döşüyor herifler :asd:

Bu kafayla bu tesisin tamamlanması 2 seneyi falan bulur. Çocukların tesisi hariç bu arada sadece ana bina ve 2 saha için söylediklerim bunlar.
Diğerlerinin tamamlanması 5 sene aha da buraya yazdım.

Kasımda tesisi domuzlar bastı haberine hazır mısınız

Şovunu yapıp yetkiyi aldıktan sonra burayı saldı heralde peşkeşçi.

Bu yönetim yüz karası bir yönetimdir, bunlara yetki verip hizmet bekleyen o çok kaliteli kongre üyelerimize sesleniyorum, bu adamları derhal indirip adam gibi bir yönetim kurulsun, başkan da Erdem Timur olsun yoksa bizim sonumuz hüsran olur

Burasının sene sonuna yetişmesi olanaksız.
Videodan göründüğü kadarı ile anca önümüzdeki yıl sonuna yetişir.
O da doğru düzgün çalışılırsa.
2023 Eylül de 2023 yıl sonuna yetişmesi olanaksız,iyi çalışılırsa 2024 ün sonuna anca yetişir diye yazmıştım.
Ben bile yanılmışım.
İnşaat işinde uzman bir ekip buraya el atarsa 2025 sezon açılışına yetişebilir.

burdan birileri kulüpteki nakit paradan cukkalıyor...

inşaat işi bu konuya çok elverişli bir zemin be kimsenin denetlemesinde olduğuna inanmıyorum.

bu kadar yavaş gitmesinin içinde var bir iş.

burdan birileri kulüpteki nakit paradan cukkalıyor...

inşaat işi bu konuya çok elverişli bir zemin be kimsenin denetlemesinde olduğuna inanmıyorum.

bu kadar yavaş gitmesinin içinde var bir iş.
Hiçbir taahhüt işi 60 milyon nakitle başlar mı? Genelde hakedişle olmuyor mu bu işler? Birileri kazanırken yine Galatasaray’ımız fakirleşmiş sanki

Hiçbir taahhüt işi 60 milyon nakitle başlar mı? Genelde hakedişle olmuyor mu bu işler? Birileri kazanırken yine Galatasaray’ımız fakirleşmiş sanki
yani SEN yaptırıyorsan eyv sıcak para olunca baya hızlı ilerlersin orda problem yok...

hakediş çıktıkça ödemeni onu bunu yaparsın.

60 M nerden çıktı bilmiyorumda meblağ olarak - A B C kişilerinin 5 lik işi 15 gösterip - cebinden 5 koyup 8 9 aldığı konular olma ihtimali bende baya yüksek

durgun şantiyede denetim ve iş programlası eksiktir - buna bağlı olarak her sernayoyu üretebilirsin.

bu işin altında var bir şey. inşaat sektöründen onlardca adam vardır GS himayesinde ... mümkün değil bu kadar problemli süreç olması BİLEREK olmadığ takdirde.

yani SEN yaptırıyorsan eyv sıcak para olunca baya hızlı ilerlersin orda problem yok...

hakediş çıktıkça ödemeni onu bunu yaparsın.

60 M nerden çıktı bilmiyorumda meblağ olarak - A B C kişilerinin 5 lik işi 15 gösterip - cebinden 5 koyup 8 9 aldığı konular olma ihtimali bende baya yüksek

durgun şantiyede denetim ve iş programlası eksiktir - buna bağlı olarak her sernayoyu üretebilirsin.

bu işin altında var bir şey. inşaat sektöründen onlardca adam vardır GS himayesinde ... mümkün değil bu kadar problemli süreç olması BİLEREK olmadığ takdirde.
Orası öyle de inşaat işlerinde taşeron o tarz işlere hep giriyordur zaten. Dediğin gibi bilerek olmadığı takdirde problem yok.

Btw hani bu Florya için parayı verecek firma hazırdı, GK’de yetki min. 500 milyon diye çıkınca DÖ’nün planı suya düşmüş gibi görünüyor şu an. Bununla alakalı da müsait olunca bir başlık açıp irdeleyelim. Florya’yı yetkiye rağmen ilerletemiyorlar açıkça. Anca orada burda kalitesiz partiler yapıyorlar

Geri
Üst Alt