Mehmet Özen
Parçalı Üye
- 28 Eylül 2018
- 3.266
- 1.927
- 1.198
En 6 ayı var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En az 6 ayı var

2023 Eylül de 2023 yıl sonuna yetişmesi olanaksız,iyi çalışılırsa 2024 ün sonuna anca yetişir diye yazmıştım.Burasının sene sonuna yetişmesi olanaksız.
Videodan göründüğü kadarı ile anca önümüzdeki yıl sonuna yetişir.
O da doğru düzgün çalışılırsa.
Hiçbir taahhüt işi 60 milyon nakitle başlar mı? Genelde hakedişle olmuyor mu bu işler? Birileri kazanırken yine Galatasaray’ımız fakirleşmiş sankiburdan birileri kulüpteki nakit paradan cukkalıyor...
inşaat işi bu konuya çok elverişli bir zemin be kimsenin denetlemesinde olduğuna inanmıyorum.
bu kadar yavaş gitmesinin içinde var bir iş.
yani SEN yaptırıyorsan eyv sıcak para olunca baya hızlı ilerlersin orda problem yok...Hiçbir taahhüt işi 60 milyon nakitle başlar mı? Genelde hakedişle olmuyor mu bu işler? Birileri kazanırken yine Galatasaray’ımız fakirleşmiş sanki
Orası öyle de inşaat işlerinde taşeron o tarz işlere hep giriyordur zaten. Dediğin gibi bilerek olmadığı takdirde problem yok.yani SEN yaptırıyorsan eyv sıcak para olunca baya hızlı ilerlersin orda problem yok...
hakediş çıktıkça ödemeni onu bunu yaparsın.
60 M nerden çıktı bilmiyorumda meblağ olarak - A B C kişilerinin 5 lik işi 15 gösterip - cebinden 5 koyup 8 9 aldığı konular olma ihtimali bende baya yüksek
durgun şantiyede denetim ve iş programlası eksiktir - buna bağlı olarak her sernayoyu üretebilirsin.
bu işin altında var bir şey. inşaat sektöründen onlardca adam vardır GS himayesinde ... mümkün değil bu kadar problemli süreç olması BİLEREK olmadığ takdirde.