Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu tesisin elektriği suyu interneti vs falan da yok muhtemelen. Temmuz ayında belki açılır
Abi yeter sal şu tesisi yaw
Elektriği, suyu var. İnterneti de vardır herhalde.Bu tesisin elektriği suyu interneti vs falan da yok muhtemelen. Temmuz ayında belki açılır
İnşaat bilgim sıfır, ama ben genel konuştum, muhtemelen de yanlış. Ama burası temmuzdan evvel açılacak gibi görünmüyorHocam ince işi nasıl yapacaksın elektrik, su yokken.
Atmazlar herhalde.@Hasan Bekir geçen dediğim gibi o yerde duran tabela taş duvarın üstündeki tabelaymış çıkartmışlar
şimdi gidip onu da çöpe atarlar gidip açık renk bir yere asmayı akıl edebileceklerinden şüpheliyim
Şantiye elektriğidir, çok fatura gelir. Gece gece açık bırakmışlar bir deElektriği, suyu var. İnterneti de vardır herhalde.
İnşaat bilgim sıfır, ama ben genel konuştum, muhtemelen de yanlış. Ama burası temmuzdan evvel açılacak gibi görünmüyor
Ben de öyle düşünüyorum ama florya zemine çok rezil durumdaYeni sezonda geçme taraftarıyım.
Elektrik ve su bağlandı zaten hatta bir ara onun alt yapı çalışmaları vardı daha sahalar yapılırken bağlanmıştı. Şu an içerde mobilya montajları vb. son ayrıntılar yapılıyordur boş yere açık değildir herhalde.Şantiye elektriğidir, çok fatura gelir. Gece gece açık bırakmışlar bir de
Metin Öztürk'e göre bitmişÇok işi var maalesef
Ne işi kalmış?Çok işi var maalesef