Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

O m2 büyüklüğü önem arz eden bi büyüklük olmadı işte

Floryaya topçuların yarısı mı sığıyodu,soyunma odası mı yoktu yoo hepsi vardı

Kb da sadece var olan alan genişledi ,floryada her bir topçunun kaldığı oda 5m2 ise kb da 10m2 olmuştur,yemekhane gym vs daha büyüktür

Büyüklüğü nasıl gerçekten büyüklük yaparsın,floryada 1 sahada çalışıyosan kbda gider 8 saha yaparsın,salon yaparsın,stad dikersin alanı değerlendirirsin o zaman büyük olması anlam kazanır

Floryada a takımın kullandığı 1 bina +1 normal saha+1 tribünlü saha oldu sana 1 bina+2 normal saha

Değmedi çıkmamıza da beklememize de çok rezalet bir iş yapıldı

Hayır işin içinde erden vardı bide o böyle bir rezilliğe nasıl imza attı ona da ayrı şaşkınım,mimaride vs çok ciddi hatalar var hani o kadar büyük ya tesis kaleci yeri diye yaptıkları yeri insan yapmaya utanır göt kadar yer
Sen öyle görüyorsan bir şey diyemem. Florya A takım 1 saha kullanıyordu benim bildiğim. Alt yapı maçları tribünlü sahada değil miydi? Bu da zemini bozuyordu. Zaten A takımların kullandığı saha adeti Avrupa'da da 2-3 saha arası oluyor genelde. Biz de işte 2 saha + kaleci ve rejenerasyon alanı var. Burada kapalı alanda kapalı salon kısmı, futbolcuların kullanacağı ayrı kısımlar, fizyoterapi- tedavi yerleri vb. analiz odaları vb. gibi yerler daha rahat ve kullanışlı olacak. Şu an 1. fazı tamam bu tesisin yani tesis olarak bitmiş değil bunu göz ardı etmemek lazım. Bu gün Fatih Demireli, Kaan Ayhan, Günay Güvenç gitmişler mesela tesise denetime herhalde taşınıp taşınmamak için durumuna bakmak için Okan hocada gider yine yakında.

İyi bir yönetim olsa burayı hemen bitirebilirdi, bununla birlikte yanındaki arsalarda da boş yerlerden bahsediliyordu. Arkadaşların dediği gibi küçük bir stadyum yapılabilir ama tabi bunlar bizim hayalimiz

@Hasan Bekir

Dün ve bugün yapılan idmanlar diğer sahalarda yapılmış gördün mü

İş bilmez sürüsü yeni farketmiş olabilir o sahaların bizim olduğunu

@Hasan Bekir

Dün ve bugün yapılan idmanlar diğer sahalarda yapılmış gördün mü

İş bilmez sürüsü yeni farketmiş olabilir o sahaların bizim olduğunu
Sorun o sahaları kullanmak değil ki. O sahaları alt yapı ile birlikte kullanmak sürekli kullanılınca zemini de daha çabuk bozuluyor haliyle. Kemerburgaz'da o bölümde sadece A takım olacak. Alt yapı ile arasında mesafe olacak. Şu tesisin 2. fazı da bitmiş olsaydı daha net ortaya çıkacaktı da 2. fazına başlamadılar hala o kadar ağırdan yapıyorlar ki yoksa başlasaydı daha net belli olacaktı fark.

Ben olsam 1 - 2 yıl sonra 10 bin kişilik filan tribün yaparım. Kadınlar ve gençler orada oynar hatta bazen biz de hazırlık ve alt liglerden eleştigimiz Tr kupası maçlarını oynarız

Ben olsam 1 - 2 yıl sonra 10 bin kişilik filan tribün yaparım. Kadınlar ve gençler orada oynar hatta bazen biz de hazırlık ve alt liglerden eleştigimiz Tr kupası maçlarını oynarız
2. fazı bitsin bir tam anlamıyla geçilsin onun yanında bir arazi daha varmış mesela bitişik orası da alınıp dediğin gibi ufak bir stadyum tarzı yapılabilir. Kemerburgaz'ın en büyük avantajı geliştirilebilir olması Florya'da bu şans yoktu. Yeni gelecek yönetimlerin de projeleri olacaktır. Mesela artık adam akıllı alt yapı projesi olan bir yönetim de görmek lazım sadece tesis olarak değil baştan sona yeni yapılanma profesyonel isimlerle. Emir Kıvırcık diye iktisat mühendisi biri sırf GS Genel Kurul üyesi diye alt yapının koordinatörü olmamalı koskoca GS'de.

Sorun o sahaları kullanmak değil ki. O sahaları alt yapı ile birlikte kullanmak sürekli kullanılınca zemini de daha çabuk bozuluyor haliyle. Kemerburgaz'da o bölümde sadece A takım olacak. Alt yapı ile arasında mesafe olacak. Şu tesisin 2. fazı da bitmiş olsaydı daha net ortaya çıkacaktı da 2. fazına başlamadılar hala o kadar ağırdan yapıyorlar ki yoksa başlasaydı daha net belli olacaktı fark.
2 sahayı 3 senede zar zor ite kaka yaptılar ki floryadan çıkılması zorunlu olmasa bunuda yapamayacaklardı

Orası stadın çatısı gibi olur hiç yapılmaz bile belki

2 sahayı 3 senede zar zor ite kaka yaptılar ki floryadan çıkılması zorunlu olmasa bunuda yapamayacaklardı

Orası stadın çatısı gibi olur hiç yapılmaz bile belki
Yok mecbur yapılacak orası da zaten buradaki işçiler A takım buraya geçince orayı yapmaya başlayacaklar. Sahalar yetişir yetişmesine de alt yapı binası ne zaman biter? İşte onu bilemiyoruz. Yoksa sahalar sezon başına da hazırdı burada onda zaten fazla bir şey yok. Asıl zaman alıcı kısım alt yapı binası onu gelecek sezona yetiştiremeyecekler bence.

Kocaman bes yildizli hotel diksen bundan erken biterdi

Aslında en önemli projelerden biri bu ama inşallah bir defa gerçekten dürüst iş yapmışlardır.Floryanın zemin rezil durumda antrenman bile yapılmaz orada.

Şu 2. kattaki algida şemsiyeleri yerine açılır kapanır tente yapsalar daha iyi olmaz mı yav.
Yaşanılabilir alan haline getirilmeli bu tesis

Şu 2. kattaki algida şemsiyeleri yerine açılır kapanır tente yapsalar daha iyi olmaz mı yav.
Yaşanılabilir alan haline getirilmeli bu tesis
yok yav gerek yok gibi - zaten cam önünde tepede konsol gibi çıkıntı yapmışlar ,

tente işi hem cepheni etkiler , cepheyi delecen edecen - gerek görülürse yapılır

içerisi ne alem ben hala o meraktayım.

yok yav gerek yok gibi - zaten cam önünde tepede konsol gibi çıkıntı yapmışlar ,

tente işi hem cepheni etkiler , cepheyi delecen edecen - gerek görülürse yapılır

içerisi ne alem ben hala o meraktayım.
İçeriden bir görüntüyü merak ediyorum ben de. İçerisi hazır olmasa bu kadar diğer ayrıntılara girmezlerdi herhalde diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt