Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

Tesis gayet güzel olmuş TR de bu kadarı olur açıkçası.

Ama soyunma dinlenme odaları vs de görmek lazım.

Isınma konusunda problem varsa o taraf orman içinde olduğu için daha soğuk oluyor zaten part time tesis olur anlık.

Diğer alanları da görmek lazım.

Tesis gayet güzel olmuş TR de bu kadarı olur açıkçası.

Ama soyunma dinlenme odaları vs de görmek lazım.

Isınma konusunda problem varsa o taraf orman içinde olduğu için daha soğuk oluyor zaten part time tesis olur anlık.

Diğer alanları da görmek lazım.
Soyunma odası, spor salonu asıl merak edilen yerler. Onun dışında havuz, soğuk rejenerasyon vb. gibi yerler var mı? Olması lazım herhalde. Isınma konusunda problem olacağını sanmıyorum bu zamana kadar halledilmiştir herhalde. Çekilen 2 veya 3. kat daha çok scout vb. ekiplerin olacağı kat sanırım.

Soyunma odası, spor salonu asıl merak edilen yerler. Onun dışında havuz, soğuk rejenerasyon vb. gibi yerler var mı? Olması lazım herhalde. Isınma konusunda problem olacağını sanmıyorum bu zamana kadar halledilmiştir herhalde. Çekilen 2 veya 3. kat daha çok scout vb. ekiplerin olacağı kat sanırım.
Geri kalan çekilmediğine göre bence hazır değil.

Bence burada kamp işi 1 Temmuz olmalı

Geri kalan çekilmediğine göre bence hazır değil.

Bence burada kamp işi 1 Temmuz olmalı
İçinin komple bitmiş olması lazım. Kulübün çekip paylaştığı video olsa o zaman hazır değil diye düşünmek doğru olurdu ama bunlar orada çalışanlar tarafından çekilenler herhalde. Bu gün antrenman Kemerburgaz'da az çok çıkacak haberler belli eder eksikleri veya ne kadar bitip bitmediğini.

Subat ayı divan toplantısı sürekli ertelendigine göre burasiyla da alakası vardır bence

Fotolardan falan belki yanlış algılıyor da olunabilir ama zemin açısından gözle görülü ciddi fark var gibi.

geçtik mi buraya?

Buraya geçer miyiz geçmez miyiz bilmem de,
Rize FB'ye takılırlarsak direkt tatile geçerler.

Salgın nedeniyle de olabilir, herkes yaşlı sonuçta
15 subat olacaktı bilerek hafta içine almışlar sebebide bana göre hafta içi çok katılım olmaz elestirilerden yırtarız diye düşündüler çünkü haftasonu olsa katılım yoğun olurdu ,eleştiri konularida birikti
@Hasan Bekir

15 subat olacaktı bilerek hafta içine almışlar sebebide bana göre hafta içi çok katılım olmaz elestirilerden yırtarız diye düşündüler çünkü haftasonu olsa katılım yoğun olurdu ,eleştiri konularida birikti
@Hasan Bekir
Divanlar hep hafta içi -genelde çarşamba- oluyor. Zaten katılan kesim de emekli tayfa. Rutin iş şu, altında bir şey aramaya gerek yok bence

@Hasan Bekir
Zaten 18 diye açıklanmıştı diye hatırlıyorum ama 15'inden 18'ine almaları Divan'da pek fark yaratmaz. Genel Kurul gibi değil Divan katılanlar ve konuşanlar aşağı yukarı belli aynı isimler. Yine aynı isimler katılacak ve eleştirecek kişilerde yine aynıları olacaktır. Ciddi eleştiri olmalı. Benim istemediğim nokta GS'ye dışardan çok saldırı oluyor o yüzden yönetime olacak eleştirilerin azalması tarzı bir düşünce olur ki bence yanlış yaparlar.

Geri
Üst Alt