Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri

inşaat ruhsatı gelmeden zemin çalışması nasıl başlamış o da ilginç ama benim hala anlamadıgım kısım inşaatı kim yapacak ne soran var ne yanıtlayan
Zemin çalışmasından kasıt düzleştirme idi. İnşaat ruhsatı verilince de direk bina temeli ve sahalar yapımı başlanacak. Spoint inşaatın yardımcı olacağı açıklanmıştı onlarla sponsorluk anlaşması lansmanında.

Kulüp galiba yazdıklarımı takip ediyo

Ft resmi çizin dedim çizmeye başlamışlar

Saranın kanat da oynayabildiğini yazdım herif birden kanat oynadı

3lüyü sal 4lüye dön dedim döndük

Takip ediyosanız net söyleyin topçu falan scoutlayayım boşa gitmesin
Olympiacos'un genç kalecisini alsınlar sezon sonunda, almazlarsa senden bilirim.

Futbol aklı senmişsin cuesta, jakops, jelert transferlerinin hesabını ver??

Sara kanat oynayamıyor?

Olympiacos'un genç kalecisini alsınlar sezon sonunda, almazlarsa senden bilirim.
Kefil misin?

Keramettinin jelerti alın diyip sonra kayıplara karışması gibi olmasın senin öneri de mahçup olmayalım camiaya
Adama bak lan okana akıl veriyor uyguluyor sonra da uyguladı diye düşmanlık yapıyor :asd:

Yanlış uyguluyor çünkü her şeyi

Futbol aklı senmişsin cuesta, jakops, jelert transferlerinin hesabını ver??
O dönemler dinlemiyolardı ben de bugün farkettim dinlendiğimi

T.dönemi açılınca öneri yapacam bakalım dinliyolar mı o zaman net şekilde anlarız
Sara kanat oynayamıyor?
Oynayabilir de sen leminayı stoperin arasına çekersen,barış solda kendi kafasına göre takılırsa,moratayla osi takımdan kopuk oynarsa bu adam kimle al ver yapacak

Ssdece kanada koymakla olmuyo

Kefil misin?

Keramettinin jelerti alın diyip sonra kayıplara karışması gibi olmasın senin öneri de mahçup olmayalım camiaya

Yanlış uyguluyor çünkü her şeyi

O dönemler dinlemiyolardı ben de bugün farkettim dinlendiğimi

T.dönemi açılınca öneri yapacam bakalım dinliyolar mı o zaman net şekilde anlarız

Oynayabilir de sen leminayı stoperin arasına çekersen,barış solda kendi kafasına göre takılırsa,moratayla osi takımdan kopuk oynarsa bu adam kimle al ver yapacak

Ssdece kanada koymakla olmuyo
Muslera sonrasi en uygun adaylardan biri suan.

Her söylediğin yapılıyorsa neden herkesi eleştiriyorsun?

Binanın dış kısmı da balkon altına ledler ile aydınlatma yapılmış sanırım. Gerekli miydi? Gereksiz elektrik tüketimi gibi geldi bana. Yapanlar reklam için paylaşıyor herhalde.

Biraz hastane soğukluğu var.

Derhal yer yer sarı kırmızı renklere yer verelim. Logo koyalım sağa sola. Duvar resimleri çizelim.

Binanın dış kısmı da balkon altına ledler ile aydınlatma yapılmış sanırım. Gerekli miydi? Gereksiz elektrik tüketimi gibi geldi bana. Yapanlar reklam için paylaşıyor herhalde.

<->

Türkiye'de ilk ve tek örneği olan dimlenebilir sarı-kırmızı ambiyans aydınlatmalı futbol antreman sahası aydınlatması Güney Kore'li GigaTera Aydınlatma'nın Türkiye ofisi tarafından anahtar teslim bir şekilde tamamlanmıştır. 25m direkler tercih edilen projemizde mevcut 500 Lux aydınlatma seviyesini talep edilirse 750 Lux'e taşıyabilmek için tüm altyapısı hazır bir şekilde teslim edilmiştir.
~
dunku antalyaspor macimiz sonrasi yaptiklari gosteri ;

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Hüsnü Ayabakan , @Ozan Puki

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt