- 3 Haziran 2015
- 56.142
- 65.217
- 4.033
Lamine ve Nico‘yu izleyip ders al bir kere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gurbetci olunmazOldum havalarına girmiş.
Ah be kaçırdık treni KemalimGurbetci olunmaz
Gurbetci dogulur
Onurum
Juve 10 noyu Pogba ya da verdi zamanında. Abdül'ün kötü oynamış olması onu haksız yapmıyor; maç boyunca defansa hiç katkısı olmadı neredeyse. Orada kızdığı topu kaptırmasından ziyade kaptırdıktan sonra adamı kovalamaması.Zannedersin geri kalan herkes 10 numara futbol oynamış. Bu yaşta Juventusun 10 numarasını boşuna vermiyorlar insana. Abdulkerim Bardakçı ayıp etmiş. Böyle kaptanlık yapılmaz.
Biz de Kerem Aktürkoğluna kaptanlık verdik zamanında. Abdülkerimle Kenan arasında 11 yaş var. Kaptanlık bu şekilde yapılmaz. Varsa hatası daha uygun bir dille anlatırsın. Kenanın öve öve bitiremedikleri Arda dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. O gün sahaya çıkan kadroda, oyun planı da tamamen yanlıştı. İspanyayla İspanya gibi oynarsan sonuç kaçınılmaz olur.Juve 10 noyu Pogba ya da verdi zamanında. Abdül'ün kötü oynamış olması onu haksız yapmıyor; maç boyunca defansa hiç katkısı olmadı neredeyse. Orada kızdığı topu kaptırmasından ziyade kaptırdıktan sonra adamı kovalamaması.
Valla orada Maldini olsa yatırır döverdi. Kenan ın iyi ya da kötü topçu değil tartıştığımız.Biz de Kerem Aktürkoğluna kaptanlık verdik zamanında. Abdülkerimle Kenan arasında 11 yaş var. Kaptanlık bu şekilde yapılmaz. Varsa hatası daha uygun bir dille anlatırsın. Kenanın öve öve bitiremedikleri Arda dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. O gün sahaya çıkan kadroda, oyun planı da tamamen yanlıştı. İspanyayla İspanya gibi oynarsan sonuç kaçınılmaz olur.
Sürekli top iste, çalım atacağım kişisel şov yapacağım ayağına kaybet, o kaybettiğin toplarla rakip sürekli tehlikeli gelsin, defansa da yardıma gelme eli belinde bekle ve skor 6-0 olunca çak yap daha sert tepki görmediği için dua etsin.Zannedersin geri kalan herkes 10 numara futbol oynamış. Bu yaşta Juventusun 10 numarasını boşuna vermiyorlar insana. Abdulkerim Bardakçı ayıp etmiş. Böyle kaptanlık yapılmaz.
Orada gerçek manada bir kaptan olsaydı çok daha sert tepki verirdi. Maç içinde uyardılar. Kenan tınlamayıp kendisini diğer oyunculardan üstün görüp aynı şekilde devam etti. Boş boş çalıma girdi kaybetti eli belinde bekledi sonrada. Bir de 6-0 olmuş maçta çak yapmaya çalışıyor dalga geçer gibi.Biz de Kerem Aktürkoğluna kaptanlık verdik zamanında. Abdülkerimle Kenan arasında 11 yaş var. Kaptanlık bu şekilde yapılmaz. Varsa hatası daha uygun bir dille anlatırsın. Kenanın öve öve bitiremedikleri Arda dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. O gün sahaya çıkan kadroda, oyun planı da tamamen yanlıştı. İspanyayla İspanya gibi oynarsan sonuç kaçınılmaz olur.