kenan yıldız

inanılmaz bencil oynuyor. Bu topraklara yolu düşerse linç edilir

Zannedersin geri kalan herkes 10 numara futbol oynamış. Bu yaşta Juventusun 10 numarasını boşuna vermiyorlar insana. Abdulkerim Bardakçı ayıp etmiş. Böyle kaptanlık yapılmaz.

Zannedersin geri kalan herkes 10 numara futbol oynamış. Bu yaşta Juventusun 10 numarasını boşuna vermiyorlar insana. Abdulkerim Bardakçı ayıp etmiş. Böyle kaptanlık yapılmaz.
Juve 10 noyu Pogba ya da verdi zamanında. Abdül'ün kötü oynamış olması onu haksız yapmıyor; maç boyunca defansa hiç katkısı olmadı neredeyse. Orada kızdığı topu kaptırmasından ziyade kaptırdıktan sonra adamı kovalamaması.

Dulkerim buna niye kızdı defansa yardim etmiyor diye mi, oyleyse bile bence ayip etti o şekil yapilmaz git normal konuş yada hocaya şikayet

Bu ergenlik ne bu yaşta?bizim furkan koçak bundan daha olgun 17sinde

Juve 10 noyu Pogba ya da verdi zamanında. Abdül'ün kötü oynamış olması onu haksız yapmıyor; maç boyunca defansa hiç katkısı olmadı neredeyse. Orada kızdığı topu kaptırmasından ziyade kaptırdıktan sonra adamı kovalamaması.
Biz de Kerem Aktürkoğluna kaptanlık verdik zamanında. Abdülkerimle Kenan arasında 11 yaş var. Kaptanlık bu şekilde yapılmaz. Varsa hatası daha uygun bir dille anlatırsın. Kenanın öve öve bitiremedikleri Arda dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. O gün sahaya çıkan kadroda, oyun planı da tamamen yanlıştı. İspanyayla İspanya gibi oynarsan sonuç kaçınılmaz olur.

Biz de Kerem Aktürkoğluna kaptanlık verdik zamanında. Abdülkerimle Kenan arasında 11 yaş var. Kaptanlık bu şekilde yapılmaz. Varsa hatası daha uygun bir dille anlatırsın. Kenanın öve öve bitiremedikleri Arda dan çok daha iyi bir futbolcu olduğunu düşünüyorum. O gün sahaya çıkan kadroda, oyun planı da tamamen yanlıştı. İspanyayla İspanya gibi oynarsan sonuç kaçınılmaz olur.
Valla orada Maldini olsa yatırır döverdi. Kenan ın iyi ya da kötü topçu değil tartıştığımız.

Çok bencil. Defansa hiç yardımı yok. Milli takımda kendini diğerlerinden üstün görüyor belli ki. Juventus'ta böyle oynadığını sanmıyorum. Kişisel bir iki çalım atayım diye çıkmıştı sahaya resmen. Gürcistan maçında da çok kötüydü.

Sürekli top iste, çalım atacağım kişisel şov yapacağım ayağına kaybet, o kaybettiğin toplarla rakip sürekli tehlikeli gelsin, defansa da yardıma gelme eli belinde bekle ve skor 6-0 olunca çak yap daha sert tepki görmediği için dua etsin.

Orada gerçek manada bir kaptan olsaydı çok daha sert tepki verirdi. Maç içinde uyardılar. Kenan tınlamayıp kendisini diğer oyunculardan üstün görüp aynı şekilde devam etti. Boş boş çalıma girdi kaybetti eli belinde bekledi sonrada. Bir de 6-0 olmuş maçta çak yapmaya çalışıyor dalga geçer gibi.

Geri
Üst Alt