Üye Görüşü Kenetlenin! Başka Galatasaray Yok!

Fatih Terim ile 10 senelik sözlesme imzalanmalı,

Yabancı hicbir hoca bizi başarıya tasıyamayacak.
Bu mantığa göre Terim öldü mü kulübün kepenkleri kapatmak gerek, çünkü baska türlü başarılı olamayacağız ya..

I am the one who knocks!

Yav bıraksın millet passoligi protestoyu falan. Gelin birlike son ana kadar sahip çıkalım Galatasaray'a itekleyelim yine arena da . Geçen seneyi hatırlayın deplasmanda bi cacık olmayan cimbom evinde uçuyordu. Korku veremiyoruz rakibe. Anderlecht maçında tribünleri öyle görünce benim hevesim kaçtı. Yazıktır. Soktuğumun uygulaması yüzünden yok protesto havasına takımını yalnız bırakıyorsun. Gel hep beraber protesto edelim ama takımına dönmeyeceksin sırtını. Hava yaratacaksın ambians yaratacaksın. Yoksa sen gitmez isen elin çekirdekçisi gelir maç boyunca oturur son dakikalarda para verdim ben lan oynamıyorsunuz diye ıslıklar gider. Ben yıllardır Galatasaray hayaliyle yanıp tutuştum. 300-400 km yakına gelince cimbom otobüsler kaldırdık gittik. Şimdi burnumun dibinde isterse 1000 TL koysun rantçılar yine giderim ben cimbomu desteklemeye...

Yahu arkadaş bıktım artık şu romantizmden .Virüs vücudun her tarafını sarmış siz hala destek diyorsunuz.Ben işini berbat yapan bu yerli tayfasını desteklemek zorunda mıyım?..Bıktık arkadaş 2 senedir fenerli medyanın gazıyla buraya gelip saçma sapan argümanlarla bu adamları desteklemeye çağıranlardan.Bu adamlar kim yahu.Ben meloyu,sneijderi,semih kayayı tabii ki destekliyorum.Ama bu yetersiz,yeteneksiz,işini hem de 2 senedir berbat yapan bu adamlara destek olmayacağım.Bunları sahada izlerken artık gülüyorum.Artık gs maçı gelmesin istiyorum.Bizi bu noktaya getiren adamları destekleyen kişiler bilinçli ya da bilinçsiz net fenerbahçeye hizmet ediyordur.Hayır medya paso fenerbahçenin elinde ve medya bu adamları müthiş bir şekilde koruyup melo,sneijder gibi adamlara sallıyor.görün artık buradaki oyunu.görün artık kimlerle aynı fikirde olduğunuzu.

Öncelikle bu haykırışları, protestoları Galatasaray'ı desteklememek olarak görmek saçma. Tam tersi Galatasaray'ı orada ekmek yiyenlerden daha çok sevdiği için taraftar bu protestoları yapıyorlar. Düşünün ki sıcak demeden, yağmur, kar demeden stada kendi ceplerinden verdikleri paralarla giden ve maç öncesi ve sonrası olmak üzere 180 dakikadan fazla seslerini kaybetme pahasına tezahürat eden taraftar, bu işten milyon Eurolar kazanan oyuncuların 90 dakika boyunca sahada yürümelerini, beceriksizliklerini, alınan yanlış kararları kusura bakmayın ama protesto etme hakkına sahiptir. Ben kendi evimde yayıncı kuruluşa para ödeyerek o maçları izliyorsam ve benim ödediğim paralar sana yayın geliri olarak ödeniyorsa, kusura bakmasınlar benim de bir şeyleri eleştirmeye, protesto etmeye hakkım var. Oyuncuların ıslıklanması hiç hoş bir şey değilmiş. Peki oyuncuların ruhsuz bir şekilde o sahaya çıkıp bizlerin sayesinde o paraları kazanması çok mu hoş? Biz kenetleniriz merak etmeyin. Önemli olan sizlerin kenetlenerek sahada savaşmanız ve ruhunuzu sahaya koymanız.

Futbol takımı iyiyse herkes daha fazla kenetlenir, görürüz ki sahada bi mücadele var emek var bize bi yapılan bi haksızlık var herkes sonuna kadar destekler.

Ancak zaten senin takımının ne yaptığı belli değil sonra taraftardan sonuna kadar kenetlenme bekliyorlar

:tiphat::k19::005:
Öncelikle bu haykırışları, protestoları Galatasaray'ı desteklememek olarak görmek saçma. Tam tersi Galatasaray'ı orada ekmek yiyenlerden daha çok sevdiği için taraftar bu protestoları yapıyorlar. Düşünün ki sıcak demeden, yağmur, kar demeden stada kendi ceplerinden verdikleri paralarla giden ve maç öncesi ve sonrası olmak üzere 180 dakikadan fazla seslerini kaybetme pahasına tezahürat eden taraftar, bu işten milyon Eurolar kazanan oyuncuların 90 dakika boyunca sahada yürümelerini, beceriksizliklerini, alınan yanlış kararları kusura bakmayın ama protesto etme hakkına sahiptir. Ben kendi evimde yayıncı kuruluşa para ödeyerek o maçları izliyorsam ve benim ödediğim paralar sana yayın geliri olarak ödeniyorsa, kusura bakmasınlar benim de bir şeyleri eleştirmeye, protesto etmeye hakkım var. Oyuncuların ıslıklanması hiç hoş bir şey değilmiş. Peki oyuncuların ruhsuz bir şekilde o sahaya çıkıp bizlerin sayesinde o paraları kazanması çok mu hoş? Biz kenetleniriz merak etmeyin. Önemli olan sizlerin kenetlenerek sahada savaşmanız ve ruhunuzu sahaya koymanız.

TFF nin oyununa gelmicezz aslan son anda kükrer sabret bir yere kadar

Bizim isyanımız yenilgiye değil sonuçta ilk defa yenilmiyoruz. Bundan sonra da mutlaka yenilgilerimiz olacaktır.

Ama bu vurdumduymazlığa ruhsuzluğa ve ayrıca takım içinde hizipçilik çıkarmaya isyan ediyoruz

Kısaca eninde sonunda BU FORMAYI HAK EDEN GİYECEK

Fatih Terim ile 10 senelik sözlesme imzalanmalı,

Yabancı hicbir hoca bizi başarıya tasıyamayacak.

Ustune alinma ama bu dusuncede olanlar bi zahmet kendilerini yenilesinler veya kitap falan okuyup gelissinler.

Aynisini ozaman yabanci kurali icin de diyorsundur, hep Turk olsun, yabancilar oynamasin falan. Ikisinde de ayri bir dusunce olamaz cunku..

Kusura bakma ama bu kadar sacma bir dusunceyi nasil ortaya atiyorsunuz anlamiyorum. O dedigin Turk hocalari da gorduk, ne zaman aciklama yapsalar TV de, yabanci oyunculari elestiriyorlar, Hamza mesela en iyi ornek, neymis paralarin haklarini versinler, Turk futbolculari ovup duruyorlar. Simdi boyle bir dusunce nasil olusmus sende merak ettim ve tuhaf oldum.

Turk hocalar 20 sene geriden gidiyor, Turk futbolunu daha iyi arastirsaniz benimle 100% ayni dusuncede olurdunuz. Artik kendimizi yenilememiz lazim.

:hang:

Son düzenleme:
Eleştiri bile bir destektir. Hatta doğru yorumlarsanız, yuhalamak ıslıklamak bile destektir. Çünkü size birileri yanlış yaptığınıza, düzelmeniz gerektiğine dair mesajlar vermektedir. Bunu doğru değerlendirirseniz, işleri yoluna koyma şansına sahipsiniz demektir. Ama yok aynı şeyleri deneyip düzelmeyi umut ederseniz dibe vurursunuz.

Esas kösteklik ise her koşulda şakşakçılık yapmaktır. Yanlış yapana yanlış yaptığını söylemeyip robot gibi olanları sadece seyretmekle yetinmektir. Bir taraftar takımını eleştiriyorsa takımını düşündüğünün göstergesidir. Bazı oyunculara nefret seviyesine gelmişse, onların varlığına tahammülü kalmamışsa, o oyuncuların takımına verdiği zararı gördüğü içindir.

Evet herkese karşı kenetlenelim, bir olalım, bunlar güzel şeyler. Ama ne olursa olsun destekleyelim demek değil bu, gerekirse aynı şeylere aynı tepkileri koyalım. Aynı sertlikte olalım. Yönetim, antrenör, bir şeyleri değiştirmeleri gerektiğini görsünler. Esas mücadeleyi kazanma yolu budur. Selçuk rezil oynasa da sırtını sıvazlayalım veya Burak takımın içine ettiği halde pohpohlayalım demek değildir kazanmanın yolu. Bu basbaya kurulu düzenin ekmeğine yağ sürmektir. Galatasaray'a daha çok zarar vermektir.

Bu taraftar Lauro'yu aldırmaktan vazgeçirip Muslera'yı zorla getirten taraftardır, bunu unutmayın. Bu takım bu kadar ucuz bir takım değil, bu takımda iyi oyuncular oynamalı, kaliteli isimler oynamalı. Kaliteden düşene de acımadan tekme vurulmalı gerekirse. Bunu hatırlatmaktır bizim esas görevimiz.

Sahada 60.dakikadan sonra Yekta, Yasin, Selçuk, Burak, Umut, Emre Çolak'ı aynı anda sahada görüp de içi acımayan Galatasaraylı varsa kendini bir sorgulasın. Avrupa'da ilk 10'a gireceğiz diyip, sahaya çıkardıkları, bizi hepsini birden aynı anda izlemeye mahkum ettikleri şu çapsızlara bir bakın. Ve bunu koşulsuz desteklemeyin! Sorgulayın, eleştirin, çok gerekiyorsa da yuhalayın ki, hak etmediğimiz şeyleri yaşamayalım. Ancak bu sayede Lauro'lar yerine Muslera'ları izleme şansımız olur. Yoksa bu köy takımından hallice kadroları daha çok izleriz, ondan sonra da kendimizi yiyip bitirmeye devam eder, kurulu düzenlerden dert yanarız.

21 yıl önce ligin 7.haftası iki derbide puan bırakmış Galatasaray. Basın aynı. Durum aynı. Sezon sonu şampiyonluk. Sonu aynı olsun inşallah.

attachment.php

Ekli dosyalar

• ByIf3lvIQAAxKNR.webp
    ByIf3lvIQAAxKNR.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 100
Yav kenetlenelim diyoruz, 3 gün sonra rezil rüsva bir oyun sergiliyorlar, cildiriyorsun.

Biz kenetlensek ne yazar? Oyuncular adam olsun. Sonrasi gelir zaten.

Ustune alinma ama bu dusuncede olanlar bi zahmet kendilerini yenilesinler veya kitap falan okuyup gelissinler.

Aynisini ozaman yabanci kurali icin de diyorsundur, hep Turk olsun, yabancilar oynamasin falan. Ikisinde de ayri bir dusunce olamaz cunku..

Kusura bakma ama bu kadar sacma bir dusunceyi nasil ortaya atiyorsunuz anlamiyorum. O dedigin Turk hocalari da gorduk, ne zaman aciklama yapsalar TV de, yabanci oyunculari elestiriyorlar, Hamza mesela en iyi ornek, neymis paralarin haklarini versinler, Turk futbolculari ovup duruyorlar. Simdi boyle bir dusunce nasil olusmus sende merak ettim ve tuhaf oldum.

Turk hocalar 20 sene geriden gidiyor, Turk futbolunu daha iyi arastirsaniz benimle 100% ayni dusuncede olurdunuz. Artik kendimizi yenilememiz lazim.

:hang:

Türk hocalar 20 sene geriden gidiyor diyorsun iste, bende farklı birsey demiyorum. Uzun lafın kısası, Türk futbolu ile Modern futbolu aynı kategoriye koymak büyük bir hata olur.

Biz net olarak 3.sınıf bir ligiz ve takımlarımızın modern futbola uzak bir futbol anlayısları var. Dünyanın en klas hocasınıda getirsen bu ligde tutunamaz.

Yönetiminden, yerli futbolcusuna, herseyimizle Avrupa'dan cok farklıyız.

Türk topcusu teknik-taktikten anlamaz dostum, verdigin gazın miktarı kadar verim alırsın.

Türk hocalar 20 sene geriden gidiyor diyorsun iste, bende farklı birsey demiyorum. Uzun lafın kısası, Türk futbolu ile Modern futbolu aynı kategoriye koymak büyük bir hata olur.

Biz net olarak 3.sınıf bir ligiz ve takımlarımızın modern futbola uzak bir futbol anlayısları var. Dünyanın en klas hocasınıda getirsen bu ligde tutunamaz.

Yönetiminden, yerli futbolcusuna, herseyimizle Avrupa'dan cok farklıyız.

Türk topcusu teknik-taktikten anlamaz dostum, verdigin gazın miktarı kadar verim alırsın.

Evet simdi daha guzel anlattin, bu konuda hakli buluyorum seni. Ama gazla falan Avrupa da kalici basari beklemeyecegiz ozaman, kimse kendini kandirmasin. Buraya getirdigimiz yabanci oyuncular ve teknik direktorler, seviyeyi yukseltsin, turk oyunculara yardimci olsun gelisimlerinde, boylece Avrupa da basarili olalim diye getiriyoruz. Simdi tamamen Turk klasina donersek, Avrupa hayalindan vazgecelim. Suanki sartlar geregi bu beraber yurumuyor.

Turk topcusu artik kendini gelistirmeli, yan yatip, arada sirada gaz takip milyonlar kazanma devri kapanmistir, bu taraftar bunu kabul etmiyor artik.

Geri
Üst Alt