- 6 Şubat 2017
- 11.941
- 30.175
- 438
Mühim bir soru sorulmamış.
O sorunun yanıtını tüm GSC biliyor. Tekrar düşmek en nefret ettiğim şeydir. İyi forumlar Doğu Bey!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mühim bir soru sorulmamış.
O sorunun yanıtını tüm GSC biliyor. Tekrar düşmek en nefret ettiğim şeydir. İyi forumlar Doğu Bey!
Tan ve Bulvar okuyordu zahar. Öyle bir havası var gibi.
Palayboy dergisi mi izlerdiniz? Yatınız aşağı uyuyunuz efendim ayılınca bir daha yazarsınız. Türkiye Gazetesinin baş yazarı Yılmaz öztuna gazetenenin ön sayfasına tüm yazısını koyar çakma hasan cemal gibi devamı arkada demezdi 2 satır yazdıktan sonra rahmetlinin tüm yazılarını param olmadığı için gazete bayisinden böyle okurdum sonra da Bulvara bir bakış atar bayiye de allahın selamını verir giderdim okuma sayılırsa böyle ama iade olmadığına göre o gazete alınıyordu muhakkak sen alanlardan gibisin Sn.Bjk.Ucuz saçma sapan hikayelerin yazıldığı paçavralarla işimiz yok! Liseye yeni başladığımda playboy dergisi izlerdim. Okumazdım. Sizin Bulvar okumuş olmanıza çok üzüldüm şimdi.
Palayboy dergisi mi izlerdiniz? Yatınız aşağı uyuyunuz efendim ayılınca bir daha yazarsınız. Türkiye Gazetesinin baş yazarı Yılmaz öztuna gazetenenin ön sayfasına tüm yazısını koyar çakma hasan cemal gibi devamı arkada demezdi 2 satır yazdıktan sonra rahmetlinin tüm yazılarını param olmadığı için gazete bayisinden böyle okurdum sonra da Bulvara bir bakış atar bayiye de allahın selamını verir giderdim okuma sayılırsa böyle ama iade olmadığına göre o gazete alınıyordu muhakkak sen alanlardan gibisin Sn.Bjk.
Hmm david anladım yüzünüzü yıkadıktan sonra david davut; playboy da penthouse türkiye olmayacak değil mi?Palayboy değil, playboy!
David diye bir arkadaşımız vardı. Babasından gizli getirirdi, biz de izlerdik! Muhtemelen babasının arşivi vardı
Hmm david anladım yüzünüzü yıkadıktan sonra david davut; playboy da penthouse türkiye olmayacak değil mi?
Güzel bir söyleşi katılanlara teşekkürler devamını bekleriz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Top bayramında da sizinle bir söyleşi yaparız Melih Bey! İnsanlar sizin evlilik önerilerinizi dinlemek istemeyecektir bu yüzden o konulara girmeyiz![]()
Sadece adından dolayı bile 10 adım öndesin abiElinize sağlık dostum MK ve Keramettin. Güzel olmuş, akıcıydı baya.
Şu Mehmet Arslaner mi Erman Türker mi sorusunu bir daha sorma gözünü seveyim ne saçma bir sorudur o yav. Tabiki Mehmet Arslaner, insanlar Erman'a ayıp olmasın diye açıkça söyleyemiyor o zındıkta kendini bir şey sanıyor.
Soyadımda hafif bir manipülasyon var, gerçek soyadım çok daha güzel. Erman'ın gerçek soyadına bin basar.Sadece adından dolayı bile 10 adım öndesin abi![]()
İnsanlara hakaret etmeyin bence. Foruma geldiğimden beri esas bana sıkıntı veren sizsiniz sürekli farklı isimlerle hitap edip alkol muhabbeti yapıyorsunuz karşılık görünce de psikolojiniz dağılıyor. Yazıma önem veririm demiştiniz bu nedir; "insanlara tahrik ediyorsunuz" ya da "uçurulmadığın için şükredeceğinize"...Galiba hayat boyu sizli bizli konuşan nezih bir insan olmak istemişsiniz ama içinizde hep "sen kimsiniz" diyen biri olmuş gibi. Cümlelere dikkat ettim bütün gün ya siz diye hitap edip senle bitiriyor yahut senle başlayıp sizle bitiriyorsunuz.Uğur Güzel foruma sızmayı başarmışsın. Tekrar uçurulmadığın için şükredeceğinize hala saçma sapan takıntılı mesajlar atıyor ve insanlara tahrik ediyorsunuz. Kimse sizin gibi manyak değil yalan söylesin. Çocuğun adı David’di. Sizler farklılıklara alışkın olmadığınız için size acayip bu yüzden de yalan gelebilir. Saçmalamaya devam ederseniz sizi konudan atmaktan çekinmeyeceğim. Evet.